MustiLand – De la iubire pentru pisici, la servicii excelente de pet sitting

MustiLand – De la iubire pentru pisici, la servicii excelente de pet sitting

Miau! Astazi te invitam sa citesti povestea frumoasa a lui July, o poveste cu multa iubire pentru pisici si animalute. Din dorinta de a-si manifesta iubirea, July a creat MustiLand, un taram in care pisicile torc de fericire prin intermediul serviciilor de pet sitting pe care ea le ofera impreuna cu echipa ei.

Afla in continuare povestea MustiLand – de la iubire pentru pisici, la servicii excelente de pet sitting.

Iuliana-Cu Pisici: Cum a aparut ideea MustiLand?

July-MustiLand: Brandul MustiLove – Rescue all (Musti vine de la mustati), din care s-a nascut MustiLand, a aparut in 2018, din dorinta de a ajuta si a da spre adoptie cat mai multe pisici salvate. Practic salvam orice pisicuta care avea nevoie de ajutor si ne iesea in cale. Dar ne-am dat seama ca, desi ne indragosteam de fiecare pisicuta salvata, nu le puteam pastra pe toate.

Visul nostru este sa construim un parc pentru pisicile strazii si, de ce nu, o cafenea cu pisici.

Asa arata MustiLand in visele noastre.

Iuliana-Cu Pisici: Ce fel de servicii de pet sitting oferiti la MustiLand?

July-MustiLand: Serviciile de pet sitting pe care le oferim sunt de doua tipuri: la domiciliu sau la MustiLand Garden.

Serviciile noastre de pet sitting la domiciliu sunt inovative si par sa fie bine primite de parintii mustaciosilor. Sunt si deosebit de economice daca vorbim de o familie cu multi membri, pisici si catei.

Stim bine ca pisicilor nu le plac neaparat schimbarile. In acest caz, pentru a reduce stresul animalutului si a ramane la el/ea acasa mergem la domiciliul acestuia pentru a avea grija de el. Le facem curat, le asiguram administrarea tratamentului necesar daca pufosii coopereaza, taiem gherute, dam pastile, periem blanita si plimbam. Putem instala, la cerere, o camera video pentru a monitoriza indeaproape activitatea.

Oferim inclusiv cazierul judiciar pentru a-i asigura pe parinti ca pot sta linistiti si pot avea incredere. Fara emotii, vor sti exact cine le calca pragul!

in Casuta Irena de la MustiLand Garden avem conditii pisicesti regale asigurate: canapea si fotoliu ultra confortabil, locuri de joaca, priveliste in superba noastra gradina si nu in ultimul rand supraveghere video, 24h. (1 singur mustacios va fi cazat sau daca este vorba despre pisicute din aceeasi familie pot fi mai multe).

MustiLand – De la iubire pentru pisici, la servicii excelente de pet sitting

Foto: Casuta Irena de la MustiLand Garden

Iuliana-Cu Pisici: Cum arata echipa innebunita dupa pisici MustiLand?

July-MustiLand: La Mustiland Garden suntem topiti dupa Mustati.

Si da, facem asta in familie, suntem echipa de vis. Suntem parinti pasionati de tot ce este mai bun pentru Mustaciosi. Noi avem 6 pisici si 2 catei si ne-am dat seama ca tot ce are legatura cu animalutele ne face fericiti. Suntem genul de persoane care au permanent bobite/plicuri in masina, in bagajul de vacanta. Ba mai mult, alegem locurile de cazare si vacantele in functie de faima pe care o au din acest punct de vedere. Vom merge mereu cu placere in zonele turistice cu foarte multe pisici. Adoram Turcia pentru grija fata de pisici, avem multe de invatat de la ei. Inovativi si f iubitori, turcii au mare grija de mustaciosii lor. Si asta clar atrage turisti.

Nu credem ca exista animalute mai frumoase, pufoase, mofturoase, iubitoare decat pisicile. Putem pur si simplu sa le admiram minute in sir fara sa ne plictisim. Sunt remediul perfect pentru cei care nu reusesc sa se deconecteze, sa se odihneasca, sa se distreze. La noi este mereu bucurie in casa, radem cu pofta de toate nazbatiile si de mutritele lor simpatice.

Iuliana-Cu Pisici: De ce iubiti sa faceti pet sitting, cum va implineste ceea ce faceti?

July-MustiLand: Ne dorim sa facem pet sitting pentru ca stim cum este sa nu iti tihneasca vacanta si sa stai cu grija… Am trecut si noi prin asta ori de cate ori am plecat in week-end sau in concediu, va intelegem perfect grija pentru blanitele voastre atunci cand lipsiti de acasa!

Daca iti doresti sa pleci in vacanta, sau poate in delegatie si sa stii ca boticul mustacios este hranit, bine ingrijit si iubit, acum ne ai pe noi! Promitem ca veti reveni cu drag la serviciile noastre dupa ce le incercati o data!

MustiLand – De la iubire pentru pisici, la servicii excelente de pet sitting
MustiLand – De la iubire pentru pisici, la servicii excelente de pet sitting

Iuliana-Cu Pisici: Ce ne poti povesti despre experienta voastra in lucrul cu pisicutele?

