Top 12 cele mai bune idei de cadouri de Craciun pentru pisica ta

idei de cadouri de Craciun pentru pisica

Chiar daca sunt animalute, pisicutele sunt membri ai familiei si le tratam ca atare. Inclusiv cand se apropie Craciunul si trebuie sa le cumparam si lor cadouri, nu? Si nu orice cadou. La cat de adorabile sunt si cata fericire ne aduc in fiecare zi, trebuie sa le oferim cadoul purrrfect!

Iar pentru a te ajuta sa te decizi ce cadou sa ii alegi pisicutei tale, am creat aceasta lista cu top 12 cele mai bune idei de cadouri de Craciun pentru pisica ta. Speram sa iti fie utila! ? 

1. Tricou pentru pisici I love My Mommy

Un cadou potrivit pentru pisicuta ta este un tricou pentru pisici I love My Mommy. Pe langa faptul ca este extrem de adorabil, acesta este si foarte confortabil.

In plus, asa cum noi ne imbracam cu haine noi de Sarbatori, pisicutele noastre de ce nu ar face-o?! ?

2. Manusa pentru perierea pisicii cu efect de masaj

Sarbatorile inseamna si rasfatul celor dragi. Iar un mod prin care iti poti rasfata pisicuta este sa ii periezi blanita cu o manusa cu efect de masaj.  

Pe langa inderpartarea parului, aceasta ajuta si la stimularea uleiurilor pielii si imbunatatirea aspectului blanitei care devine mai moale si stralucitoare. Iar datorita efectului de masaj, pisicuta ta va toarce de fericire! 

3. Jucarii Pestisori cu Catnip

Si cum Craciunul este sarbatoarea preferata a copiilor deoarece atunci primesc cele mai multe jucarii, si copilasii nostri blanosi se vor bucura sa primeasca jucarii pe gustul lor.

Iar o idee purrrfecta sunt pestisorii cu catnip. Catnip sau iarba matei este o planta speciala care le face pe pisici sa se simta foarte bine atunci cand ii simt mirosul. Poti afla mai multe aici.

Ofera-i pufosului tau o astfel de jucarie si se va distra de minune!

4. Patut pentru Pisici-PURRR

Din categoria ideilor inedite de cadouri de Craciun pentru pisica ta face parte si patutul pentru pisici-PURRR

Cu totii stim ca pisicile adora sa doarma in locuri cat mai ciudate, precum in dulapuri, cutii sau boluri de sticla. De aceea, daca ii cumperi pisicii tale un pat suficient de ciudat precum acest pat sub forma de pisica, sunt sanse destul de mari sa il foloseasca. ?

Pe langa faptul ca le ofera pufosilor un culcus moale si calduros, patutul-PURRR le satisface si nevoia de a se adaposti intr-un loc sigur, unde sa se simt confortabil si protejati.

5. Jucarie Interactiva cu Mancare pentru Pisici

Cu totii stim ca pisicutele sunt niste vanatori desavarsiti. Iar aceasta jucarie Interactiva cu Mancare pentru Pisici este menita sa ii ofere pisicutei tale posibilitatea de a se distra in timp ce isi vaneaza propria mancare.

Cum? In timp ce pisica se joaca, bobitele de mancare vor cadea prin orificiul special.

Totodata, cu ajutorul acestei jucarii, pisicuta invata sa manance mai incet, acest lucru fiind sanatos pentru sistemul digestiv.

6. Laser interactiv cu Pestisor pentru Pisici

O alta modalitate prin care ii poti satisface pisicutei tale instinctul de vanator este oferindu-i un laser interactiv. 

Laserul interactiv cu pestisor pentru pisici a fost special creat pentru a te distra de minune impreuna cu pisicuta ta. Iar forma luminii sub forma de pestisor il face si mai atractiv pentru micutul tau vanator. 🙂

7. Ham cu lesa pentru pisici

Daca vrei sa ii oferi pisicutei tale un cadou practic, noi iti recomandam un ham cu lesa pentru pisici.

Stiai ca si pentru pisicutele de apartament este foarte important sa iasa afara, acest lucru fiind sanatos pentru ele? Iar pentru a fi in siguranta tot timpul cat vor fi afara, cel mai bine este sa le scoatem in lesa. Astfel le vom putea supraveghea si proteja tot timpul. 

Iar daca pisica ta nu este obisnuita sa mearga in lesa, afla aici cum o poti invata pas cu pas. 

8. Jucarie Soricel chitaitor cu Catnip

Aceasta jucarie soricel chitaitor cu catnip este una interactiva pentru pisica ta. Datorita formei, culorii si in special a compozitiei de catnip din interior, soricelul iti va scoate pisicuta din plictiseala si o va face sa se bucure de momentele de joaca.

Iar sunetul chitaitor ii va da senzatia ca vaneaza chiar un soricel adevarat!

Va puteti juca impreuna sau iti poti admira pufosul de la distanta cum se distreaza de minune. ?

9. Jucarii cu sfoara

Din categoria jucariilor care pot fi cadouri de Craciun pentru pisica ta, fac parte si cele cu sfoara, de tip vaneaza si prinde, dupa care pisicile sunt in general innebunite.

In plus, folosind acest tip de jucarii pentru a te juca cu pisicuta ta, relatia dintre tine si pufosul tau iubit va deveni una si mai stransa. 

10. Bol din ceramica-Happy Cat

Normal ca de Craciun si pufosii nostri au masa festiva! Tocmai de aceea au nevoie ca aceasta sa fie organizata intr-un mod deosebit.

Iar pentru acest lucru iti recomandam un bol din ceramica-Happy Cat. Cu siguranta mica ta felina va toarce de fericire. ?

11. Fundita pentru pisici Christmas-Purr

Dupa cum spuneam la inceput, pisicutele trebuie si ele sa se pregateasca pentru Craciun. 

De aceea iti recomandam o fundita pentru pisici Christmas-Purr. Este foarte eleganta, se potriveste minunat atat pisicutelor, cat si motaneilor si este si foarte confortabila, acesta putand fi ajustata in functie de dimensiunea pufosului tau.

12. Hainuta Mos Craciun pentru pisici

Hainuta Mos Craciun pentru pisici este o hainuta simpatica si calduroasa in care pisicutele se vor simti confortabil si admirate.

Craciunul este o sarbatoare speciala, iar pisicutele trebuie sa aiba o tinuta speciala pentru eveniment, nu? ?

Citeste si: 12 idei de cadouri de Craciun purrfecte pentru iubitorii de pisici

Citeste si: Top 10 cele mai bune idei de cadouri cu pisici

Citeste si: 8 Modele purrfecte de tricouri cu pisici de Craciun

Acestea sunt top 12 cele mai bune idei de cadouri de Craciun pentru pisica ta. Poate ca ea nu intelege exact semnificatia acestei sarbatori, dar cu siguranta se va bucura de cadoul pe care il va primi.

Daca ai nevoie si de alte idei, te invitam sa ne vizitezi magazinul unde am creat o sectiune speciala doar cu produse pentru pisicute

 

Iti dorim un Craciun Miaununat alaturi de pufosul tau! ?

 

Un comentariu despre “Top 12 cele mai bune idei de cadouri de Craciun pentru pisica ta

  1. Pingback: 5 metode prin care putem ajuta pisicile strazii in sezonul rece - Cu Pisici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.