Cea mai faimoasa pisica de pe internet, Grumpy Cat a murit la varsta de 7 ani

Grumpy Cat

Grumpy Cat, cea mai faimoasa pisica de pe internet,  a murit la varsta de 7 ani. Aceasta a decedat marti, 14 mai, iar stirea a fost publicata in aceasta dimineata pe contul ei de Twitter de catre stapanii ei.

Pisicuta a murit din cauza unei complicatii cauzate de o infectie a tractului urinar. In ciuda tuturor ingrijirilor profesionale si a iubirii nemarginite pe care a primit-o, din pacate nu a rezistat. “A murit linistita, acasa, in dimineata zilei de marti, 14 mai, in bratele mamei ei, Tabatha. Pe langa faptul ca a fost copilul nostru si un membru al familiei, Grumpy Cat a ajutat milioane de oameni din intreaga lume sa zambeasca, chiar si atunci cand le-a fost greu. Spiritul ei va continua sa traiasca prin fanii ei de pretutindeni.”

Trista veste i-a indurerat foarte mult pe fanii pisicutei.

grumpy cat a murit

 

Grumpy Cat a devenit faimoasa dupa ce i-a fost postata pe internet aceasta poza de cand era inca micuta. Fotografia a devenit imediat virala si au aparut extrem de multe meme-uri amuzante.

grumpy cat

In prezent avea 8.5 milioane de fani pe Facebook, 2.4 milioane pe Instagram, 1.5 milioane pe Twitter si 264.000 de urmaritori pe canalul ei de Youtube.

Pisicuta era iubita si in randul celebritatilor. Astfel, ea s-a pozat alaturi de vedete precum Stan Lee, Conan O’Brien si Ian Somerhalder.

grumpy cat

Grumpy Cat alaturi de Stan Lee

grumpy cat

Grumpy Cat alaturi de Conan O’Brien

Grumpy Cat alaturi de Ian Somerhalder

Pisicuta avea chiar si o statuie la faimosul muzeu Madame Tussauds.

 

Grumpy Cat locuia in Morristown, Arizona. Mama ei a fost o pisicuta calico, iar tatal era un motan tabby. S-a nascut cu o malformatie care i-a afectat oasele si cartilajele, motiv pentru care nu s-a putut dezvolta corect, acesta fiind si motivul pentru care avea aceasta expresie morocanoasa, dar extrem de adorabila.

grumpy cat

 

Chiar daca nu mai este printre noi, minunata Grumpy Cat va ramane in sufletele nostre si ii suntem recunoscatori pentru toate momentele frumoase pe care ni le-a oferit!

Sursa: https://twitter.com/RealGrumpyCat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.