Care este rasa de pisici potrivita pentru tine daca esti Rac, Leu sau Fecioara

rasa de pisici potrivita pentru tine

Te-ai intrebat vreodata care este rasa de pisici potrivita pentru tine in functie de zodia in care te-ai nascut? Daca esti Rac, Leu sau Fecioara, iata sugestiile noastre pentru alegerea pisicutei tale.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Rasa: Somali

rasa de pisici potrivita pentru tine

Esti foarte emotiv si sensibil. Ai nevoie de cineva care sa iti fie alaturi mereu, sa te sprijine in tot ceea ce faci. Iti doresti suportul moral in momentele dificile si pe cineva aproape cu care sa iti impartasesti bucuria. Rasa de pisici potrivita pentru tine este Somali. Pisicuta Somali este in general activa si jucausa. Dar ea poate fi si calma si sa stea linistita in poala ta cand doresti sa te relaxezi. Stie foarte bine sa ofere afectiunea de care tu ai atata nevoie. O compatibilitate excelenta, nu crezi?

 

Alternativa:

Rasa: Maine Coon

 

Esti familist si traditionalist, daca nu chiar conservator in ceea ce priveste perceptia ta asupra lumii. Iti exprimi o afectiune profunda fata de caminul tau si fata de persoanele dragi tie. De aceea, o rasa de pisici potrivita pentru tine poate fi cu siguranta si Maine Coon. Aceasta pisicuta are o natura afectuoasa si denota devotament fata de omuletul ei. Este foarte loiala, iar tu stii foarte bine sa apreciezi aceasta trasatura. Pisicuta Maine Coon iubeste confortul casutei ei si este foarte sociabila si calda cu persoanele cu care isi imparte locuinta. Stiti sa va respectati si sa va apreciati reciproc, ceea ce este un lucru important si miaununat!

Leu (23 iulie – 22 august)

Rasa: Abyssinian

Abyssiniana

Adori sa fii in centrul atentiei. Adori sa fii laudat si admirat de catre persoanele din jurul tau. Asadar rasa de pisici potrivita pentru tine este Abyssinian! O pisicuta exact ca tine, care adora “lumina reflectoarelor” la fel de mult ca tine. Este genul de pisicuta care doreste sa primeasca toata atentia si sa atraga toate privirile. Mai mult decat atat, isi doreste sa fie singura pisicuta din viata ta. Iar tu sa ii oferi iubire doar ei. Poti face asta? Daca da, veti avea o viata lunga grandioasa impreuna!

Alternativa:

Rasa: Bengal

cele mai inteligente rase de pisici

 

Esti curajos si plin de incredere in tine. Atunci cand iti doresti ceva, nu te opresti pana nu obtii acel lucru. Esti ambitios, persistent si esti foarte determinat. Ai nevoie sa te stii pe locul intai in tot ceea ce faci. Pisicuta pe care sa o adopti ar trebui sa fie una feroce, impunatoare, dar care este dulce si blajina odata ce are incredere in tine. Asadar, rasa de pisici potrivita pentru tine este Bengal. Ea este o pisicuta increzatoare, dinamica, cu o atitudine de conducator. Cu siguranta o vei gasi pe cele mai inalte locuri din casa. Ocazional, se va aseza in poala ta pentru a-ti oferi si a primi afectiune. Exact ce iti trebuie tie, o pisicuta care sa iti tina piept! Poti face fata provocarii?

89.99 lei
99.99 lei
Stoc epuizat
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Rasa: Persana

persana

 

Esti perfectionist atat cand vine vorba despre tine, cat si despre lucrurile si persoanele din jurul tau. Iti cunosti potentialul si stii ca poti face si avea ceea ce este cel mai bun. Asadar, nu ai da inapoi nici cand este vorba despre pisicuta pe care iti doresti sa o adopti, nu? Persana este cu siguranta rasa de pisici potrivita pentru tine! Ea, pufoasa, eleganta, cu atitudine si maniere de printesa, nu poate fi decat in top. Iti place sa ai o viata organizata, iar Persana traieste dupa acelasi principiu. Esti putin timid la inceput, dar esti o persoana foarte calda. La fel se poate spune si despre pisicuta Persana. Sunteti ideali unul pentru celalalt.

Alternativa:

Rasa: Sphynx

rasa de pisici potrivita pentru tine

Esti pragmatic, puternic, analitic si hotarat. Ai nevoie de o pisica pe care sa o vezi ca pe un tovaras, nu de un pufos pe care trebuie sa il alinti constant si de care trebuie sa ai foarte multa grija. Iti place ca locuinta ta sa arate impecabil, asadar parul de pisica nu va mai fi o problema atunci cand adopti un Sphynx! Nu necesita periere si curatenie in urma ei. Este o pisicuta independenta si nu cere prea multa afectiune. Aceste aspecte o fac sa fie cu adevarat o rasa de pisici potrivita pentru tine, nu crezi?

Rasele au fost selectate in urma unei documentari indelungate, dar raman doar la stadiul de sugestii. Orice rasa de pisici este potrivita pentru tine, atata timp cat o iubesti!

Vezi si ce rasa de pisici este potrivita pentru tine daca esti nascut intr-una din zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator sau Pesti.

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa fii la curent si cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru pisicesc. >^..^<

 

3 comentarii despre “Care este rasa de pisici potrivita pentru tine daca esti Rac, Leu sau Fecioara

  1. Pingback: Esti Capricorn, Varsator sau Pesti? Iata pisicuta care ti se potriveste - Cu Pisici

  2. Pingback: Care este pisicuta potrivita pentru tine daca esti Balanta, Scorpion sau Sagetator - Cu Pisici

  3. Pingback: Ce rasa de pisici ti se potriveste daca esti nascut in zodiile Berbec, Taur sau Gemeni - Cu Pisici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.