July-MustiLand: Experienta noastra vine din cei aproape 20 de ani petrecuti alaturi de pisicile noastre dar si din experientele cand am salvat pisici in stare grava, cu foarte putine sanse de supravietuire, pe care le-am ingrijit si insanatosit. Multe dintre ele si-au gasit familii minunate carora le multumesc si cu care tinem legatura. Cele care au ramas alaturi de noi ne amintesc in fiecare zi ca totul poate fi vindecat cu iubire si multa grija. Pisicile in suferinta sunt pur si simplu transformate cand primesc iubire. Putem citi asta pe chipul lor.

Pentru cei care apeleaza la serviciile noastre de pet sitting doresc sa le spun ca avem o colaborare permanenta cu un medic veterinar care se poate deplasa la orice ora daca apar probleme. Suntem foarte atenti la toate detaliile care tin de siguranta mustaciosilor, reducem la zero riscurile ca ei sa pateasca ceva. Rasfatul nelimitat este inclus!

Iuliana-Cu Pisici: Ne poti povesti cateva situatii amuzante de care v-ati bucurat in experienta voastra de pet sitting?

July-MustiLand: Cred ca cea mai amuzanta experienta am trait-o de curand, cu un musafir mustacios, un catel de talie mica, caruia i-am promis ca o sa dorm cu el, ca sa nu ii fie dor de mami si de tati. Ei bine, eu, cat person fara indoiala, nu dormisem absolut niciodata cu un catel in pat. Emotii peste emotii, neliniste…pana am vazut ca sta in brate si doarme fix ca o pisica…si m-am relaxat.

Cea de-a doua experienta mi-a adus la suprafata o pasiune despre care habar nu aveam. Era la noi in vacanta o splendoare de motanel de care ne-am indragostit iremediabil… (pe nume Zmeu) pentru ca inca nu se acomodase total il tineam in brate sa adoarma si…m-am trezit citindu-i o poveste…o poveste pe care am avut inspiratia sa o inregistrez. Asadar…cam asa e la noi. Seara citim povesti de …adormit mustatile.

MustiLand – De la iubire pentru pisici, la servicii excelente de pet sitting

Foto: motanelul Zmeu caruia July i-a citit povesti inainte de culcare 😻

Noi ne bucuram tare mult ca am cunoscut-o pe July, un om extraordinar de frumos. Am descoperit la ea  foarte multa iubire care iti bucura sufletul, dedicare, pasiune si profesionalism in modul in care a ales sa serveasca pentru starea de bine a animalutelor, dar si a parintilor de pufosi.

Daca si tie ti-a placut de July si de proiectul lor miaununat MustiLand si ai nevoie de cineva de incredere cu care sa iti lasi pufosul cat timp esti plecat de acasa, iti recomandam cu drag sa ii contactezi. Te vor cuceri! 😊

Este important de stiut ca serviciile de pet sitting la domiciliu sunt disponibile in Ilfov si Bucuresti, zona de Nord. Daca locuiesti intr-o alta zona, contacteaza-i si vor incerca sa gaseasca solutia purrrfecta pentru tine si animalutul tau.

Iar pentru perioada sarbatorilor/vacantelor, rezervarile la Casuta Irena se fac cu cel putin 2 saptamani inainte.

Pentru mai multe informatii, te invitam sa vizitezi site-ul lor MustilandGarden.ro . De asemenea, te invitam si pe paginile lor de Facebook si Instagram ca sa fii la curent cu ultimele noutati si sa te bucuri de postarile cu mustaciosii adorabili.

4 comentarii despre “MustiLand – De la iubire pentru pisici, la servicii excelente de pet sitting

  1. Alexandra Comsa spune:

    Va multumesc mult! Am si eu multe animalute, 7 pisici, 3 catei si doi papagali si ne iubim, rau de tot! Mi-a placut mult acest interviu si cred ca ar fi frumos ca acele povesti inregistrate, pentru mustaciosi, sa fie puse si in vanzare! Eu am muzica de relaxare pentru pisici, copiata de o prietena de pe internet! Pisicile sunt mereu dornice sa auda si sa afle lucruri noi! am avut un motan care se uita cu mare placere la teelevizor, la filmele Disney! Asa ca, daca ele vor, de ce sa nu aiba activitati mai diversificate? Acelasi lucru cred ca e valabil si pentru catei! Oricum, am sa intru si pe Facebook sa urmaresc MustiLand. Ar fi frumos sa mai faceti si alte interviuri cu astfel de persoane si firme! Va iubesc! Alexandra Comsa

    • Cu Pisici spune:

      Buna, Alexandra! Meowltumim frumos pentru comentariu! Ce familie superba ai!
      Intr-adevar, si animalutele sunt foarte sensibile si le ajuta mult sa auda genul acesta de povesti sau o muzica relaxanta, poate chiar sa se uite la unele filme sau desene animate.
      Ne bucuram tare mult ca ti-a placut povestea Mustiland. Promitem ca vom incerca sa mai revenim cu astfel de povesti. Iti transmitem multe imbratisari pufoase! 🐾🤗

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.