Ce inseamna cand visezi o pisica

ce inseamna cand visezi o pisica

Se spune ca visele pe care le avem reprezinta de fapt starea noastra psihica. Daca suntem stresati, anxiosi, deprimati, este probabil ca si visele noastre sa fie unele neplacute si sa avem un somn agitat. Daca suntem relaxati, impacati cu starea noastra, fericiti, atunci vom simti acest lucru si in visele pe care le avem. Dar, se mai spune si ca prin intermediul viselor subcontientul incearca sa ne transmita anumite mesaje pe care inca nu le contientizam. Ba chiar uneori ni se intampla sa avem senzatia ca visele au capacitatea sa prevesteasca anumite evenimente din viata noastra la care nu ne-am fi gandit vreodata. Si atunci incepem sa ne punem intrebarea: “Oare ce semnifica ceea ce am visat?” Fiind mari iubitori de pisici, ni se poate intampla deseori sa le visam. De aceea am scris acest articol, despre ce inseamna cand visezi o pisica.

Ce inseamna cand visezi o pisica?

Conform Dream Moods, in vis pisicile pot simboliza atat propria creativitate, putere si sexualitate, cat si nefericire, ghinion si haos. Insa cum ne putem da seama daca este un semn bun sau unul rau atunci cand visam pisici? Acest lucru depinde daca in realitate ne plac pisicile, acesta fiind un lucru bun, sau daca nu ne plac pisicile, acest putand deveni un semn negativ.

Iata ce inseamna cand visezi o pisica in diferite ipostaze:

  • Daca pisica miauna, inseamna ca ceva nu este in regula in viata ta. Poate ca te-ai certat cu un coleg sau cu partenerul, ori cineva te critica pe la spate incercand sa iti faca rau.
ce inseamna cand visezi o pisica

 

  • Daca mangai o pisica, poate insemna ca iti place de cineva, insa nu stii cum sa faci sa te aproprii de acea persoana, sa ii castigi dragostea. De asemenea, mai poate insemna ca ai prea multa incredere in cineva care nu merita si mai tarziu te poate insela. Se mai spune ca atunci cand visezi ca mangai o pisica urmeaza sa primesti o suma mare de bani. Cine nu si-ar dori sa viseze in fiecare noapte ca mangaie o pisica?!
  • Daca pisica te ataca si reusesti sa te aperi este un semn bun. Inseamna ca te descurci foarte bine in confruntarea cu problemele pe care le ai. Insa daca nu reusesti sa te aperi, inseamna ca trebuie neaparat sa iti schimbi modul de a-ti gestiona problemele fiindca risti sa pierzi multi bani sau chiar imaginea pe care o au ceilalti despre tine. Atacul unei pisici mai poate insemna si ca ai multe prejudecati despre societate. Poate ar trebui sa devii mai tolerant. 🙂
ce inseamna cand visezi o pisica

 

  • Daca pisica te zgarie sau te musca inseamna ca cineva iti doreste raul. Iti recomandam sa ai mare grija la dusmani sau la prietenii falsi.
  • Daca pisica fuge de tine, ori mai intai te raneste si apoi fuge inseamna ca poti pierde o suma mare de bani, ori ca poti avea probleme la serviciu.
  • Daca pisica este moarta inseamna ca esti foarte obosit, ori risti sa fii furat, inselat. Iti recomandam sa te odinesti si sa fii cu ochii in patru. Daca tu omori pisica in vis, inseamna ca vei reusi sa scapi de un dusman.
ce inseamna cand visezi o pisica

 

  • Daca visezi multe pisici poate fi un semn bun. Depinde ce fac acestea in vis. Daca pisicile par fericite, sanatoase, se joaca cu tine, inseamna ca norocul este de partea ta si in curand vei primi beneficii in viata personala si profesionala. Insa daca visezi multe pisici care merg fara nicio destinatie, inseamna ca nici calea ta in viata nu este definita. Cel mai bine este sa iti stabilesti niste scopuri.
  • Daca visezi urme de pisici inseamna ca cineva incearca sa te raneasca. Inamicul este aproape si lasa o urma vizibila.
  • Daca visezi ochi de pisica, bucura-te! Inseamna ca in curand vei gasi o solutie la problema care te framanta atat de mult.
58.99 lei
65.99 lei
89.99 lei
89.99 lei
58.99 lei
89.99 lei
58.99 lei
43.99 lei
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei
62.99 lei

