9 motive pentru care ar trebui sa ai doua pisici in loc de una

doua pisici

Intotdeauna este bine sa ai o pisicuta. Dar sa ai doua este si mai bine! Iata 9 motive pentru care ar trebuie sa ai doua pisici in loc de una:

1. Cu totii stim ca pisicile sunt maestre in lenevire. Poate ca sunt chiar cele mai trandave animale dupa insusi respectabilul lenes. De ce sa nu aiba un partener cu care sa impartaseasca aceste momente unice, si anume sa nu faca absolut nimic toata ziua.

2. De asemenea, pisica ta ii poate fi mentor celei de-a doua, invatand-o cu siguranta cele mai importante lucruri de care va avea nevoie in viitor. Asta daca va avea chef…

3. Ele pot deveni cele mai bune prietene pe viata. La bine si la greu!

4. Stiu ca te gandesti ca pisicile au tendinta de a distruge totul prin casa. Poate ca tocmai ti-ai amintit de perdeaua, canapeau sau televizorul din sufragerie pe care pufosul tau le-a stricat. Dar fiind doua, se pot tine reciproc la distanta de orice boacana. In marea majoritatea a timpului…

Citeste si: 4 metode prin care inveti pisica sa nu zgarie mobila

5. Uneori pisicile pot fi de mare ajutor la treburile casnice. De ce sa nu le lasam de exemplu sa se ocupe impreuna de curatenie?

6. Ele vor invata cat de important este sa imparti cu ceilalti ceea ce au. Mai ales cand este vorba despre propria mancare. Sau poate ca nu se aplica mereu acest princiupiu…

Citeste si: Top 6 alimente daunatoare pentru pisica ta

7. Cat de mult te amuzi alaturi de pufosul tau cand vezi ce nazdravanii mai face? Imagineaza-ti ca daca ai doua pisici in casa, vei rade si te vei distra de doua ori mai mult!

89.99 lei
99.99 lei
Stoc epuizat
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

8. Impreuna vor lupta impotriva tuturor intrusilor precum soricei, veverite sau chiar caini.

9. In concluzie: pisicutele sunt foarte ciudate. De ce sa nu le lasam sa fie ciudate impreuna?

Tu cate pisicute ai acasa? Lasa-ne un comentariu si impartaseste-ne experienta ta alaturi de pufosi! 🙂

Daca ti-a placut articolul nostru si vrei sa fii la curent si cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru. >^..^<

Sursa: YouTube

  1. Liliana spune:

    Eu am un motan si trei pisici.Motanul Tomita l-am adoptat după ce vecinul meu singur si bătrân a decedat anul trecut in vara.Iar cele trei pisici toate le-am salvat din fata blocului în zilele groase de iarnă.Ultima am salvat-o in noiembrie anul trecut. Pe toți ii iubesc foarte mult!

  2. Cassandra Hernehult spune:

    Eu am 3 pisicute, toate domnisoare, una dintre ele, Klara, vine prima in pat sa ma trezeasca, sa imi faca masaj si acupunctura. Nu regret nici o clipa ca le am. Sunt a doua bucurie a vietii mele pe linga muschetarii pe care ii am, deci in concluzie, am 6 copii: 3 baieti si 3 pufoase mici… ?

  3. Pingback: 7 lucruri care se schimba in viata ta dupa ce adopti o pisica - Cu Pisici

  4. Pingback: De ce dorm pisicile atat de mult - Cu Pisici

  5. Pingback: Top 10 cele mai populare rase de pisici - Cu Pisici

  6. Pingback: 9 motive pentru care ar trebui sa ai o pisica - Cu Pisici

  7. Mariana Minea spune:

    De ani de zile am doua pisicute in apartament si am decis asa , pentru ca se joaca amindoua . Cind e una singura , e apatica , lenesa , se ingrasa peste misura ca nu face miscare , pe cind asa , ale mele chiar au momente cind fac curse fugind una dupa alta prin casa . Asta te scuteste de a-ti face timp sa te joci cu pisica atunci cind e una singura. Evident ca le acord atentie si ma si joc cu ele , le mingai pe amindoua in egala masura sa nu fie nici una geloasa , le perii blanitele si ma bucur ca nu fac stricaciuni prin casa.

    • Maria Lascu spune:

      Am trei pisici, două adulte si un puiut. Au venit in casa pe rând. Prima intrată(are13ani) si este f orgolioasă, dar si foarte atasata de mine. Simte cand plec pt mai multe zile si o vad cum sufera. Ea a acceptat-o greu pe a doua (9 ani), care este f respectuoasă cu șefa. Sunt împreună de 8 ani, dar tot nu este multumita de prezenta ei. Acum am gasit un puiut si nu am putut să nu-l adopt. Este mic( max 3 luni) Si jucăuș, dar fetele nu-l acceptă. Cea mare nu o mai suporta nici pe cea mijlocie si este f supărată si pe mine. De supărarea ei (pe mine), profita cea mijlocie, care acum sta mai mult lângă mine, ceea ce nu se întâmpla inainte, decat cand nu o vedea șefă.
      Sper sa reusesc sa-i împac, dar o sa am ceva de lucru.

  8. Liliana spune:

    Am trei pisici. Un motan angora, o birmaneza, si o maidaneza. Se inteleg dar totusi motanul este seful, cu toate ca birmaneza a fost prima venita. Umbla in cardasie uneori, motanul cu maidaneza impotriva birmanezei. Fiecare este unicat in ceva si ne bucura in felul lor de a fi.

  9. Mihaela spune:

    Eu am patru pisicute drăgălașe, doi motănei și două fetițe și sunt foarte fericită. Vă recomand să aveți mai mult de o pisică. Singurătatea e distrugătoare, de ce să nu-i oferim pisicuței noastre un prieten? ❤

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.