Personalitatea iubitorilor de pisici. Afla prin ce se deosebesc acestia.

Personalitatea iubitorilor de pisici. Afla prin ce se deosebesc acestia.

Esti un mare iubitor de pisici? Daca da, te-ai gandit vreodata ca pasiunea pentru minunatele feline poate spune ceva despre tine? Studiile arata ca personalitatea iubitorilor de pisici are anumite caracteristici, diferite de cele ale iubitorilor de caini. 

Afla in continuare 5 caracteristici ale pasionatilor de pisicute.

1. Sunt mai introvertiti

Spre deosebire de iubitorii de caini carora in general le place sa socializeze si sa isi faca noi prieteni, iubitorii de feline sunt in general persoane mai inchise. In loc sa iasa in oras cu un grup numeros de oameni, acestia prefera sa isi petreaca seara acasa alaturi de pisicute. Evita locurile aglomerate sau cu mult zgomot, alegand sa se bucure de liniste.

 

2. Prefera activitatile mai putin solicitante

Iubitorii de caini sunt in general persoane active. Le place sa fie mereu in miscare si sa practice diverse activitati alaturi de pufosii lor precum urcatul pe munte, alergatul sau inotatul, activitati pe care cainii le adora. In schimb, iubitorii de pisici prefera activitati mai putin solicitante. Sa citeasca o carte in timp ce savureaza un ceai si mangaie pisicuta este purrrfect pentru ei. 

Citeste si: Ce spune culoarea blanitei despre personalitatea pisicii tale

3. Nu le plac regulile

Personalitatea iubitorilor de pisici se remarca si prin faptul ca acestora nu le plac regulile. S-a observat ca pasionatii de caini, la fel ca si companionii pufosi ai acestora, accepta mai usor regulile si le respecta cu seriozitate. In schimb, pasionatii de feline au o gandire mai neconventionala. Acest lucru ii determina sa puna la indoiala regulile si le trec prin propriul filtru inainte de a le accepta sau nu. 

4. Sunt mai curiosi si creativi

Intr-un studiu realizat de Universitatea Carroll din Wisconsin, psihologii au observat ca in general iubitorii de pisici sunt mai educati si au obtinut rezultate mai bune la testele de inteligenta. Acest lucru nu inseamna neaparat ca pasionatii de feline sunt mai destepti decat cei care iubesc cainii, ci ca, la fel ca si companionii lor blanosi, au tendinta sa fie mai curiosi. Iar acest lucru ii determina sa fie mai creativi si sa invete mai multe lucruri. 

Citete si: Pisicile sunt mai destepte decat cainii? Iata concluziile cercetatorilor 

 

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Pisica Neagra

145.99 lei
149.99 lei
109.99 lei
154.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Complete Cat

145.99 lei
154.99 lei
134.99 lei

Bijuterii cu pisici

Cercei din argint Sweet Cats

99.99 lei
119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Colier din argint Complete Cat

159.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Cute Paws

119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Bratara din argint-Elegant Paw

144.99 lei
119.99 lei
154.99 lei
109.99 lei

5. Sunt mai independenti

La fel ca pisicutele, si pasionatii de feline se deosebesc printr-un grad ridicat de independenta. Acestora nu le place sa depinda de nimeni, avand control deplin asupra deciziilor pe care le iau. Fac tot ce vor ei, atunci cand vor ei!

Acestea sunt cele 5 caracteristici prin care se remarca personalitatea iubitorilor de pisici. Poate ca nu se potrivesc in totalitate tuturor umanilor pasionati de miaunatori, insa cu siguranta admiratia pe care o simti pentru feline te inspira in viata de zi cu zi. 

Suntem curiosi, tu cu cate dintre cele 5 caracteristici te identifici? Poveste-ne intr-un comentariu despre personalitatea ta si pasiunea pentru pisicute. ?

Surse: vcahospitals.com, www.petplan.co.uk

 

89.99 lei
99.99 lei
Stoc epuizat
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

11 comentarii despre “Personalitatea iubitorilor de pisici. Afla prin ce se deosebesc acestia.

  1. Carmen spune:

    Bună ziua, Pachi a fost motănelul nostru drag și pufos, fetele noastre l-au luat de la țară, în pandemie, pe când era un ghemotoc portocaliu. Pe atunci fetele erau triste, izolate și mai toată ziua singure. Pachi ne-a adus bucurie, afecțiune și siguranta că fetele nu mai sunt singure, noi a tb sa mergem tot timpul la serviciu. L-am iubit și ne-a iubit tot timpul, abia asteptam să ajungem acasă și noi și el. Ne intampina în curte mieunand de bucurie iar noi îl luam în brate și îl pupam pe rand. Acum, însă….suntem tare nefericiți….Pachi a ieșit pe 30.12 afară, în rondul sau obișnuit…..însă nu s-a mai întors….l-am cautat toți pe 31, apoi pe 01.01.2023….l-am găsit pe un câmp….era mort, nu avea urme de violență….probabil ca s-a speriat de la faimoasele petarde și artificii care au fost trase din plin în zona noastră (Domnești, Ilfov). L-am luat de pe câmp, plângând cu totii….si l-am îngropat în curtea casei, însă de atunci suntem tare nefericiți. Fetitele îl visează în fiecare seară, el dormea cu ele….Eu ditamai omul nu îmi găsesc locul și aștept sa între pe usita lui rabatabila, din bucătărie.

  2. Cristina spune:

    Sunt sufletele mele pereche ! ??
    Ma regasesc 100% in caracteristicile descrise, mai putin ca activitate , adica imi place sa inot si sa fac drumetii ; dar in parc imi iau si pisica !

  3. Maria spune:

    Da așa este, nu pandemie m-a schimbat, de când am rămas doar cu pisicuțele, mi-am schimbat complet stilul de viata, nu-mi pare rău îmi este frf bine!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.