8 Modele purrfecte de tricouri cu pisici de Craciun

tricouri cu pisici de craciun

Craciunul este una dintre cele mai frumoase perioade din an. Iar pentru a ne simti miaununat, trebuie sa avem si o tinuta pe masura. Adica in stil pisicesc!

Iata in continuare 8 modele de tricouri cu pisici de Craciun purrfecte pentru a te bucura de spiritul acestei sarbatori sau pentru a le oferi cadou persoanelor dragi:

1. Tricou bumbac organic-I Regret Nothing

Unul dintre cele mai indragite modele de tricouri cu pisici de Craciun este tricoul I regret nothing. De ce? Pentru ca exprima purrrfect atmosfera acestei sarbatori petrecute alaturi de pisicutele noastre iubite. Daca ai si tu acasa un pufos care devine in fiecare an “cel mai bun prieten” al bradului, acest tricou ti se potriveste minunat! Pisicuta ta va fi tare mandra de tine cand te va vedea imbracat/a cu el!

Pe langa acest tricou poti adauga si o perna decorativa-I regret Nothing, o sana I Regret Nothing si o sacosa din bumbac-I Regret Nothing, iar setul tau a devenit complet. ?

2. Tricou pictat manual cu pisica Meowy Christmas si Pernute

Daca iti doresti o tinuta si mai speciala, iti recomandam un tricou pictat manual cu Meowy Christmas si Pernute. Acesta va fi pictat de catre noi special pentru tine, astfel incat sa te bucuri de aceasta sarbatoare miaununata! Culorile pe care le folosim sunt speciale pentru materialele textile, super rezistente la apa si transfer.

3. Tricou bumbac organic-Christmas Cats

Pisicutele Christmas Cats sunt extrem de adorabile, iar tu vei arata minunat purtand acest tricou. Cu siguranta vei atrage privirile din jur si admiratia pisicii tale.

In functie de stilul tau, poti alege tricoul pe negru sau pe alb, astfel incat sa te simti miaununat!

 

4. Tricou bumbac organic-Christmas Calories DON’T Count

OFICIAL: caloriile de Craciun nu se numara! Poarta si tu acest tricou bumbac organic-Christmas Calories DON’T Count bucura-te de toate bunatatile de pe masa de Craciun. Asa cum ar face o pisica!

5. Tricou bumbac organic-OH, SNAP!

De Craciun esti mai mult Grinch, dar parca vrei sa te si bucuri de atmosfera acestei sarbatori? Atunci ti se potriveste purrrfect acest tricou amuzant OH, SNAP! Acesta este pe trei modele, in functie de personalitatea ta. Care este preferatul tau? ?

6. Tricou bumbac organic-Merry Purrismas (Black Cat)

Ai acasa un pufos cu blanita neagra? Purrrfect! Asorteaza-ti tinuta in ton cu pisicuta ta. Ce poate fi mai miaununat?

Adauga si o cana Merry Purrismas, iar setul este complet! ?

7. Tricou bumbac organic-Merry Purrismas (Tuxedo Cat)

Copilasul tau blanos are blanita cu alb si negru? Atunci tricoul Merry Purrismas (Tuxedo Cat) este pentru voi! Bucurati-va impreuna de aceasta sarbatoare miaununata!

8. Tricou bumbac organic-Merry Purrismas (Ginger Cat)

Nelipsita este si pisicuta portocalie de pe tricoul parintilor de pisici. Cum a-I putea sa nu porti un tricou care sa nu fie ca pufosul tau iubit?

Acestea sunt cele 8 modele de tricouri cu pisici de Craciun. Speram ca ti-au placut si ca te-am ajutat sa il gasesti pe cel purrfect tie sau pe cel persoanei dragi careia doresti sa il oferi cadou.

Doresti si mai multe idei de cadouri cu pisici? Te invitam in magazinul nostru pisicesc unde vei gasi o multime de produse doar cu pisici.

Citeste si: 12 Idei purrfecte de cadouri de Craciun cu pisici 

Citeste si: Top 12 cele mai bune idei de cadouri de Craciun pentru pisica ta 

Iti dorim un Craciun Miaununat alaturi de persoanele iubite si mai ales alaturi de pufosii care iti fac viata mai frumoasa in fiecare zi! ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.