10 Idei purrfecte de produse de Halloween cu pisici

produse de Halloween cu pisici

Halloweenul devine o sarbatoare din ce in ce mai indragita in Romania, iar acest lucru se datoreaza in special costumelor creative si decoratiunilor “inspaimantatoare” cu care ne personalizam locuintele.

In plus, daca iti plac pisicile la nebunie, iti prezentam 10 Idei de produse de Halloween cu pisici. Acestea sunt purrfecte pentru a te bucura de atmosfera acestei sarbatori impreuna cu prietenii sau cu pisicuta ta! ? Sau le poti oferi cadou prietenilor pe care vrei sa ii ingrozesti! ?

1. Tricou bumbac organic-Spooky Hugs

Tricoul Spooky Hugs este purrfect pentru a-i ingrozi pe ceilalti cu imbratisari adorabile. Confectionat din bumbac organic 100%, acesta este placut la atingere si nu contine chimicale.

Poate fi achizitionat in varianta pentru femei si in varianta pentru barbati.

Tu cui vrei sa oferi spooky hugs? ?

Tricou bumbac organic-Spooky Hugs, Femei

149.99 lei

EAN: 3410000580834 SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Citește mai mult

2. Tricou bumbac organic-October Vibes

Poarta acest tricou October Vibes si bucura-te de atmosfera lunii octombrie. Miau!

Tricou bumbac organic-October Vibes, Barbati

149.99 lei

EAN: 5140000580753 SKU: Nu se aplică Categorii: , ,
Citește mai mult

3. Tricou bumbac organic-Halloween Cat

Acest tricou combina purrrfect culorile Halloweenului, negru si portocaliu, cu elementul essential, PISICA! ? Alege sa il porti si bucura-te de vibe-ul acestei sarbatori!

4. Sacosa din bumbac-Spooky Hugs

Poarta aceasta sacosa din bumbac, extrem de confortabila si prietenoasa cu natura, si ofera Spooky Hugs de la distanta tuturor celor din jurul tau!

5. Perne decorative

Inca nu ti-ai decorat casa pentru intampinarea Hallowenului? Alege o perna infricosatoare in stil pisicesc! Cu siguranta pisica ta va toarce confortabil langa ea!

 

6. Cana Spooky Hugs

Bucura-te de atmosfera Halloweenului in timp ce savurezi o cafea sau o ciocolata calda alaturi de pisicuta ta. Ce poate fi mai placut? ?

7. Cana termosensibila-October Vibes

Invita-ti prietenii la un ceai delicious servit in aceasta cana termosensibila. La contactul cu apa fierbinte, cana isi va schimba culoarea din neagra in alba, iar modelul October Vibes va devein vizibil. Cu siguranta ii vei surprinde!

8. Rochie bumbac organic-Halloween Cat

Poarta aceasta rochie la petrecerea de Halloween si cu siguranta vei atrage privirile celor din jur! In plus, este confectionata din bumbac organic si te vei simti miaununat in ea. Purrr!

9. Bluza printata-October Vibes

Fiind o luna rece din an, ti-am pregatit si bluze cu tematica Halloweenului in stil pisicesc astfel incat sa te simti miaununat! Iar una dintre acestea este bluza October Vibes, numai buna pentru a te bucura de atmosfera acestei sarbatori! ?

Bluza este disponibila atat in varianta pentru femei, cat si pentru barbati.

10. Bluza printata-Halloween Cat

Vrei o bluza calduroasa, in culorile Halloweenului si stil pisicesc? Bluza Halloween Cat este purrrfecta pentru tine!

Aceasta este disponibila atat in varianta pentru femei, cat si pentru barbati.

Daca ti-am starnit curiozitatea, te invitam sa vezi intreaga noastra colectie produse de Halloween cu pisici aici. Atentie! Este adorabil de inspaimantatoare! ? 

 

P.S. Stiai insa ca Halloweenul este o sarbatoare cu origini foarte vechi? Acesta a aparut mai intai in tarile din vestul Europei, apoi s-a extins in Statele Unite, Canada si chiar Australia si Noua Zeelanda. Numele provine din limba engleza de la expresia All Hallows’ Even, reprezentand sarbatoarea crestina a tuturor sfintilor. Aceasta sarbatoare este specifica tarilor unde predomina crestinismul occidental-catolic si protestant, fiind sarbatorita pe 1 noiembrie.

3 comentarii despre “10 Idei purrfecte de produse de Halloween cu pisici

  1. mogu.ro spune:

    Un tricou ca acesta e piesa perfecta de articol de imbracaminte pentru Halloween, cu designul sau adorabil face un superb cadou pentru o persoana draga. Indiferent de costumul pe care il vei purta, pastreaza caldura si simte-te invizibila in aceasta piesa comoda. Mult succes in drumul tau traieste-l cu bucurie si fericire alaturi de ceilalti! 🙂

  2. Fuzzy spune:

    Wow, aceasta idee de tricou este super creativa si draguta. Arata atat de cool incat nu ar trebui sa il oferi doar persoanelor dragi ci, poate, sa te imbraci cu el de Halloween, impreuna cu pisica ta! ❤️ Este exact ceea ce imi doresc pentru o tarie spooky!

    • Cu Pisici spune:

      Buna, Fuzzy! Ne bucuram ca iti plac tricourile noastre spooky de dragalase! Daca alegi unul dintre ele, asteptam cu drag sa ne trimiti o poza alaturi de pisicuta ta! 😻

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.