13 semne ca esti o persoana obsedata de pisici

Persoana obsedata de pisici

Iti plac pisicile? Te bucuri de fiecare data cand le vezi, iar daca si reusesti sa pui mana pe ele, deja te simti in al noualea cer? Ai cel putin o pisica acasa sau iti doresti mult sa adopti una? Felicitari, s-ar putea sa fii o persoana innebunita dupa pisici!

Si ca sa fii sigur de acest lucru, te invitam sa citesti lista noastra cu 13 semne ca esti o persoana obsedata de pisici.

1. Ai o multime de poze si filmulete cu pisici in telefon

Unul dintre semnele nebuniei pisicesti este numarul deosebit de mare al pozelor si filmuletelor cu pisici din telefon. Fie ca le-am vazut pe internet, ne-au placut si le-am salvat, fie ca ne-am intalnit cu o pisicuta pe care logic ca trebuia sa o pozam, fie ca avem acasa pufosi despre care nici nu se mai pune problema sa nu ii filmam si sa ii pozam toata ziua. Si asa ajungem sa dezinstalam aplicatii din telefon doar-doar mai facem rost de niste spatiu liber pentru pisicute.

Persoana obsedata de pisici

 

2. Urmaresti multe pagini cu pisici pe Facebook si Instagram

Un alt mod in care poti verifica daca esti o persoana obsedata de pisici, este sa verifici numarul de pagini cu pisici pe care le urmaresti pe retelele de socializare. Cel mai probabil sunt destule. Ceea ce este foarte bine! Stiai ca statisticile arata ca oamenii care se uita la poze sau filmulete amuzante cu pisici pe internet sunt mai fericiti si mai sanatosi? Si nu-i asa ca iti este greu sa te abtii sa nu dai like chiar la toate postarile cu pisici?

Iar pe langa numarul paginilor, probabil ca si wall-ul tau este plin cu adorabilele feline. Si pe calea aceasta iti multumim ca ne incanti privirea cu acestea!

3. Reactia ta cand vezi pisici

Reactia ta cand vezi pisici este mereu aceeasi: Awww, pis-pis-pis! Iar Cupidon isi face aparitia, odata cu dragostea la prima vedere. Cel mai probabil apoi te oftici ca nu ai reusit sa pui mana pe pisicuta, sa te joci cu ea si sa o alinti, dar totusi esti bucuros ca ti-a incantat privirea.

4. Incepi sa iti alegi locurile de vacanta si in functie de cate pisici sunt in zona

Iti dai seama ca obsesia ta pentru pisici trece la urmatorul nivel atunci cand incepi sa iti alegi destinatiile de vacanta in functie de cate pisici sunt in zona.

Si daca ai nevoie de cateva idei, iti recomandam Grecia si Italia. Iar daca iti doresti ceva mai exotic, incearca insulele Aoshima si Tashirojima din Japonia, unde locuiesc de cel putin 6 ori mai multe pisici decat oameni. Un paradis pentru iubitorii de pisici.

Apropo de calatorii, stiai ca in Belgia se organizeaza din 3 in 3 ani Festivalul Pisicilor? Extrem de impresionant, cu parade ce contin peste 1500 de costume, este locul purrrfect unde se strang iubitorii de pisici din mai multe locuri ale lumii.

 

Festivalul pisicilor din Belgia

 

5. Visezi des pisici, ca doar esti obsedat

Ca un mandru obsedat de pisici, este absolut normal sa te gandesti la pisici chiar si in somn, nu doar ziua. Si este asa frumos cand le visezi. ? 

6. Prietenii iti spun ca ai numai pisici in cap

Prietenii iti spun ca ai numai pisici in cap. Iar tu desigur, o iei ca pe un compliment. Pierderea lor ca nu inteleg ce frumoasa este lumea noastra pisiceasca.

