Motanul Bob, una dintre cele mai indragite feline din lume, a decedat la varsta de aproximativ 14 ani

Motanul Bob

El a fost Bob, un motan celebru cu o poveste care a impresionat milioane de oameni in intreaga lume. Din pacate, pe data de 15 iunie si-a pierdut ultima viata din cele 9 vieti pisicesti in urma unui accident, iar acum vegheaza de sus…

Motanul Bob si povestea lui

Bob a fost un motan portocaliu care traia pe stazile din Londra. Intr-o seara din primavara anului 2007 el a fost gasit ranit in scara blocului de catre James Bowen care apoi i-a devenit stapan. Si asa incepe povestea lui uimitoare.

Este uimitoare datorita modului in care acest motan a reusit sa ii schimbe radical viata stapanului. De ce? Pentru ca in momentul in care cei doi s-au intalnit James avea o situatie financiara la limita supravietuirii si facea parte dintr-un program de reabilitare pentru dependenta de droguri. Insa, desi avea mari probleme financiare, nu l-a putut lasa pe Bob fiind ranit si a decis sa il ingrijeasca. Iar faptul ca l-a adoptat, l-a ajutat enorm de mult sa isi depaseasca dependenta si sa devina mai responsabil. Acum trebuia sa aiba grija de motanul lui.

Motanul Bob

 

Intre cei doi s-a creat o legatura speciala inca din primul moment, iar motanul pur si simplu a refuzat sa isi paraseasca stapanul macar un moment. Astfel, la doar cateva zile de cand a fost adoptat, Bob l-a urmarit pe James afara, urcand inclusiv in autobuz in timp ce acesta mergea catre centru Londrei unde urma sa cante pe strada la chitara pentru a mai obtine niste bani. Si astfel au devenit de nedespartit.

Cum a devenit Bob celebru in intreaga lume

Dupa ce au trecut prin nenumarate peripetii, James a aflat cu stupoare de la un turist ca el si cu Bob erau faimosi pe Youtube. Lumea incarca filmulete cu cei doi, cand James canta la chitara pe strada, iar pufosul sau il acompania.

Nu a durat foarte mult pana cand o editura l-a contactat pe James pentru a-i propune sa scrie o carte despre povestea lor. Iar de aici succesul a devenit nelimitat. Prima carte a fost publicata in anul 2012 si se numeste „A street cat named Bob” (in romana: „Un motan pe nume Bob”). Aceasta a devenit bestseller international pentru o lunga perioada de timp si a fost tradusa in peste 30 de limbi. Au urmat apoi si alte cateva carti asteptate cu nerabdare de catre fanii pufosului.

Motanul Bob

 

In anul 2016 a aparut si primul film al motanului numit tot „A street cat named Bob”, al carui protagonist a fost insusi pufosul. Anul acesta urmeaza sa apara al doilea film al lui Bob.

Sfarsitul lui Bob…

Pe data de 15 iunie a fost anuntat decesul adoratului motan. Acesta lipsise doua zile de acasa, timp in care a fost cautat intens. A fost gasit la un cabinet veterinar unde a ajuns deoarece fusese lovit de o masina. Din pacate nu a supravietuit ranilor. Se considera ca avea aproximativ 14 ani, fiind deja matur cand a fost adoptat. A lasat in urma multe amintiri frumoase, dar si inimi frante ale milioanelor de fani.

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Pisica Neagra

145.99 lei
149.99 lei
109.99 lei
154.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Complete Cat

145.99 lei
154.99 lei
134.99 lei

Bijuterii cu pisici

Cercei din argint Sweet Cats

99.99 lei
119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Colier din argint Complete Cat

159.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Cute Paws

119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Bratara din argint-Elegant Paw

144.99 lei
119.99 lei
154.99 lei
109.99 lei

„Bob mi-a salvat viata. Pur si simplu. Mi-a oferit mai mult decat companie. Cu el de partea mea, am gasit directia si scopul care imi lipseau. Succesul pe care l-am obtinut impreuna prin cartile si filmele noastre a fost miraculos. A intalnit mii de oameni, a impresionat milioane de vieti. Nu a existat niciodata un motan ca el. Si niciodata nu va mai exista. Simt ca lumina vietii mele s-a stins. Nu il voi uita niciodata.” a declarat James Bowen.

Nici noi nu te vom uita niciodata, Bob. Iti multumim pentru momentele placute pe care ni le-ai oferit citind cartile despre tine si bucurandu-ne de filmul tau. Speram sa iti fie bine acolo unde esti! 🙂

Citeste si: 8 lucruri interesante despre pisicile portocalii

Sursa: Facebook

Motanul Bob
Motanul Bob
Motanul Bob

4 comentarii despre “Motanul Bob, una dintre cele mai indragite feline din lume, a decedat la varsta de aproximativ 14 ani

  1. Cristina Babeanu spune:

    Cand iti moare un pisic…care a stat cu tine un numar de ani,nu conteaza cat….simti ca ti-ai pierdut un prieten,o ruda….si te DOARE tare….suferinta e imensa….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.