5 moduri prin care ii arati pisicii tale ca o iubesti

ii arati pisicii tale ca o iubesti

Tu stii cum sa ii arati pisicii tale ca o iubesti astfel incat ea chiar sa te inteleaga? Cu siguranta iti iubesti enorm pisica si ai face orice pentru ea. Consideri ca ea stie lucrul acesta si ca il simte din felul in care ai grija de ea si o alinti.

Iata 5 moduri prin care sa ii arati pisicii tale ca o iubesti astfel incat ea chiar sa te inteleaga:

1. Contactul vizual

ii arati pisicii tale ca o iubesti

Este foarte important sa intelegi limbajul corpului pisicutei tale. Astfel, iti va fi mult mai usor si sa ii arati pisicii tale ca o iubesti. Daca ea clipeste lent cand te priveste in ochi, acesta este semn de incredere si afectiune. Ea iti transmite ca se simte confortabil langa tine si ca insemni mult pentru ea. Daca vei face si tu la fel, ea va pricepe cu siguranta mesajul tau!

2. Puiul de somn

ii arati pisicii tale ca o iubesti

Nu ne referim la pestele care ii face pofta pisicutei tale, ci la somnul acela scurt, dar dulce! Atunci cand te simti obosit si vrei sa te odihnesti putin, asigura-te ca o iei langa tine pe pisicuta ta. Cand esti foarte obosit, esti totodata si foarte vulnerabil. Deoarece nu mai poti fi la fel de alert ca atunci cand esti perfect odihnit. Sa impartasesti un moment de vulnerabilitate cu pisicuta ta este semn clar de incredere si afectiune. Asa ca bucurati-va impreuna de puiul de somn! De asemenea, este important ca pisicuta ta sa ai mai multe locuri de dormit in casa. Astfel ea va simti ca acolo e locul ei si ca este oriunde in siguranta.

3. Mangaierile

ii arati pisicii tale ca o iubesti

Atunci cand doresti sa ii arati pisicii tale ca o iubesti, cel mai simplu este sa ii oferi mangaierile pe care ea le adora atat de mult. Din nou, fii atent la comportamentul pisicutei tale. Atunci cand vine langa tine si isi atinge rasfatata blanita de piciorul tau, o face de la nasuc pana in varful cozii, nu? Acest gest nu este intamplator. Este modul ei de a-si lasa mirosul pe tine si de a te face omuletul ei. Arata-i cat de recunoscator esti sa fii al ei mangaind-o de la nasuc pana in varful coditei!

Citeste si: Ce trebuie sa stim atunci cand mangaiem o pisica si cum facem corect acest lucru – VIDEO

89.99 lei
99.99 lei
Stoc epuizat
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

4. Burtica

ii arati pisicii tale ca o iubesti

Atunci cand pisicuta ta se tolaneste astfel incat sa isi expuna burtica, este semn ca se simte confortabil langa tine. Te bucuri de increderea ei. Dar, din nou, e bine sa cunosti limbajul corpului pisicii tale, deoarece e posibil ca ea sa nu isi doreasca intotdeauna un masaj pe burtica. Asadar, uneori doar las-o sa isi exprime increderea in tine nederanjata!

5. Jocul

ii arati pisicii tale ca o iubesti

Nu doar mangaierile si somnul sunt importante. Fa-ti timp pentru pisicuta ta. Este important pentru ea sa ramana mereu activa, sa se joace, sa fie stimulata mental si sa invete mereu cate ceva. Asadar, fa-ti un obicei din a petrece timp jucandu-te cu ea. Astfel, vei reusi sa ii arati pisicii ca o iubesti. Este recomandat sa ii pui la dispozitie jucarii speciale pentru ea. De asemenea, nu uita de ascunzatori. Doar stii cat de mult pisicuta ta adora sa se piteasca.  De ce sa nu ii creezi chiar tu cateva locuri in casa speciale pentru asta? Astfel vei sti mereu unde se afla!

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Pisica Neagra

145.99 lei
149.99 lei
109.99 lei
154.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Complete Cat

145.99 lei
154.99 lei
134.99 lei

Bijuterii cu pisici

Cercei din argint Sweet Cats

99.99 lei
119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Colier din argint Complete Cat

159.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Cute Paws

119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Bratara din argint-Elegant Paw

144.99 lei
119.99 lei
154.99 lei
109.99 lei

Citeste si: 9 semne ca pisica ta te iubeste

Tu pui deja in aplicare toate aceste 5 moduri prin care sa ii arati pisicii tale ca o iubesti? Daca tu si pisicuta ta aveti si alte modalitati de a va exprima afectiunea, asteptam sa ne spui si noua printr-un comentariu. 🙂

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa fii la curent si cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru. >^..^<

Surse: https://www.cathealth.com

3 comentarii despre “5 moduri prin care ii arati pisicii tale ca o iubesti

  1. Dutel Michelle spune:

    L’article est très intéressant comme toute les autres. Mais aujourd’hui je une question à vous poser. Mon mari a décidé de acheter une chien, il est petit as que 3 mois, mais moi je craint pour mon chat Max. Je ne veut pas que il soit perturbé. S’il vous plaît aidez moi avec vos conseils si précieuse pour que tout ce passer bien, que la rencontre ne soit pas une catastrophe. Je vous remercie de tout mon cœur pour votre aide.

  2. Pingback: 4 pasi prin care sa ajuti o pisica sa se acomodeze intr-o casa noua - Cu Pisici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.