10 Modele de tricouri cu pisici pentru barbati

Esti un mare iubitor de pisici sau vrei sa oferi un cadou unui iubitor de pisici? Iata lista pe care ti-o recomandam cu modele de tricouri cu pisici pentru barbati.

Acestea sunt de calitate premium, 100% din bumbac organic, fara chimicale, foarte fine si placute la atingere. In plus, poti alege un tricou printat prin imprimare digitala (direct in tesatura, foarte rezistenta) sau un tricou pictat manual de noi, remarcat prin unicitate. Desigur, si in acest caz folosim culori speciale pentru materialele textile, super rezistente si usor de intretinut.  

Haioase, pline de personalitate, unice. Te invitam sa descoperi in continuare 10 modele de tricouri cu pisici pentru barbati purrfecte!

1. Tricou pictat manual BEST CAT DAD

Adori pisicile si ai acasa cel putin o pisicuta? Atunci trebuie sa fii mandrul purtator al acestui tricou pictat manual BEST CAT DAD!  

Cunosti un tatic de pisicuta? Surprinde-l cu acest tricou. Cu siguranta va fi flatat.

2. Tricou pentru barbati-Pisici Yin si Yang, pictat manual

Acest tricou cu Pisici Yin si Yang, pictat manual, este perfect pentru a fi purtat de iubitorii de pisici. Design-ul sau inedit transmite echilibrul dintre alb si negru transpus sub forma pisicutelor.  Este o forma de cautare si manifestare a armoniei pe care o dorim in viata noastra si pe care o gasim cu siguranta in preajma felinelor noastre preferate. 

Este un cadou excelent pe care il poti face oricarui iubitor de pisicute din viata ta. 

3. Tricou pentru barbati-Pawthetic, pictat manual 

Acest tricou pentru barbati-Pawthetic, pictat manual, este un mod amuzant prin care ii ironizezi pe cei carora nu le plac pisicutele. 

Este alegerea perfecta pentru a-l face cadou unui iubitor de pisici. Sau de ce nu, unei persoane mai putin iubitoare de pisici.

4. Tricou bumbac organic-Pisica Motociclista, Barbati

Esti o persoana libera, independenta, increzatoare in fortele proprii? Iti plac senzatiile tari? Atunci ti se potriveste purrrfect acest tricou bumbac organic-Pisica Motociclista! Bucura-te de fiecare moment, fii un spirit liber!

Tricoul este cadoul ideal pentru orice iubitor de pisici si de ce nu, de motociclete. 

5. Tricou bumbac organic-Nobody Cares, Barbati

Realitatea este ca… nimanui nu-i pasa de problemele noastre. Tot ce trebuie sa facem este sa vedem solutiile si sa mergem mai departe. Daca esti de acord, atunci acest tricou bumbac organic-Nobody Cares ti se potriveste purrrfect!

Cu un model amuzant, tricoul poate fi cadoul purrrfect pentru a surprinde un iubitor de pisici din viata ta.

6. Tricou bumbac organic-Judgemental Cat, Barbati

Acest tricou bumbac organic-Judgemental Cat este un tricou cu mesaj amuzant care ne aminteste de atitudinea caracteristica pisicilor atunci cand ne privesc cum lucram la ceva si parca ne judeca. Si la urma urmei, noi de ce nu am face la fel ca ele?

Vrei sa oferi un cadou deosebit unui iubitor de pisici din viata ta? Acest tricou poate fi purrrfect!

7. Tricou bumbac organic-Happy Birthaday (Ginger Cat), Barbati

Urmeaza sa fie ziua ta de nastere si nu ai posibilitatea sa dai nicio petrecere din diverse motive? Nicio problema! Ia-ti tinuta de sarbatoare precum acest tricou bumbac organic-Happy Birthday (Black Cat) si petrece in stil pisicesc! Iti dorim la multi ani miaununati!

Tricoul este cadoul purrrfect pentru ziua aniversala a unei iubitoare de pisici din viata ta.

8. Tricou bumbac organic-I Regret Nothing, Barbati

Obiceiul pisicilor de a darama bradul de Craciun deja a devenit legendar. Asa ca de ce nu ne-am imbraca noi pe stilul pufosilor nostri? Poarta acest tricou bumbac organic-I Regret Nothing si distreaza-te impreuna cu pufosul tau de fiecare data cand “lesina” bradul!

Bucura-te de spiritul Craciunului in stil pisicesc! Purrr! 

Tricoul poate fi cadoul purrfect de Craciun pentru orice iubitor de pisici din viata ta. 

9. Tricou bumbac organic-Meowsome, Barbati

Cu un model amuzant, tipic micilor feline, acest tricou bumbac organic-Meowsome, Barbati este purrfect pentru a oferi un plus de personalitate tinutei tale. Meow!

Tricoul poate fi cadoul purrrfect pentru a surprinde un iubitor de pisici din viata ta.

10. Tricou bumbac organic-And Exhale, Barbati

Te-ai saturat sa iei fiecare lucru in serios? Alege acest tricou bumbac organic-And Exhale, Barbati, inspira, expira si distreaza-te in fiecare moment pe care ti-l ofera viata! 

Cu un mesaj amuzant, tricoul este cadoul purrfect pentru un iubitor de pisici caruia ii place sa se bucure de viata! 

Acestea sunt cele 10 modele de tricouri cu pisici pentru barbati pe care ti le recomandam. Speram ca prin acestea am reusit sa te inspiram sa alegi tricoul care iti exprima personalitatea si pasiunea pentru micile feline sau cadoul purrrfect pentru o persoana draga. 

Totodata, daca ti-au placut aceste modele, te invitam sa descoperi aici si restul modelelor de tricouri pe care le-am creat special pentru iubitorii de pisici. Miau! 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.