Cum platesc? pisica bani

Avem urmatoarele modalitati de plata: plata la livrare si plata prin transfer bancar sau depunere bani. Plata la livrare (ramburs) inseamna ca vei plati suma finala a comenzii in momentul in care vei primi produsul.  Acest lucru presupune si un cost mai mare al transportului (vezi informatii livrare)

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ai ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Alegerea acestei metode de plata conduce la un cost mai mic al transportului. Plata prin transfer bancar (OP) sau depunere bani presupune sa faci transferul sumei finale in contul nostru bancar sau sa o depui in contul nostru de la ghiseul bancii, apoi noi iti vom livra produsul. Atentie! Daca alegi aceasta metoda de plata, iti vom livra comanda doar dupa ce vom incasa banii in cont. Pentru a ti-o livra mai devreme, ne poti trimite dovada platii pe e-mail la miau@cupisici.ro, mentionand la subiect ÔÇťDovada plata comandaÔÇŁ. Daca plata prin aceasta metoda nu a fost efectuata in 24 de ore de cand a fost plasata comanda, aceasta va fi anulata. Informatii necesare transferului:
  • Cont bancar: RO09RNCB0082155534270001
  • Este dechis la BCR
  • Nume beneficiar: Grosu I. Mirela Intreprindere Individuala
  • Detalii plata: de mentionat ÔÇťplata comanda+numele persoanei care a inregistrat comandaÔÇŁ
Daca ai nelamuriri, asteptam sa ne ÔÇťmiauniÔÇŁ (scrii) un e-mail la miau@cupisici.ro >^..^<