Un barbat a decis sa se prefaca mort in fata pisicii lui. Reactia acesteia este adorabila! – VIDEO

Un barbat a decis sa se prefaca mort in fata pisicii lui.

Cu totii stim cat de mult ne iubim pisicile si ca am face orice pentru ele ca sa le fie bine. Insa pisicutele cat de mult ne iubesc? Oare vin la noi doar pentru ca le place sa le alintam si stiu ca au nevoie de noi sau pentru ca le place sa isi petreaca timpul alaturi de noi?

Pentru a afla raspunsul, un barbat a decis sa se prefaca mort in fata pisicii lui. Iar reactia acesteia a fost suprinzatoare chiar si pentru el. Din fericire a inregistrat momentul si astfel putem vedea si noi cat de adorabil a putut fi pufosul. Imediat ce a fost postat pe Youtube, filmuletul a facut inconjurul lumii, avand peste 9 milioane de vizualizari.

Este vorba despre Cory Williams, un influencer de pe Youtube si motanelul Sparta. Sparta este un metis bengalez nascut undeva la mijlocul anului 2007, in prezent avand aproape 11 anisori. El a fost salvat in luna iulie a anului 2007 si de atunci toarce fericit alaturi de stapanul lui. Asa cum veti vedea si in filmulet, nu este chiar un motanel obisnuit. Printre altele, ii place sa se bata, ii plac jucariile pe care sa le roada si chiar sa se joace fetch. Iar atunci cand simte nevoia de un moment de liniste, adora sa fie tinut in brate ca pe un bebelus. Insa cat de mult isi iubeste stapanul si ce ar face daca acesta ar muri chiar in fata lui? Cum ar incerca sa il ajute?

Pentru a afla raspunsuri la aceste intrebari, intr-o zi Cory a decis sa se prefaca mort in fata lui Sparta.

Asadar, dupa ce a simulat un atac de cord, prima reactie a motanului a fost sa miaune si sa se aproprie incet de omuletul lui pentru a-l inspecta.

Un barbat a decis sa se prefaca mort in fata pisicii lui.

Apoi a incercat sa il resusciteze.

In cele din urma a decis ca e timpul pentru a fi alintat! ?

Un barbat a decis sa se prefaca mort in fata pisicii lui.

 

Iar acum intrebarea este: “Ce inseamna modul in care a reactionat Sparta?”. Oare si-a dat seama de la inceput ca omuletul lui traieste si de aceea nu i-a dat prea multa importanta? Sau poate ca nu i-a pasat ca omuletul lui a patit ceva si il interesa doar sa primeasca el atentie?

Noi suntem de parere ca prima varianta. Voi? 🙂

Citeste si: Lucky, motanul caruia ii place sa vorbeasca cu pasarelele. Si este adorabil! – VIDEO

Citeste si: Festivalul Pisicilor din Belgia, cel mai important festival din lume pentru iubitorii de pisici

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa fii la curent si cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru pisicesc. >^..^<

Sursa: Youtube

Un comentariu despre “Un barbat a decis sa se prefaca mort in fata pisicii lui. Reactia acesteia este adorabila! – VIDEO

  1. Arina spune:

    Sunt adorabile, si ele au sentimente chiar daca nu sunt oameni si sunt empatice. Ea a crezut la inceput ca a patit ceva si pe urma cand a inspectat locul si pe stapan si-a dat seama ca traieste dupa puls si respiratie; pentru ca dupa cum ati observat s-a apropiat de mana lui si cand a vrut sa-l “resusciteze” a inteles ca are puls si dupa aceea s-a culcat pe jos ca sa fie alintata.
    Si motanul meu cel mare arata aproximativ la fel, este empatic dar nu te sufoca cu atentia. Si daca simte ca sunt suparata vine si imi da pupici. Cea mica e foarte doritoare de dragoste si de atentie din partea mea, dar ea este scottish fold si este cunoscut faptul ca recunosc un singur stapan si apoi te urmeaza peste tot. O data mi se facuse rau si a venit imediat dupa mine si se uita intrebator, de parca ar fi spus – ce ai mami?! Comportamentul lor e de inteles doar de cei care iubesc animalele si pisicile in mod special si asta doar daca esti empatic si stii sa le intelegi reactiile. In urma cu ceva timp cineva imi spunea sa ii traduc ce spune pisica sau de ce are anumite reactii… Dar oricat ai explica cuiva, daca nu iubeste pisicile nu intelege foarte multe din comportamentul lor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.