 

ce inseamna cand visezi o pisica

 

  • Daca visezi un pisoi, acesta reprezinta instinctul tau de a proteja un copil sau pe cineva neajutorat.
  • Daca hranesti pisica inseamna ca esti sau vei fi necredincios partenerului. Pisica reprezinta un nou interes pentru o alta persoana, iar hranind-o este ca si cum ai hrani acea noua relatie. De asemenea, mai poate insemna ca situatia ta financiara se va imbunatati.
  • Daca o pisica ratacita incearca sa intre la tine in casa, ai grija. Poate insemna ca o persoana va incerca sa ia ceva de la tine. Daca pisica intra in casa, este posibil sa ai o mare pierdere. Ai grija in cine ai incredere!
ce inseamna cand visezi o pisica

 

  • Daca pisica este alba insemna ca cineva apropiat tie iti poate face rau sau este necinstit. Ori ca tu vrei sa faci cuiva rau si la final vei avea de pierdut
ce inseamna cand visezi o pisica

 

  • Daca pisica este neagra ai grija la ce se intampla in relatia ta, aceasta indicand probleme emotionale si tradare. Este posibil sa existe si o a treia persoana implicata.
  • Daca pisica este murdara si slabita, inseamna ca este posibil sa primesti o veste rea despre o persoana foarte apropriata. Poate ca s-a imbolnavit sau a avut un accident. Insa daca reusesti in vis sa faci sa dispara pisica, inseamna ca acea persoana isi va reveni.
ce inseamna cand visezi o pisica

 

  • Daca tii o pisica in brate inseamna ca ii permiti cuiva sa te influenteze sa iei ceva ce nu iti apartine sau sa inseli pe cineva.
  • Daca visezi o pisica salbatica inseamna ca fie nu iti exprimi pe deplin latura feminina, fie doresti sa iti extinzi viata sociala ori sa iti activezi viata sexuala.

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Moon Star Cat

119.99 lei
154.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Pisica Neagra

145.99 lei
Stoc epuizat

Bijuterii cu pisici

Cercei din argint Pisica Neagra

134.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Cat Love

119.99 lei
149.99 lei
109.99 lei
144.99 lei
144.99 lei
154.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Complete Cat

145.99 lei

Bijuterii cu pisici

Colier din argint Moon Star Cat

154.99 lei
134.99 lei

Bijuterii cu pisici

Cercei din argint Sweet Cats

99.99 lei
119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Colier din argint Complete Cat

159.99 lei

Acestea sunt doar cateva semnificatii despre ce inseamna cand visezi o pisica. Este foarte important sa incerci de fiecare data, in functie de starea pe care o ai si de situatia cu care te confrunti in viata reala, sa iti dai seama ce a vrut subconstientul de fapt sa iti transmita.

Daca si tu cunosti alte semnificatii despre ce inseamna cand visezi o pisica, te rugam sa ni le impartasesti printr-un comentariu. Cu siguranta ne va ajuta sa ne intelegem si mai bine visele! 🙂

Daca ti-a placut articolul nostru si doresti sa fii la curent cu tot ce se intampla in lumea pisiceasca, te invitam sa te abonezi acum la newsletter-ul nostru! >^..^<

Surse: petazi.com, www.dreammoods.com

  1. Pingback: Ce Înseamnă Când Visezi Că Hrănești Pisici

  2. Cristi spune:

    Am visat că era ziuă, o zi superbă, eram in curte, vreo 5 pisici care sunt moarte în realitate se jucau în curte, alergau peste tot, fericite, pe o bancă eram un mic liliac alb (vietatea, nu planta) cu blăniță moale, drăgălaş, l-am luat în mână, părea neliniştit, m-a muşcat de deget, am înțeles că-i este foame, am început să vânez muşte prin curte să-l hrănesc dar în acelaşi timp eram neliniştit că pisicile i-ar putea face rău, n-am reuşit să prind nici o muscă dar m-am întors la bancă să văd daca e bine liliacul, pe bancă stăteau liniştite toate pisicile în poziție de sfinx, între ele, sfârtecat, era liliacul alb, mort.
    Ce semnificație are acest vis ?
    P.S. O moştenesc pe bunica din partea tatălui, am avut vise tot restul vieții, am întrebato pe bunica, ce mi-a spus că înseamnă s-a adeverit.

