Calitatea produselor este cea mai importanta

La Cu Pisici calitatea produselor este foarte importanta. De ce? Pentru ca ne dorim sa ai o experienta deosebita utilizand produsele achizitionate si sa te bucuri de ele o perioada indelungata.

Toate produsele Cu Pisici arata exact ca in poza

Stim ca atunci cand cumperi un produs online, iti este teama ca acesta sa fie diferit de cel din poza. Insa nu este si cazul produselor noastre. La Cu Pisici iti garantam ca vei primi produsul exact asa cum l-ai vazut in fotografie!

Iti trimitem gratuit un alt produs identic

Ai primit un produs care este putin diferit de cel din poza* sau poate ca prezinta un mic defect pe care noi nu l-am observat in momentul expedierii coletului? Te rugam sa ne anunti in maximum 3 zile calendaristice de la data primirii produsului si iti vom trimite imediat un alt produs gratuit, fara taxe de transport.

Exceptie! Toate produsele noastre pictate din magazin se remarca prin unicitatea lor, fiind pictate manual. De aceea, in cazul acestora nu se aplica aceasta regula.

*Datorita luminozitatii este posibil sa difere usor culorile produselor din poze fata de cele reale. Daca discrepanta dintre culori este putin sesizabila, aceasta regula nu se aplica.

Important! In cazul in care produsul achizitionat nu se mai afla pe stoc, iti vom inapoia banii.

Iti repictam gratuit produsul

Culorile pe care le folosim pentru pictarea produselor noastre sunt de calitate superioara. Motiv pentru care acestea sunt foarte rezistente in timp si usor de intretinut (vezi aici instructiunile)

Cu toate acestea, daca ti se intampla sa uiti sa scazi temperatura apei in momentul spalarii produsului pictat sau poate uiti sa il calci pe dos, fara aburi, si pictura se decoloreaza, nu este nicio problema. Iti vom repicta gratuit* produsul indiferent de motivul deteriorarii! Este necesar ca tu sa achiti doar costul transportului si te vei putea bucura in continuare de produsul preferat.

*Serviciul de repictare gratuita este oferit o singura data/produs. Daca doresti sa iti repictam produsul de mai multe ori, va fi necesar sa achiti pretul acestui serviciu incepand cu a doua repictare.

Garantia de conformitate 1 an

Conform legii, pentru toate produsele din magazinul nostru beneficiezi de o garantie de conformitate pe o perioada de 1 an. Garantia se aplica doar in cazul in care produsul se strica datorita unor defecte de material sau de manopera din fabricatie.

Acest lucru inseamna ca pe o perioada de 1 an incepand cu data de livrare a produsului, ne poti contacta oricand in cazul in care observi un defect de fabricatie al produsului achizitionat. Apoi este necesar sa ne returnezi produsul respectiv pentru a-l verifica, iar in cazul in care vom constata defectul din fabricatie al produsul,  vom alege una dintre cele trei variante:

  • ti-l vom repara
  • ti-l vom schimba
  • iti vom returna banii in cazul in care produsul nu se mai afla pe stoc

Orice reparare sau inlocuire a produsului se va realiza in maximum 10 zile lucratoare din momentul in care vom primim produsul defect.

Banii vor fi returnati prin transfer bancar in maximum 5 zile lucratoare din momentul in care vom primim produsul defect.