 

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Pisica Neagra

145.99 lei
149.99 lei
109.99 lei
154.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Complete Cat

145.99 lei
154.99 lei
134.99 lei

Bijuterii cu pisici

Cercei din argint Sweet Cats

99.99 lei
119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Colier din argint Complete Cat

159.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Cute Paws

119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Bratara din argint-Elegant Paw

144.99 lei
119.99 lei
154.99 lei
109.99 lei

7. Ai o multime de haine si accesorii cu pisici

Cand mergi prin magazine si vezi produse cu pisici, greu iti mai este sa te abtii sa nu le cumperi. Sunt atat de dragute. Si asa ajungi sa iti dai seama ca ai in garderoba o multime de haine cu pisici. Ceea ce este atat de suuuuper!

Si pentru ca vrem sa ai parte de produse de calitate cu pisici, am creat magazinul Cu Pisici special pentru iubitorii de pisici. Aici poti gasi o mare varietate de produse adorabile cu pisici, de la imbracaminte precum tricouri, bluze, rochii si hanorace, pana la incaltaminte, bijuterii, accesorii, dar si produse pentru pisicuta ta mult iubita.

8. Ai in casa o multime de decoratiuni cu pisici

Normal ca nu doar garderoba ta este plina de pisici, ci si intregul tau mediu in care traiesti. De la cani cu pisici, pana la tacamuri, lengerii de pat si covoare, toate cu PISICI!

89.99 lei
99.99 lei
Stoc epuizat
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

9. Miauni chiar si atunci cand nu vorbesti cu pisica ta

Ti se intampla sa miauni des, indiferent daca vorbesti cu pisicuta ta sau cu o persoana apropriata? Este in regula. Este doar un simptom al nebuniei pisicesti. Miau!

10. Primesti multe cadouri cu pisici

Ai inceput sa primesti multe cadouri cu pisici din partea prietenilor? Foarte bine! Acesta este un semn de confirmare din partea societatii pentru pasiunea ta pentru micile feline. Iar cadourile cu pisici sunt atat de purrrfecte!

11. Ai acasa o pisica, sau doua, sau trei…

Ai acasa o pisica, sau doua, sau trei… Sau mult mai multe. De cele mai multe ori, principiul „pisicile sunt precum chipsurile, nu poti sa ai doar una” functioneaza purrrfect. Si asa ajungi sa ai casa plina de copilasi blanosi. ? 

 

Persoana obsedata de pisici

12. Consideri ca persoanele carora nu le plac pisicile, nu te plac nici pe tine

Un alt semn ca esti o persoana obsedata de pisici este ca atunci cand cineva afirma ca nu suporta pisicile, o iei ca pe o jignire la adresa intregului neam pisicesc, implicit la adresa ta. Acum serios, cum este posibil ca cineva sa nu suporte aceste creaturi miaununate?!

13. Testul de rezistenta: nu te-ai ridica niciodata daca o pisica adoarme pe tine

Cum ai putea deranja o pisicuta care doarme atat de frumos pe tine. Ai nevoie la baie? Te abtii. Ti-e foarte foame sau sete? Te abtii. Trebuie sa iti termini treba?  Asta e, mai poate astepta, s.a.m.d. Iar acesta este un lucru pe care oamenii „simpli” nu il vor putea intelege niciodata… Dar nu stiu ei ce pierd! 

Te recunosti in cel putin jumatate din aceste semne? Atunci te declaram oficial o persoana obsedata de pisici si iti spunem bun venit in clubul nostru, al oamenilor care au doar pisici in cap si suntem fericiti cu asta! PURRR!

Suntem curiosi, la tine cum se manifesta pasiunea pentru pisicute? Asteptam cu drag sa ne povestesti intr-un comentariu. ? 

 

79.99 lei
59.99 lei

Ingrijire pisici

Bol din ceramica-Happy Cat

37.99 lei
Stoc epuizat
47.99 lei
Stoc epuizat
47.99 lei
89.99 lei
45.99 lei

17 comentarii despre “13 semne ca esti o persoana obsedata de pisici

  1. Alexandru spune:

    42 de pisici…am toate simptomele + 2 câini… ferestrele vilei au toate uși speciale de intrare ( apropos, + 1 simptom” modifici casa pentru pisici ) Toate sunt libere în grădină sau în casă…