  3. Pingback: De ce visezi pisici fără păr - Interpretarea viselor

  4. Alina spune:

    Eu aseara am visat un pui de pisica care il tineam in brate si se uita la mine plangand, iar eu am imbratisato spunandui ca voi avea grija de ea si ca o voi proteja, acum vreau sa va zic ce am interpretat eu din asta. Copilul din mine vazand cat de tare ne am neglijat pe noi si cat de mult am suferit si incearca sa ajunga la mine sa imi ceara ajutorul. Daca aveti voi si alte interpretări as fi bucuroasa sa le ascult.

  5. Marian spune:

    Am visat o pisica neagra care era la mine acasa, se juca normal si la un moment dat a sarit brusc peste parapetul de la balcon (de la etajul 4). Mi-a fost teama sa ma mai uit dupa ea… are vreo semnificatie?

  6. Lavinia spune:

    Am visat azi-noapte o pisica ce se agăța cu lăbuța de mine, cerandu-mi parcă ajutor disperat fiindcă în clipa aceea, o femeie îi facea o injectie ca să o omoare. Eu ma simțeam neputincioasa, iar după ce pisica a fost injectată, am luat-o în brațe și am plâns foarte tare, am privit-o în ochi și speram că dragostea mea pentru ea va face o minune pentru a supraviețui și i-am spus ca o iubesc. Apoi m-am trezit tot în suferința asta. Eu nu am pisici, dar pe aceasta din vis se făcea ca o iubeam tare, tare. La culoare, parcă era neagră cu lăbuțele albe.

  7. Oxana spune:

    Eu am visat că în curtea unui preot într-un pătuc de copil stăteau foarte multe pisici ,nici mari și nici mici așa mijlocii .cînd mă apropiam de pătuc ele vroiau să mă zgîrîe și să mă atace anume pe mine, erau rele de tot .

  8. Mari? spune:

    Eu am visat odată că,era iarnă și nu i-am mai dat mâncare pisicii mele,(care obișnuiește să stea în parcare)căci era mult prea frig.Apoi,la sfârșitul iernii,am văzut-o în baie,(fără că cineva să o aducă în casă)murdara,și excesiv de slabă,și m-a întrebat:
    -De ce nu mi-ai mai dat de mâncare?

    Iar după visul s-a încheiat…ce înseamnă?va rog,raspunde-ti

  9. Valentina Stefania spune:

    Visez foarte des ca salvez pui de pisica , pe unii din apa cu noroi (vreo 22 la nr), pe altii din mainile unor copii , nu imi amintesc toate visele dar visez mai tot timpul ca salvez puii, nu pisici mari, puii mici cat palma, toate culorile, curati, murdari , unii speriati, cei salvati din mainile copiilor foarte speriati ,dadeau sa fuga, m’au zgariat, muscat , dar nu m’am lasat pana nu i’am prins pe toti 5 , altfel copii ii strangeau in maini si radeau de icnetele pe care le scoteau pisoiasii.
    Iubesc animalele , toate , am acasa suficiente adunate de pe drum( caini si pisici), dar de vreo doua luni tot visez ca salvez puii de pisica.

    • Cu Pisici spune:

      Buna Valentina! In general cand visezi pui de pisica, acesta reprezinta instinctul tau de a proteja un copil sau pe cineva neajutorat. 🙂

  10. Roxana spune:

    Buna ziua…Din pacate motanelul meu a disparut de accasa de ceva timp…iar acum am visat cu el ca il cautam ,il strigam si il gasisem intr un dulap dar era mort ,la ochisor avea sange,am inceput sa l ferc pe burtica si parca incepea sa si revina.oare ce inseamna??

