10 Idei purrfecte de cadouri de Paste cu pisici

cadouri de Paste cu pisici

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori pentru noi si un prilej pentru a oferi persoanelor dragi un cadou. Iar daca acele persoane sunt iubitoare de feline, devine mult mai simplu sa gasim un cadou deosebit cu care sa le surprindem.

Iata in continuare 10 idei purrfecte de cadouri de Paste cu pisici:

1. Tricouri printate cu pisici

Fiind foarte practic si intotdeauna la moda, tricoul este un cadou excelent indiferent de situatie. Iar daca este cu tematica, este si mai bine. De aceea, pentru Paste iti recomandam fie un tricou imprimat cu model specific acestei sarbatori, fie unul cu personalitate, ca orice pisica! 

Toate tricourile sunt 100% din bumbac organic, de calitate superioara, foarte fine si placute la atingere, ideale chiar si pentru persoanele alergice. 

Aici poti vedea toate modelele de tricouri printate cu pisici, atat pentru femei, cat si pentru barbati. 

2. Tricouri pictate manual cu pisici

Tot in categoria tricourilor ti le recomandam pe cele pictate manual. Acestea se remarca prin unicitatea lor, fiind un cadou special cu care vei surprinde orice iubitor de pisici. 

Bineinteles ca materialul este tot 100% bumbac organic, iar culorile folosite pentru pictat sunt speciale, super rezistente la apa si transfer. Miau!

Aici poti vedea toate modelele de tricouri printate cu pisici, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

3. Bluze printate cu pisici

Daca s-a nimerit ca Pastele sa pice mai devreme sau se anunta vreme racoroasa, poate ca o bluza cu pisici este o idee excelenta. 

La fel ca in cazul tricourilor, poti alege o bluza imprimata cu specificul acestei sarbatori sau una amuzanta, cu personalitate pisiceasca. 

Bluzele sunt confectionate din 80% bumbac si 20% polyester, calduroase, usor de intretinut si placute la atingere.

Aici poti vedea toate modelele de bluze printate cu pisici, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

4. Bluze pictate manual cu pisici

Normal ca poti alege si o bluza pictata manual cu pisici! Unica, deosebita, purrfecta pentru a fi oferita cadou de Paste. ?

Aici poti vedea toate modelele de bluze pictate manual cu pisici, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

5. Bijuterii cu pisici

O alta idee purrfecta de cadouri de Paste cu pisici sunt bijuteriile. Confectionate din argint, acestea vor surprinde placut orice iubitoare de feline. 

Aici poti vedea toate modele. 

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Pisica Neagra

145.99 lei
149.99 lei
109.99 lei
154.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Complete Cat

145.99 lei
154.99 lei
134.99 lei

Bijuterii cu pisici

Cercei din argint Sweet Cats

99.99 lei
119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Colier din argint Complete Cat

159.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Cute Paws

119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Bratara din argint-Elegant Paw

144.99 lei
119.99 lei
154.99 lei
109.99 lei

6. Decoratiuni cu pisici

Desigur ca un iubitor de pisici isi decoreaza casa de Paste pe masura! De aceea, o idee excelenta de cadou poate fi o perna prin care ii urezi Paste Fericit sau poate sosete pentru scaune si pentru masa festiva, ori forme de biscuti purrfecte pentru a crea un desert special.

7. Cani cu pisici

La fel ca in cazul tricourilor, si canile sunt extrem de practice si nu se vor demoda niciodata. Asadar, poti alege linistit o cana cu care sa surprinzi un iubitor de pisici!

Aici poti vedea toate modelele de cani cu pisici.

58.99 lei
58.99 lei
74.99 lei
58.99 lei
58.99 lei
58.99 lei
58.99 lei

8. Genti, portofele si esarfe cu pisici

Pentru ca ne place sa oferim cadouri practice si deosebite in acelasi timp, iti recomandam o geanta, un portofel sau o esarfa cu pisici. Acestea vor accesoriza foarte placut tinuta unei iubitoare de feline. 

89.99 lei
72.99 lei

9. Adidasi pictati manual cu pisici

Inca o idee de cadouri de Paste cu pisici sunt si adidasii pictati manual cu pisici. Cu modele vesele, se potrives purrrfect acestui anotimp. Si poate chiar vor fi purtati la masa festiva organizata la iarba verde daca va permite vremea. 

10. Tricou personalizat cu portretul pisicii

Daca persoana careia urmeaza sa ii oferi cadoul are acasa cel putin un pufos, poti alege sa o surprinzi cu un tricou personalizat cu portretul pisicii. Cu siguranta va aprecia foarte mult! Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti poza pufosului. Purrr! 

169.99 lei
169.99 lei

11. Cadouri pentru pisici

Stim ca ti-am promis 10 idei, dar nu ne-am putut abtine sa nu iti spunem si despre cadourile pentru pisicute. Normal ca sunt membri ai familiei cu drepturi egale (sau superioare), iar cadourile pentru ele trebuie sa fie nelipsite. Poti alege o jucarie, un patut sau o manusa de periat blanita cu efect de masaj. Vor toarce de fericire! 

Si daca intentionezi sa faci o mica excursie in aceasta perioada, iti recomandam un rucsac pentru transport si un ham cu lesa. Doar nu vrei sa te plimbi fara pisica! 

Stoc epuizat
47.99 lei
79.99 lei
59.99 lei

Aceasta este lista cu idei purrfecte de cadouri de Paste cu pisici. Speram sa iti fie utila. Iar daca doresti sa descoperi mai multe produse pisicesti, te invitam sa vizitezi intregul nostru magazin pisicesc

In plus, daca comanzi un produs din magazinul nostru, noi iti oferim gratuit o felicitare personalizata prin care ii poti transmite urarile tale persoanei dragi. Ce este necesar sa faci? Doar scrie-ne textul urarii la “note comanda” inainte de finalizarea comenzii, iar de restul ne ocupam noi. La cat mai multe cadouri purrrfecte! ?

Echipa Cu Pisici iti uram Paste Miaununat! 

 

Citeste si: Top 10 cele mai bune idei de cadouri cu pisici

Citeste si: Bijuterii cu pisici pe care le poti purta tot timpul anului

Citeste si: 10 idei de martisoare speciale cu pisici

Citeste si: 12 Idei purrfecte de cadouri de Craciun cu pisici

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.