Haine cu pisici si accesorii purrrfecte pentru aceasta toamna

haine cu pisici

Toamna este un anotimp superb, care ne imbie cu multiple culori si miresme. Iar odata cu venirea toamnei scad si temperaturile, prilej purrrfect pentru a ne reinnoi garderoba fix pe placul nostru.  

Asadar, daca esti o persoana iubitoare de feline, iata ce idei de haine cu pisici si accesorii iti propunem pentru a te simti bine si a te bucura la maximum de acest sezon miaununat!

1. Bluze printate cu pisici

Colorate, amuzante si calduroase, bluzele cu pisicute ofera tinutei tale un stil deosebit, care va atrage privirile celor din jur. Totodata, sunt foarte confortabile si te vei simti miaununat purtandu-le. Purrr!

Vezi aici toate modelele de bluze printate cu pisici, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

2. Bluze pictate manual cu pisici

Daca iti doresti o bluza cu pisici si mai deosebita, iti recomandam un model pictat manual. Fiecare produs pictat este o opera de arta, creata din suflet si va oferi tinutei tale un caracter special, unic.

Culorile pe care le folosim sunt de calitate superioara, super rezistente la apa si transfer si foarte usor de intretinut. Nu iti ramane decat sa de bucuri de noua ta achizitie. 🙂

Vezi aici toate modelele de bluze pictate manual cu pisici, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

 

3. Tricouri printate cu pisici

Adoram tricourile pentru ca acestea reprezinta o piesa vestimentara foarte confortabila si usor de adaptat la orice tinuta, indiferent de anotimp. Iar daca tricourile sunt si cu pisicute, deja devin purrrfecte, transformand complet personalitatea tinutelor noastre.

Toate tricourile noastre sunt din bumbac organic 100%. Acesta nu contine pesticide si alte toxine daunatoare, fiind foarte fine si placute pielii.

Vezi aici toate modelele de tricouri printate cu pisici, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

4. Tricouri pictate manual cu pisici

O alta idee de haine cu pisici potrivite pentru aceasta toamna sunt si tricourile pictate manual. La fel ca si in cazul bluzelor pictate, acestea se remarca in special prin unicitatea lor, fiecare pictura fiind diferita de celelalte. Bucura-te de acest anotimp purtand o tinuta deosebita si care iti exprima iubirea pentru pisicute!

Vezi aici toate modelele de tricouri pictate manual cu pisici, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

5. Tricou personalizat cu portret

Iubirea pentru pisici este nelimitata indiferent de anotimp. Cu toate acestea, daca vrei sa iti reinnoiesti garderoba in aceasta toamna, iti recomandam sa adaugi si un tricou personalizat, pictat manual cu portretul copilasului tau blanos. Ce poate fi mai frumos de atat? 🙂

6. Tenisi pictati cu pisici

Pe langa aceste idei de haine cu pisici, iti recomandam si cateva modele de tenisi cu pisicute care cu siguranta vor oferi tinutei tale un caracter deosebit.

Tenisii sunt 100% din bumbac, lasand piciorul sa respire usor si totodata protejandu-l de factorii externi. Talpa este confectionata din EVA (etilen vinil acetat). Astfel, iti ofera un nivel de confort ridicat, flexibilitate, capacitate antisoc si durabilitate indelungata.

7. Sosete cu pisici

Confortabile, colorate si haioase, sosetele cu pisici sunt purrfecte pentru a ne incalzi pisicioarele in anotimpul racoros.

36.99 lei
Stoc epuizat
36.99 lei

8. Esarfe cu pisici

Esarfa este un accesoriu de nelipsit din garderoba de toamna. Si cum accesoriile sunt foarte importante intr-o tinuta, iti recomandam cateva modele de esarfe cu pisici purrrfecte pentru un stil remarcabil.

72.99 lei

9. Bratari din piele cu pisici

Un alt accesoriu pe care ti-l recomandam este bratara din piele naturala inscriptionata cu citate despre pisici. Datorita texturii si culorii maronii, aceasta se va potrivi purrrfect tinutei tale de toamna si va exprima pasiunea deosebita pe care o ai fata de micile feline.

10. Bijuterii cu pisici

Bijuteriile sunt foarte importante pentru a intregi o tinuta. Indiferent ca sunt cercei, coliere, inele sau bratari, acestea vor oferi un plus de personalitate tinutelor tale in care vei straluci in aceasta toamna.

Descopera aici toate modelele de bijuterii cu pisici. 

154.99 lei
Stoc epuizat
144.99 lei
Stoc epuizat
99.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Complete Cat

145.99 lei
Stoc epuizat
119.99 lei

11. Cana termosensibila cu pisici

Chiar daca nu este un accesoriu, cana termosensibila ofera o experienta diferita atmosferei din sezonul rece, atunci cand savurezi o cafea sau un ceai cald alaturi de prieteni sau de ce nu, cu pisicuta in brate.

Acestea sunt ideile noastre de haine cu pisici si accesorii pe care ti le propunem pentru aceasta toamna. Speram ca sunt pe placul tau si ca te vei bucura la maximum de acest anotimp miaununat! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.