Cum platesc? pisica bani

Daca te-ai decis ca vrei sa achizitionezi un produs din magazinul nostru pisicesc, iti punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: 

  • plata la livrare (ramburs)
  • plata online prin card bancar

Plata la livrare (ramburs) inseamna ca vei plati suma finala a comenzii in momentul in care vei primi produsul.  Acest lucru presupune si un cost mai mare al transportului (vezi informatii livrare).

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ai ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Alegerea acestei metode de plata conduce la un cost mai mic al transportului.

Daca ai nelamuriri, asteptam sa ne “miauni” (scrii) un e-mail la miau@cupisici.ro sau sa ne contactezi prin intermediul formularului de contact