Termeni si conditii

Acest document cuprinde termenii si conditiile in care utilizezi site-ul cupisici.ro. Prin folosirea acestui site esti implicit de acord cu termenii si conditiile mentionate aici.

Site-ul cupisici.ro se afla in administrarea formei juridice With Cats SRL, avand sediul social in Strada Aleea 1 Iunie Nr. 3, Bl. C6, Sc. 2, apartament 40, localitatea Focsani, judet Vrancea. Aceasta este inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J39/765/2018, CUI 39943912.

Drepturi de autor

Orice preluare de informatii sau poze de pe site-ul nostru se va face doar cu acordul nostru si de fiecare data va fi mentionata sursa. Nerespectarea acestei conditii va fi urmata de pedepsirea conform legii in vigoare pentru incalcarea dreptului de autor.

Modificare termeni si conditii

Termenii si conditiile pot fi oricand schimbate, utilizatorul nefiind atentionat in acest sens. De aceea el are mereu obligatia sa verifice aceste informatii.

Dreptul de proprietate

Produsele aflate in magazinul cupisici.ro raman in proprietatea noastra pana cand acestea sunt achitate complet de catre cumparator si ajung la destinatar.

Produse handmade

Produsele handmade se remarca prin originalitatea acestora, nefiind niciodata identice. De aceea, te rugam sa intelegi ca este posibil ca produsele pe care ti le-am pictat sa nu arate exact ca in poza.

Garantii

Garantia comerciala:

Imbracamintea, incaltamintea si jucariile beneficiaza de o perioada de garantie 30 de zile calendaristice de la momentul primirii produselor.

Aceesoriile confectionate din argint beneficiaza de o perioada de garantie de 1 an. Restul accesoriilor beneficiaza de o perioada de garantie de 30 de zile calendaristice de la momentul primirii produselor.

Garantia de conformitate:

O garantie de conformitate legală de maxim 2 (doi) ani ca protectie a clientului pentru neconformitatea acordată prin lege, reprezentand obligatia legală a With Cats SRL de a aduce produsul la conformitate prin reparatie sau inlocuire sau de a rambursa pretul, fara alte taxe suplimentare suportate de client. Pentru produsele cu o durata medie de utilizare mai mica de 2 (doi) ani, termenul de 2 (doi) ani se reduce la durata medie.

Minori

Cu Pisici nu vinde produse minorilor. Pentru a putea un minor sa achizitioneze un produs, acesta este obligat sa plaseze comanda pe site doar fiind insotit de un adult.

Securitatea datelor

Pentru a ne asigura ca esti protejat in timpul sesiunii de cumparaturi folosim criptare SSL (secure socket layer protocol) pentru intreaga sesiune de navigare in site. Acest lucru inseamna ca ori de cate ori ne trimiti date personale acestea vor fi codificate astfel incat nimeni nu le poate accesa in afara de noi si tine.

Site-ul CuPisici.ro a luat masuri pentru securitatea datelor aflate in baza noastra de date. Insa daca aceste informatii vor fi pierdute din cauza unor erori ale softului, nu ne asumam raspunderea pentru pierderea lor. De asemenea, nu ne asumam raspunderea pentru pierderea informatiilor din cauza serverului care gazduieste site-ul.

Newsletter

In momentul achizitionarii unui produs de pe site-ul cupisici.ro, clientul este abonat automat la newsletter. Acesta poate solicita oricand dezabonarea trimitand un e-mail la miau@cupisici.ro sau se poate dezabona folosind butonul “unsuscribe” din interiorul e-mailului primit in cadrul newsletter-ului. 

Plata si facturare

Plata se poate face in numerar (ramburs) si online cu cardul bancar.

Factura se va emite in format electronic la adresa de e-mail mentionata de catre cumparator. Cumparatorul are obligatia sa se asigure ca toate informatiile pe care le solicitam pentru procesarea comenzii sunt corect completate. Daca pe viitor aceste date se vor schimba, cumparatorul trebuie sa le actualizeze din contul de client.

Livrare

Toate produsele vor fi livrate doar in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un agent Cu Pisici.

Retur si schimb

Produsele pot fi returnate/schimbate in maximum 100 zile calendaristice de cand clientul a primit comanda, acesta nefiind obligat sa justifice motivul returului.

In cazul returnarii/schimbului produselor, clientul va suporta costurile pentru transport.

Nu acceptam returul produselor prin intermediul Postei Romane.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, fara semne de uzura sau deteriorare.

In cazul in care produsele returnate prezinta semne de uzura sau deteriorare, ne asumam dreptul de a nu inapoia banii.

Banii vor fi returnati prin transfer bancar intr-un cont mentionat de client in maximum 5 zile lucratoare de la momentul finalizarii returului.

Produsele achizitionate sub forma de set, vor fi returnate impreuna.

Pentru produsele care au beneficiat de un discount, clientul va primi inapoi suma pe care a achitat-o beneficiind de reducere, nu suma ce reprezinta pretul real al produsului.

In cazul in care clientul doreste inlocuirea produsului cu un alt produs care are un pret diferit, va achita diferenta de pret sau ii vom restitui diferenta de pret, in functie de caz.

Nu se accepta returul pentru produsele personalizate. Te rugam sa intelegi ca acel produs a fost creat dupa specificatiile tale.

Legislatie

Acesti termeni si conditii se incadreaza in legislatia Romaniei aflata in vigoare. In cazul in care vor exista litigii, mai intai se va incerca solutionarea acestora pe cale amiabila. Daca aceasta solutionare nu va reusi, atunci litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti Romane competente.