    • Cu Pisici spune:

      Buna Roxana! Cel mai probabil in subconstientul tau speri sa iti gasesti motanelul, dar in acelasi timp iti este frica sa nu fie mort. Insa iti iubesti atat de mult, incat ai visat ca ai reusit sa il salvezi. Speram sa se intoarca acasa pufosul. Va tinem labutele!

  11. C spune:

    Am visat o pisica alba ce își mânca puii (3:unul alb, primul, unul negru, altul gri) și am încercat sa o opresc când mi am dat seama ce face, dar și a prins ghearele intr unul din antebrațe (stâng sau drept, nu mai știu) și devenise f agresiva. Aici M am trezit.ce înseamnă?

  12. Anisia Any spune:

    Eu am visat ca eram cu 2 prieteni o fata si un băiat și după o plimbare prin munți am ajuns intr.un cartier vechi si făceam poze iar la un moment dat apare o pisică de fapt un motan gri in fata noastra murdar iar prietena mea credea că are handicap dar eu o stiam pt ca am mai visat.o si i.am zis ca e turbată si daca nu o mângâia.i cand se dădea pe lângă tine te ataca
    Am mângâiat.o de câteva ori apoi prietena mea m.a tarat printr.o vale mica si abruptă ca sa ajungem la un bloc sa vedem arhitectura si din greseala am lovit motanul si a miorlait agresiv iar noi am fugit in blocul respectiv si am coborât până la ultimul etaj
    Prietena mea imi zicea sa nu cobor pana jos si cand am ajuns jos pisica era pe a doua intrare si ne cauta iar noi am fugit iar sus
    Am avut paralizie in somn cand m.am trezit
    Imi poate spune cineva ce.i cu visul asta va rog mult ?

  13. Neko spune:

    Eu am visat destul de recent multe pisici negre. Îmi căutam motănelul și îl strigam că să îl găsesc. În timp ce îl căutam am văzut pisica mea care stă la bunica. Era tărcată cu alb pe burtica și pe gât. Pisicile celelalte erau (foarte multe) erau pe lângă mine și se dădeau pe la picioarele mele iar unele se holbau la mine.Ce semnificație are??

    • irina adi spune:

      am visat o pisica negra care ma musca de deget si avea si pui dar asi manca puii putetii sami spuneti ce anseamna va rog furmos o zi buna

      • Florenta spune:

        In urma cu 10 ani am avut o pisica neagra timp de vreo 4 ani. Am zis sa nu o castrez până nu face un rand de pui. La un moment dat m-am mutat într-o locuință la parter și-și făcuse obiceiul să iasă pe geam. La un moment dat nu s-a mai întors 3 săptămâni. A revenit și după o alta perioada de timp a plecat și dusă a fost. De atunci,de cate ori văd o pisica neagra pe străzile din proximitatea locuinței am senzația că este ea. O strig, dar fuge.
        Azi noapte am visat că aveam o pisica neagra care a fătat 4 pisoi, undeva in holul dintre sufragerie, dormitor și baie. Am gasit-o întinsă pe gresie, obosita, iar în jurul ei erau 4 pisoi abia fătați. Am luat-o în brațe și vorbeam cu ea.
        Lăsând visul și revenind la viață reală, după 6 luni in care aveam dureri cumplite in zona inghinala și intrafesier și după un lung pelerinaj pe la diferiți medici, am fost diagnosticată cu o tumoră care cuprinsese 4 organe: uretera, ovarul, mușchiul psoas și osul iliac. Am fost operata de urgență dar nu au reușit să extirpe decât o treime din tumoră. Astăzi încep radioterapia.
        Cred că visul de azi noapte are legătură cu boala… dar nu știu cum să-l interpretez.

        • Maria Nedelcu spune:

          Am visat că stăteam pe scaun afară și un pisoi a vrut să sară de pe o creangă pe altă creangă de copac(era foarte sus),a ratat și a căzut direct la mine în poală. Aveam mâinile în poală și degetele încrucișate, am vrut să le desfac ca să o mângâi și nu puteam.Așa m-am trezit încercând să îmi desfac degetele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.