20 Modele de bluze cu pisici de care te indragostesti imediat

bluze cu pisici

Un nou sezon este o noua ocazie de a ne reinnoi garderoba fix pe stilul nostru. Hainele sunt foarte importante deoarece ne reprezinta personalitatea si ne definesc. Iar daca esti o „crazy cat lady”, categoric ai nevoie sa adaugi in dressing si imbracaminte care sa iti exprime marea pasiune pentru pisicute. 

Iata 20 modele de bluze cu pisici pe care noi ti le recomandam si in care te vei simti miaununat! Sau de ce nu, le poti oferi cadou persoanelor iubitoare de pisici din viata ta. 🙂 

1. Bluza pictata manual-Obsessive Cat Disorder

Aceasta bluza a fost creata pentru toti cei care sufera de bloala incurabila numita “tulburare obsesiva pisiceasca”. Daca ai si tu simptome precum:

  • te gandesti tot timpul la pisici
  • cand vezi o pisica pe strada, devii extrem de entuziasmata
  • miauni din ce in ce mai des, chiar daca pisica ta nu este langa tine
  • iti achizitionezi din ce in ce mai multe produse cu pisici?

Avem o veste buna: si tu esti bolnava de OCD si poti adauga linistita aceasta bluza la colectia ta. ?

2. Bluza pictata manual cu Pisica Heartbeat

Aceasta bluza este perfecta pentru cei in a caror inima pulseaza dragostea pentru pisicute! Pictura simbolizeaza rolul pe care pisicutele il detin in viata noastra si totodata importanta contributiei lor la sanatatea noastra. 

3. Bluza pictata manual cu Pisica Pawthetic 

Cu un mesaj amuzant, aceasta bluza este un mod al iubitorilor de pisici prin care ii ironizeaza pe cei carora nu le plac micile feline. 

4. Bluza pictata manual cu Pisica Aroganta

Tot in categoria modelelor de bluze cu pisici se incadreaza si aceasta bluza pictata manual cu Pisica Aroganta. Aceasta exprima exact atitudinea pisicutelor, faptul ca ele inteleg ca sunt superbe si ca merita toata aprecierea celor din jur. Atitudine pe care cu siguranta o ai si tu, doar esti o iubitoare de pisici! 

5. Bluza pictata manual-Iubesc Pisicile

Iubesti pisicile la nebunie si esti mandra de asta? Atunci aceasta bluza ti se potriveste purrrfect! 

6. Bluza pictata manual cu Pisicuta Fericita

Zilele friguroase pot deveni mai frumoase atunci cand ai langa tine o pisicuta fericita! 

7. Bluza printata-Adopta o Pisica

Iubesti pisicutele si sustii adoptia acestora? Atunci devin-o ambasadorul pisicilor fara adapost. Poarta aceasta Bluza printata-Adopta o Pisica si promoveaza alaturi de noi adoptia micilor feline!

Bluza poate fi achizitionata atat in varianta pentru femei, cat si pentru barbati. 

8. Bluza printata-Happy Birthday

Urmeaza sa fie ziua ta de nastere si nu ai posibilitatea sa dai nicio petrecere din diverse motive? Nicio problema! Ia-ti tinuta de sarbatoare precum aceasta bluza si petrece in stil pisicesc!

Bluza poate fi achizitionata atat in varianta pentru femei, cat si pentru barbati

9. Bluza printata-Meowsome

Din categoria de bluze cu pisici de care te indragostesti imediat face parte si bluza Meowsome. Aceasta este purrrfecta pentru a oferi un plus de personalitate tinutei tale. Cu un model amuzant, tipic pisicutelor, cu siguranta vei atrage privirile celor din jur. Meow!

Bluza poate fi achizitionata atat in varianta pentru femei, cat si pentru barbati.

10. Bluza printata-Nobody Cares

169.99 lei

Nobody Cares, o atitudine purrrfect pisiceasca! 

Bluza poate fi achizitionata atat in varianta pentru femei, cat si pentru barbati

11. Bluza printata-Pisica Motociclista

Esti o persoana libera, independenta, increzatoare in fortele proprii? Iti plac senzatiile tari? Atunci ti se potriveste purrrfect acesta bluza printata-Pisica Motociclista.

Bluza poate fi achizitionata atat in varianta pentru femei, cat si pentru barbati

12. Bluza printata-Life is better With Cats

Gingasiile pisicutelor, calmitatea, torsul, iubirea pe care ne-o ofera ne fac in fiecare zi mai fericiti. Daca nici tu nu iti poti imagina cum ar fi viata ta fara pisici, atunci bluza printata-Life is better With Cats ti se potriveste purrrfect!

13. Bluza printata-Cat Mom

Aceasta bluza se potriveste purrrfect tuturor mamicilor de pisici care se mandresc cu copiii lor blanosi.

14. Bluza printata-And Exhale

169.99 lei

Si tu te-ai saturat sa iei fiecare lucru in serios? Alege aceasta bluza printata-And Exhale, inspira, expira si distreaza-te in fiecare moment pe care ti-l ofera viata!

Bluza poate fi achizitionata atat in varianta pentru femei, cat si pentru barbati.

15. Bluza printata-Grumpy Cat

Cu totii avem zile bune si mai putin bune. Dar chiar si cele mai putin bune pot deveni amuzante cand porti bluze cu pisici. Iar cea cu Grumpy Cat este purrrfecta pentru a-ti exprima starea, atitudinea si totodata pentru a te binedispune. 

16. Bluza printata-Zombie Cat, Barbati

Zombii sunt fioros de draguti atunci cand au forma de pisica! Cu un model amuzant, acceasta bluza printata-Zombie Cat se potriveste oricarei tinute lejere, oferindu-i un aer cool.

17. Bluza printata-COOL People

Iubitorii de pisici sunt cool. Iar cand poarta haine Cu Pisici sunt super COOL! Poarta si tu o bluza printata-COOL People si ofera-i tinutei tale o personalitate aparte, tipica pisicutelor!

18. Bluza printata-I don’t care, Barbati

De la pisici am invatat un lucru foarte util. Si anume ca nu le pasa de tot ce se intampla in jur, ci pur si simplu sa le fie lor bine. Daca si tu esti de acord si ai aceasta atitudine, atunci bluza I don’t care ti se potriveste purrrfect!

19. Bluza printata-Merry Purrismas

Si pentru ca este vorba despre bluze cu pisici caracteristice sezonului rece, desigur ca ne gandim si la una dintre cele mai indragite sarbatori, Craciunul. Si cum altfel ne-am putea imbraca de Craciun daca nu in stil pisicesc? Iar bluzele Merry Purrismas sunt purrrfecte pentru a ne face sa ne simtim bine in timp ce ne bucuram de aceasta sarbatoare miaununata. 

Totodata, aceste bluze pot fi cadoul purrrfect pentru orice iubitoare de pisici careia doresti sa ii urezi un Craciun Miaununat!

Bluzele pot fi achizitionate atat in varianta pentru femei, cat si pentru barbati

20. Bluza printata-Meowy X-mas

Tot in categoria bluzelor pisicesti de Sarbatori se incadreaza si adorabilul model Meowy X-mas. 

Bluza poate fi achizitionata atat in varianta pentru femei, cat si pentru barbati, dar si in varianta de set pentru un cuplu iubitor de pisici! 

Acestea sunt cele 20 de modele de bluze cu pisici care pentru noi sunt adorabile. Speram sa iti placa si tie la fel de mult si sa te simti miaununat atunci cand le porti. Miau!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.