Povestea lui Scrappy, motanul cu blanita presarata cu fulgi de zapada

Scrappy, motanul cu blanita presarata cu fulgi de zapada7jpg

Scrappy, motanul cu blanita presarata cu fulgi de zapada a cucerit internetul. Nu e de mirare, nu? Infatisarea lui este cu totul deosebita, cu adevarat unicata. Daca tu nu il cunosti inca si te-am facut curios, afla care este povestea lui chiar acum:

Scrappy este cunoscut ca fiind motanul cu blanita presarata cu fulgi de zapada. Insa putini oameni stiu ca initial el avea blanita complet neagra. Atunci cand s-a nascut, Scrappy era un motanel perfect sanatos. Acesta a fost adoptat in 1997 de catre un barbat cu suflet mare, pe nume David. David a considerat ca sansele lui Scrappy de a fi adoptat erau mai mici decat a celorlalti pisoi datorita culorii blanitei, asadar a decis sa ii ofere el un camin.

Scrappy, motanul cu blanita presarata cu fulgi de zapada7jpg

La scurt timp dupa ce a implinit 7 ani, insa  pe blanita lui Scrappy, pana atunci de un negru intens, au inceput sa apara pete mici albe. Firele albe aparute nu semanau deloc cu cele cauzate de imbatranire, mai ales ca Scrappy era inca un motan tanar. Asadar, stapanul lui l-a dus imediat motanul la veterinar pentru un control. Scrappy a fost diagnosticat cu o boala foarte rara, numita Vitiligo. Vitiligo reprezinta o boala ce consta in decolorarea totala a pigmentului pielii. Procesul este unul in general lent, zonele depigmentate marindu-se ca suprafata in timp. Acestea devin complet albe si contrasteaza puternic cu restul pielii, care isi pastreaza culoare naturala, pigmentul ramanand nealterat.

Citeste si: Pisicile negre – 9 lucruri interesante pe care nu le stiai despre ele

Scrappy, motanul cu blanita presarata cu fulgi de zapada7jpg

 

Aspectul interesant si simpatic cauzat de aceasta afectiune a pielii s-a transformat de-a lungul anilor. De la mici “pistrui” albi, Scrappy este acum motanul cu blanita presarata cu fulgi de zapada. Si este cu adevarat superb!

Din fericire, aceasta afectiune a pielii nu afecteaza sanatatea lui pufosului. El si-a continuat viata la fel de fericit si rasfatat. Scrappy a implinit 19 ani in septembrie 2017. La aceasta varsta de-a dreptul extraordinara, el se poate considera un motan implinit, intelept, sanatos, iubit si extrem de frumos! De aceea este si atat de apreciat si admirat de fanii lui de pe retelele de socializare. David posteaza fotografii cu Scrappy pe Facebook si Instagram, povestind aventurile lui. Desi nu ii place intotdeauna sa stea cuminte la poze, ci prefera sa se arate important si sa se lase asteptat.

Citeste si: Mama pisica a cerut ajutorul unei femei necunoscute ca sa ii salveze puiul blocat in sistemul de canalizare

Scrappy, motanul cu blanita presarata cu fulgi de zapada7jpg

Scrappy este un motan foarte afectuos si il iubeste mult pe stapanul lui, acesta fiind singura persoana pe care o lasa sa il mangaie pe burtica.

David este foarte fericit ca, in ciuda afectiunii de care sufera motanul lui, acesta isi poate trai in continuare viata la fel ca inainte. Desi nu mai arata la fel ca in anii tineretii lui, Scrappy nu a fost nicicand mai aratos si mai frumos ca acum. Blanita lui presarata cu fulgi de zapada il face cu adevarat unicat. Este un motan dulce pe care este imposibil sa nu il iubesti!

Ti-a placut povestea lui Scrappy, motanul cu blanita presarata cu fulgi de zapada? Asteptam parerea ta intr-un comentariu. 🙂

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa fii la curent si cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru pisicesc. >^..^<

Surse: http://themindcircle.com,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.