Informatii despre livrarea produselor cat house

Fiecare produs va fi trimis catre destinatar doar dupa ce acesta ne va confirma telefonic comanda, motiv pentru care il vom suna.

Cum livram

Livrarea produselor noastre se face prin intermediul curieratului rapid DPD pentru toate localitatile in care acestia au acoperire.

In localitatile foarte mici (unele sate), unde nu exista acoperire pentru curierat, vom trimite produsele prin intermediul Postei Romane.

Timp de livrare

Pentru produsele pictate manual intregul proces este unul complex. De aceea te rugam sa ai rabdare intre 5 si 10 zile lucratoare in care iti vom trimite comanda. 🙂

Pentru restul produselor, acestea vor fi expediate a doua zi, dupa receptionarea comenzii.

Livrarile prin curierat rapid:

  • produsele vor fi livrate in 24h-48h de la expediere. Nu ne asumam raspunderea daca acest timp nu va fi respectat de catre curier
  • se fac de luni-vineri. La cerere, curierul poate veni si sambata la adresa ta. Zilele din weekend si sarbatorile legale sunt considerate zile nelucratoare
  • curierul va incerca sa iti livreze comanda de doua ori, cazuri in care te va si contacta telefonic. Daca nu te va putea gasi, acesta ne va inapoia produsul.

Livrarile prin Posta:

  • se efectuaza doar in cazul in care se face plata prin transferul bancar; nu se accepta rambursul
  • comanda va ajunge in maximum 5 zile lucratoare de cand a fost expediata si vei primi o instiintare in cutia postala in acest sens
  • se fac doar in timpul zilelor lucratoare, in functie de programul fiecarui Oficiu Postal
  • produsul nu va fi livrat acasa, ci este necesar sa te prezinti la Posta pentru a-l ridica.  Daca nu-l vei ridica in termentul mentionat pe instiintarea postala, acesta ne va fi returnat.

Cost transport

Prin curierat rapid:

  • plata la livrare (ramburs): 21 lei
  • plata online cu cardul: 15 lei

Prin posta:

  • plata prin transfer bancar: 8 lei

Informatii despre returul produselor

Produsele pot fi returnate in maximum 14 zile calendaristice de cand clientul a primit comanda, acesta nefiind obligat sa justifice motivul returului.

Clientul are obligatia de a ne anunta prin e-mail la miau@cupisici.ro ca doreste sa returneze produsele cumparate in primele 3 zile calendaristice de cand a primit comanda.

In cazul returnarii produselor, clientul va suporta costurile pentru transport.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, fara semne de uzura sau deteriorare. Se va atasa acestora si o copie a facturii.

In cazul in care produsele returnate prezinta semne de uzura sau deteriorare, ne asumam dreptul de a nu inapoia banii.

Banii vor fi returnati doar prin transfer bancar intr-un cont mentionat de client.

Produsele achizitionate sub forma de set, vor fi returnate impreuna.

Pentru produsele care au beneficiat de un discount, clientul va primi inapoi suma pe care a achitat-o beneficiind de reducere, nu suma ce reprezinta pretul real al produsului.

Nu se accepta returul pentru produsele personalizate. Te rugam sa intelegi ca acel produs a fost creat dupa specificatiile tale.

Daca ai nelamuriri, te rugam sa ne “miauni” (scrii) un e-mail la miau@cupisici.ro