Povestea lui Dongsuk, pisica a strazii care nu accepta mancare decat la pachet, a facut inconjurul lumii

pisica a strazii care nu accepta mancare decat la pachet

Intr-un cartier dintr-un oras din Coreea de Sud locuia pe strazi o pisicuta pe nume Dongsuk. Aceasta pare o pisica normala, cu blanita roscata cu alb, insa ceea ce o deosebeste este modul in care ea accepta sa i se dea mancare.

Pisica traieste doar datorita persoanelor care o hranesc. Este vorba in special, despre o doamna care locuieste in acel cartier si obisnuieste sa ofere cu regularitate mancare pisicutelor din acea zona. Insa Dongsuk, in mod particular, i-a atras atentia. De ce? Pentru ca nu accepta mancarea oricum! Sa fie oare ea o pisicuta tare capricioasa? Iata povestea lui Dongsuk, pisica a strazii care nu accepta mancare decat la pachet.

De fiecare daca cand primea mancarea intr-o farfurie, Dongsuk o mirosea, apoi se aseza langa ea, de parca astepta ceva. In schimb, daca o primea ambalata intr-o punguta, o mirosea pentru a se asigura ca este ceea ce trebuie, apoi o lua si pleaca imediat. Dongsuk nu a ramas niciodata acolo sa manance.

Acest comportament neobisnuit i-a atras atentia doamnei care o ingrijea si i-a starnit curiozitatea. De aceea a decis sa o urmareasca pe pisicuta pentru a afla ce o determina sa faca asta.

Intr-o zi, dupa ce i-a oferit lui Dongsuk mancarea in punguta, aceasta a luat-o si a plecat, ca de obicei. Numai ca de aceasta data, femeia a pornit dupa ea, inregistrand totul pe parcursul drumului. A urmarit-o pana la adapostul ei. Dupa ce s-a oprit acolo, la scurt timp, si-a facut aparitia un pisoi portocaliu. Dongsuk a asteptat cuminte langa puiul ei pana cand acesta a terminat de mancat.

pisica a strazii care nu accepta mancare decat la pachet

Dongsuk alaturi de puiul ei

Se pare ca pisicuta avusese cinci puisori, dintre care doar unul a supravietui. Dupa pierderea celorlalti patru pui, Dongsuk a devenit extrem de atasata de singurul ei pisoi. Aceasta a facut tot posibilul pentru a-l proteja. Femeia care i-a urmarit a fost impresionata de caz. A considerat ca e de datoria ei sa le ajute. Astfel, a decis sa le ofere o casuta. Un loc cald, sigur, in care nu mai trebuie sa isi faca griji in legatura cu ziua de maine si pericolele din jur. Acolo ele primesc afectiune si mancare. In prezent, Dongsuk este tare fericita alaturi de pisoiul ei.

89.99 lei
99.99 lei
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

Iubire mai puternica decat cea de mama oare exista? Putin probabil. In general, capacitatea animalutelor de a avea sentimente este un subiect controversat. Insa de multe ori spunem ca animalele iubesc mai frumos decat multi dintre oameni. Povestea lui Dongsuk este un astfel de exemplu, nu credeti?

Povestea lui Dongsuk, pisica a strazii care nu accepta mancare decat la pachet, a facut inconjurul lumii, filmuletul cu traseul pana la adapostul acesteia devenind viral pe internet.

Tu ce parerea ai despre Dongsuk, pisica a strazii care nu accepta mancare decat la pachet? Te asteptai ca acesta sa fi fost motivul pentru care se comporta asa sau ai crezut ca este doar o pisicuta mofturoasa? Asteptam parerea ta intr-un comentariu. 🙂

Citeste si: Mama pisica a cerut ajutorul unei femei necunoscute ca sa ii salveze puiul blocat in sistemul de canalizare

Citeste si: Festivalul Pisicilor din Belgia, cel mai important festival din lume pentru iubitorii de pisici

Daca ti-a placut articolul nostru si doresti sa fii la curent cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru pisicesc. >^..^<

Sursa: YouTube

Acest articol a fost publicat in categoria Stiri. Salveaza link-ul.

Un comentariu despre “Povestea lui Dongsuk, pisica a strazii care nu accepta mancare decat la pachet, a facut inconjurul lumii

  1. Pingback: Un cuplu isi pozeaza pisicile cum se uita la ei in timp ce mananca. Rezultatul este adorabil! - GALERIE FOTO - Cu Pisici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.