O femeie in varsta de 83 de ani este acuzata ca isi dreseaza pisicile sa fure

acuzata ca isi dreseaza pisicile sa fure

De ceva timp, circula online stirea ca o femeie de 83 de ani este acuzata ca isi dreseaza pisicile sa fure. Batrana se pare ca a fost chiar arestata din acest motiv. Ea este invinovatita de faptul ca pisicile ei au furat bijeturii si alte obiecte de valoare de la vecini.

Numele femeii este Ruth Gregson si este din Columbus, Ohio. Ea are in prezent nu mai putin de 65 de pisici.

Departamentul de Politie Columbus a deschis o ancheta in octombrie 2017 dupa ce mai multi vecini au depus plangere ca le lipsesc din casa diverse obiecte mici, dar de valoare. Se crede ca batrana si-ar fi invatat pisicile sa caute si aduca acasa obiecte stralucitoare. Motivul ar fi fost faptul ca pisicile trebuiau sa isi castige singure existenta. Asadar, ele trebuiau sa aduca in casa un venit care sa acopere costurile pentru mancare si restul cheltuielilor necesare ingrijirii lor.

Desi initial sceptici, se pare ca achetatorii au inceput o operatiune de supraveghere. Kim Jacobs, seful departamentului, ar fi declarat ca zeci de pisici se intoarceau in mod constant acasa cu orice obiect care stralucea. Dupa perchezitionarea casei lui Ruth Gregson, s-ar fi gasit bijuterii in valoare totala de 650 000 de dolari. Pe proprietatea femeii s-au gasit 65 de pisici mature si 17 pui.

Conform declaratiei lui Kim Jacobs, femeia acuzata ca isi dreseaza pisicile sa fure ar fi marturisit ca este adevarat. Aceasta s-ar fi declarat vinovata de acuzele ce i s-au adus. In urma anchetei, politia din Columbus ar fi de parere ca s-ar fi furat de la mai mult de 5000 de locuinte.

acuzata ca isi dreseaza pisicile sa fure

 

Stim deja ca pisicile sunt atrase de tot ceea ce este mai luminos si ca ele vad un spectru de lumina mai amplu decat noi. De asemenea, cunoastem si cat de mult le place sa ascunda diverse obiecte mici prin locurile stramte din casa, nu? Cand ai cautat ultima data sub canapea? Cu siguranta ai fi surprins sa gasesti diverse obiecte mici pe care le-ai dat de mult disparute. Asadar, este oarecum in natura lor sa le placa tot ce e stralucitor si sa aiba instinctul de a lua si „pune la pastrare”. Doar totul li se cuvine, nu?

Citeste si: Mama pisica a cerut ajutorul unei femei necunoscute ca sa ii salveze puiul blocat in sistemul de canalizare

89.99 lei
99.99 lei
Stoc epuizat
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

Mentionam insa faptul ca aceste informatii au fost publicate in buletinele de stiri online, dar nu garantam sau credem in veridicitatea lor. Mai mult decat atat, consideram destul de improbabil ca pisicile sa fie implicate in actiuni de talharie. Dar, cum internetul nu inceteaza sa ne suprinda, am dorit sa impartasim aceasta stire si cu tine.

Aceasta este poza care circula pe internet ca reprezentand-o pe Ruth Gregson. Alte surse insa sustin ca in fotografie ar fi Helen Staudinger, de 92 de ani (acuzata si arestata in 2011 ca ar fi tras inspre un vecin pentru ca acesta a refuzat sa o sarute)

acuzata ca isi dreseaza pisicile sa fure

Tu ce parere ai despre aceasta stire cu femeia care este acuzata ca isi dreseaza pisicile sa fure? Crezi ca este posibil asa ceva? Spune-ne printr-un comentariu. 🙂

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa fii la curent si cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru. >^..^<

Sursa: http://worldnewsdailyreport.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.