  2. POP RODICA spune:

    EU AM 7+ 3 NOUNASCUTI !!!!!!!DECI: FARA CUVINTE !!!!!!!!!!!!
    ALTFEL NICI NU-MI INCHIPUI VIATA FARA PISICI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Vaida NICOLETA GABRIELA spune:

    EU MA-M DESCRIS 100% ÎN TOT.
    EU SUNT OBSEDATĂ DUPĂ PISICI.
    EU IUBESC FOARTE MULT PISICILE.
    EU AM ACUM 6 MOTANI ȘI 7 PISICI ȘI ÎN TOTAL SUNT 13.
    EU SUNT NEBUNITĂ DUPĂ PISICI.
    NUME DE MOTANI:
    01-JUMONG.
    02-GALBÂNUL.
    03-NEGRUȚUL.
    04-FIGARO.
    05-TIGRUȚUL.
    06-PATOCLE.
    NUME DE PISICI:
    01-KATIUȘA.
    02-NEGRUȚA.
    03-LISA.
    04-LIZUCA.
    05-MINULINA.
    06-PLUȘICA.
    07-ȘOFIA.

  4. Dănuța spune:

    Prietena mea cea mai bună este pisi, Măriuca, este hărnicuța casei, o curăță în fiecare zi de energia negativă pe care o aduc de la servici, mă vindecă, atunci când simte că am nevoie, mă trezește, atunci când aș putea să mor in somn, doarme in in pătuțul ei la capătul patului meu, vine agale, mă miroase la nas și mă atinge cu lăbuța pe obraz, ca un fel de …
    ” Hei, trezește- te!, ești în pericol!”
    Este o pisi… WoW!
    Te iubesc, Măriuco!

  5. Elena spune:

    Bună ziua, nici nu trebuia să mai citesc acest articol; recunosc sunt 100٪ obsedată de pisici, le ador, nu concep viața fără ele, dacă aș putea as înființa un centru pentru pisicutele fără stăpân, dacă ar exista un adăpost la noi in oraș, aș face voluntariat…

  6. cristinuza22 spune:

    miau am 11 copii blanosi care imi sunt tare dragi..ador sa dorm cu ele in pat,sa ma joc cu ele si sa toarca la mine in brate…am toate simtomele

  7. Nicoleta spune:

    Nu credeam vreodata ca am sa gasesc scris asa ceva ,e ceea ce am mereu in cap…pisici pisici si iar pisici, am o pisica si casa si masina plină de accesorii, haine si tot felul cu pisici, alerg după pisici si am o vacanță platita in grecia, știind că voi gasi cu siguranță pisici, miaun fara să-mi dau seama ,chiar si atunci cand sunt nervoasă, iar la lucru colegi ma striga pisi cea nervoasă ??iubesc pisicile, iar pe lângă pisica mea din casa, mai hrănesc vreo cateva pisici in fata blocului care vin zilnic ..ador sa doarmă pe mine ,imi place torsul ei ,si ma simt f relaxată, o iubesc ❤❤❤

  8. Cristina Mitroi spune:

    Am toate simtomele .Nu m-as ridica pt nimic in lume daca pisicul meu doarme pe mine.Il iubesc prea mult sa ii deranjez somnul.

  9. Ayanna spune:

    Si noi ne declaram fascinati de pisici! Avem 3 pufosi care sunt membrii de familie! Ne povestesc ce au mai facut in lipsa noastra si ne inveselesc mereu. Cred ca ati putea adauga pe lista punctul 14…. le facem cadouri de ziua lor sau de Craciun….cu aroma de peste evident….Mrrrauuuu!

  10. Alexandra Gavrila spune:

    Vinovata!!Recunosc?Sufăr de toate cele 13 simptome ale dragostei mari mari pt pisici!Dar sunt mândra de asta.Am 2 copilași blanosi care sunt sufletul meu❤️

    • Simona spune:

      Stau la casă. Am 12 pisici: Pufic, Prințesa, Fulga, Syndi, Prințul, Țiganul, Bella, Speriuța, Monty, Alma. Ultimii doi au nume ciudate, nu le pot zice public. Îi ador și dacă îndrăznește cineva sa-i supere sau sa-i lovească nu mai e binevenit la mine in casă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.