10 Idei de martisoare speciale cu pisici

martisoare speciale cu pisici

Cu totii asteptam primvara, cand natura reinvie atat de frumos si parca devenim mai fericiti. Moment pe care il si celebram oferind in dar persoanelor iubite simpaticul martisor.

Noi ne-am decis ca de anul acesta sa ducem martisorul la next level. Ne dorim sa oferim cadouri diferite, memorabile, prin care sa le aratam persoanelor dragi cat de importante sunt pentru noi. Iar daca acele persoane sunt iubitoare de pisici, misiunea noastra devine si mai simpla.

Daca si tu ai in viata ta persoane iubitoare de pisici carora vrei sa le demonstrezi ce loc important ocupa in sufletul tau, iti recomandam aceasta lista de 10 idei de martisoare speciale cu pisici. Speram sa iti fie utila. ? 

1. Tricou pictat manual cu Pisicuta Fericita

Prima noastra recomandare este acest tricou pictat manual cu Pisicuta Fericita. Acesta exprima bucuria cu care intampinam primavara, dar si iubirea nelimitata fara de micile feline.

In plus, fiind pictat manual, cu siguranta va fi un martisor unic!?

2. Bijuterii cu pisici

Daca vrei sa oferi un martisor clasic, dar special in acelasi timp, iti recomandam bijuteriile din argint cu pisici. Indiferent ca este un colier, un inel, o bratara sau o pereche de cercei, cu siguranta vei impresiona o iubitoare a micilor feline.

Aici poti vedea intreaga colectie de bijuterii cu pisici.

 

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Pisica Neagra

145.99 lei
149.99 lei
109.99 lei
154.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Complete Cat

145.99 lei
154.99 lei
134.99 lei

Bijuterii cu pisici

Cercei din argint Sweet Cats

99.99 lei
119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Colier din argint Complete Cat

159.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Cute Paws

119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Bratara din argint-Elegant Paw

144.99 lei
119.99 lei
154.99 lei
109.99 lei

3. Tricou bumbac organic-Cat Mom

Daca persoana careia urmeaza sa ii oferi martisor are acasa cel putin o pisicuta, atunci tricoul din bumbac organic CAT MOM i se potriveste perfect. Pentru ea este foarte important sa fie o mamica purrrfecta a pufosilor ei, iar un asemenea tricou cu siguranta o va surprinde.

4. Tricou cu Pisica Heartbeat si Pernute, pictat manual

In categoria ideilor de martisoare speciale cu pisici se incadreaza si tricoul cu Pisica Heartbeat si Pernute, pictat manual. Acesta reprezinta iubirea pe care acea persoana o simte fata de pisicute si oferindu-i acest tricou, ii demonstrezi ca ii intelegi aceasta iubire.

5. Esarfa roz cu Pisici Mici

Esarfa roz cu Pisici Mici este de asemenea un martisor purrrfect. Datorita culorii, reprezinta bucuria adusa de primavara, iar modelul cu pisicute o face sa fie un cadou special.

6. Tenisi si adidasi pictati manual cu pisici

Tot in categoria ideilor de martisoare speciale cu pisici se incadreaza si tenisii sau adidasii cu pisici. Pe langa faptul ca sunt foarte draguti, fiind pictati manual le ofera un caracter unic. In plus, sunt purrfecti pentru a intampina noul sezon cald. ?

7. Cana cu pisici

Si pentru ca vorbeam despre martisoare practice, o idee buna ar fi o cana cu pisici, fie ea simpla sau termosensibila. Cu siguranta va fi indragita de o iubitoare de feline.

58.99 lei
74.99 lei
58.99 lei
58.99 lei
58.99 lei
74.99 lei
58.99 lei

8. Rochie bumbac organic-Dreaming Cat

Fiindca primavara inseamna si inceputul unui anotimp mai cald, o idee purrfecta de martisor poate fi si aceasta rochie din bumbac organic-Dreaming Cat. ? 

9. Rucsacuri si portofele cu pisici

Tot in categoria martisoarele speciale se incadreaza si rucsacurile pictate manual sau portofelel cu pisici, purrrfecte pentru a accesoriza orice tinuta.

89.99 lei

10. Tricou personalizat, printat cu Portretul Pisicii 

Un martisor deosebit este tricoul personalizat, printat cu propriei pisici. Ce tricou poate fi mai special pentru o mamica decat cel printat cu portretul propriului copilas blanos.

Acestea sunt cele 10 idei de martisoare speciale cu pisici. Daca esti de acord cu noi ca martisorul merita sa reprezinte mai mult, te invitam in magazinul nostru pisicesc pentru a descoperi si alte produse care i-ar aduce fericire persoanei iubite.

Desigur, toate produsele achizitionate in acesta perioada, vor veni insotite de mandrul fir alb cu rosu al martisorului, dar si de o felicitare cu care sa surprinzi persoana draga. 

Iti dorim o PRIMAVARA MIAUNUNATA! ? 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.