Despre magazinul Cu Pisici

Miau! Noi suntem Iuliana si Mirela si suntem super incantate sa te cunoastem!

Suntem doua surori, mari iubitoare de pisici si arta. Am pus laolalta aceste mari pasiuni si am creat CU PISICI, magazinul purrrfect al iubitorilor de pisici.

Iuliana Grosu

Buna! Eu sunt Iuliana, iubesc la nebunie pisicile si sunt foarte mandra de asta!

De cand eram mica am iubit pisicile. Obisnuiam sa desenez pisici peste tot si sa miaun in fiecare zi. Si inca fac asta. Dar banuiesc ca tu ma intelegi foarte bine!

Mai tarziu am stiut ca imi doresc sa imi transform aceasta mare pasiune intr-un stil de viata. Am visat sa creez un loc special pentru iubitorii de pisici unde acestia sa poata gasi orice care sa le exprime pasiunea pentru micile feline. Si asa am fondat magazinul online CU PISICI, iar visul meu a devenit realitate.

Salut! Eu sunt Mirela, artista si iubitoare a naturii.

Iubesc sa pictez si sunt foarte bucuroasa ca pot sa imi folosesc pasiunea pentru a crea produse unice, de care sa se bucure iubitorii de pisici de pretutindeni.

Ador plimbarile si sa calatoresc si sunt recunoscatoare ca aproape peste tot unde merg intalnesc superbele feline care ma inspira sa creez noi modele pe produse pictate manual cu pisici.

Mirela Grosu

La CU PISICI ne dorim sa te inspiram sa iti exprimi personalitatea purtand haine pe stilul tau, sa fii constienta de valoarea ta si sa fii mandra de aceasta. Asa cum fac pisicile!

Te provocam sa fii Tu insati, sa iti exprimi Carisma si Unicitatea.

Poarta CU PISICI si vei fi in centrul atentiei oriunde vei merge, la fel ca o pisica! Miau!