7 lucruri care se schimba in viata ta dupa ce adopti o pisica

dupa ce adopti o pisica

Dupa ce adopti o pisica totul se schimba… in bine, evident! Calitatea vietii tale se va imbunatati simtitor si este o decizie pe care cu siguranta nu o vei putea vreodata regreta.

Exista multe motive pentru care este benefic sa ai (cel putin) o pisicuta. Le cunoastem deja, nu? Cert este faptul ca alaturi de ea nu te vei plictisi niciodata. Este imprevizibila si amuzanta si te face fericit in fiecare zi!

Haideti sa vedem cele mai cunoscute 7 lucruri care se schimba dupa ce adopti o pisica.

  1. Trezirea

dupa ce adopti o pisica

 

Inainte:

Te trezesti la ce ora doresti. Tu esti seful. Ai un program prestabilit pe care ti l-ai facut singur. Iti pui ceasul sa sune la ora la care ai nevoie sau pur si simplu dormi cat de mult iti place, mai ales in weekend-uri. Te organizezi singur, dupa bunul plac si in functie de responsabilitatile pe care le ai.

Dupa ce adopti o pisica:

Cine e seful? Inca mai crezi ca tu? Mai gandeste-te putin! Inca din prima dimineata alaturi de pisicuta ta afli ca de acum inainte ea decide. Ora ta de trezit dimineata coincinde, in mod absolut surprinzator, desigur, cu micul ei dejun si mangaierile matinale. Crezi ca lucrurile vor fi diferite in weekend? Pentru pisicuta ta e vacanta in fiecare zi, iar micul dejun, e clar, se ia la 5 dimineata!

Citeste si: Cum sa iti educi pisica sa te lase sa dormi noaptea – VIDEO

  1. Scuzele

dupa ce adopti o pisica

 

Inainte:

Cand incerci sa te sustragi dintr-o activitate, iesire, gasesti tot felul de scuze. Nu te simti bine, ai altceva de facut, a aparut ceva neprevazut, etc. Incerci sa refuzi frumos, pentru a nu rani sentimentele persoanei care te-a invitat undeva. Preferi sa faci altceva, dar nu vrei sa lasi impresia ca cealalta persoana nu este indeajuns de importanta pentru tine.

Dupa ce adopti o pisica:

Scuzele deja nu mai sunt despre tine. Daca nu vrei sa mergi undeva, este pentru ca pisica ta e mai importanta decat orice alta activitate. Nu mai ai retineri in a rani sentimentele celorlalti pentru ca ei s-ar simti ca nu sunt indeajuns de importanti pentru tine. Odata ce ai adoptat pisicuta, este de la sine inteles ca ea reprezinta cel mai important lucru, este cea mai importanta persoana din viata ta. Iar cine nu intelege asta, inseamna ca nu iti este prieten cu adevarat. O seara linistita acasa alaturi de pisicuta ta este uneori tot ce ai nevoie!

  1. Decorarea

dupa ce adopti o pisica

 

Inainte:

Spiritul tau artistic isi spune cuvantul. Ti-ai mobilat locuinta dupa bunul tau plac, cu obiecte utile sau estetice, care te incanta vizual. Este casa ta, locul unde te simti cel mai bine, iar decorarea incaperilor este facuta in functie de personalitatea ta.

89.99 lei
99.99 lei
Stoc epuizat
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

Dupa ce adopti o pisica:

Ce-i cu tabloul acela artistic? Ce e cu lampadarul acela vintage din colt? Nu, nu! Nu mai e cazul. O poza cu pisicuta ta este binevenita. Cu cat mai mare, cu atat mai bine. Jucariile ei si culcusul ei sunt la loc de cinste in casa. Cum nu ai unde sa le pui? Scapa de vechiturile care crezi ca iti reflecta personalitatea. Eh, parca acum totul arata mult mai bine, nu? Aveai doar nevoie de un designer de interior. Si cine este cel mai iscusit? Pisicuta ta, desigur!

  1. Sunetele

dupa ce adopti o pisica

 

Inainte:

Daca auzi un zgomot in casa este ori de la vecini, ori de la colegii de apartament, daca ai unii. Nici macar nu prezinta interes. Nu te obosesti sa te deranjezi sa verifici ce s-a intamplat sau de unde a venit zgomotul.

Dupa ce adopti o pisica:

Cel mai probabil, orice zgomot nou in casa este facut de pisicuta ta. Nu mai poti ramane nepasator, trebuie neaparat sa verifici daca e teafara si totul este in regula. O buna oportunitate de a mai petrece putin timp cu ea si a-i mai oferi niste mangaieri pline de afectiune, nu?

  1. Lucrul

dupa ce adopti o pisica

 

Inainte

Cand lucrezi de acasa, esti complet absorbit de munca ta. Ai totul organizat in jurul tau astfel incat sa fii productiv si sa nu trebuiasca sa te deplasezi de la birou daca nu e necesar. Esti setat pe a-ti termina task-urile si nu te abati usor de la ele pana nu sunt gata. Uneori uiti chiar de tine. Cand ai mancat ultima data?

Dupa ce adopti o pisica:

Ea stie cel mai bine cand ai nevoie de o pauza. In primul rand, incepi sa lucrezi cu o pauza lunga de mangaiere a blanitei ei pufoase. Asa, pentru a avea spor. Esti perfect concentrat la munca ta? Timpul perfect pentru a-ti defila pe tastatura de la laptop, a-ti rontai pixul, a atenta la paharul cu apa de pe birou, etc. Doar nu credeai ca te lasa singurel sa te plictisesti, nu?

  1. Timp si spatiu personal

 

Inainte:

Fiecare are nevoie de timp pentru el insusi si spatiu personal. Atunci e momentul in care esti tu cu tine si incerci sa te cunosti mai bine si, eventual, sa iei deciziile cele mai potrivite.

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Pisica Neagra

145.99 lei
149.99 lei
109.99 lei
154.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Complete Cat

145.99 lei
154.99 lei
134.99 lei

Bijuterii cu pisici

Cercei din argint Sweet Cats

99.99 lei
119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Colier din argint Complete Cat

159.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Cute Paws

119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Bratara din argint-Elegant Paw

144.99 lei
119.99 lei
154.99 lei
109.99 lei

Dupa ce adopti o pisica:

Timp si spatiu personal? Glumesti! Totul este despre pisicuta ta de-acum. De ce ai mai vrea macar sa vorbesti cu tine insuti? Cand ai in fata ta cel mai intelept sfatuitor si cel mai bun ascultator. Esti cu adevarat norocos!

  1. Loialitatea

dupa ce adopti o pisica

 

Inainte:

Ca iubitor de pisici, cand vezi o pisica, parca te topesti de dragul ei. Iti plac la nebunie toate, nu stii pe care sa o alegi. Parca le-ai vrea pe toate, atat sunt de frumoase!

Dupa ce adopti o pisica:

Ai o singura mare iubire a vietii. Aceea este pisicuta ta. Ea este cea mai frumoasa pisica din lume si alta ca ea nu mai exista. Indiferent ce rase au alte pisici, cat de rare, cat de scumpe sunt, tot pisicuta ta este cea mai frumoasa, cea mai inteligenta, cea mai minunata. Iar ea toarce de fericire cand simte cat de mult o iubesti. Iubirea ta pentru ea este de nedescris si asta e tot ce conteaza!

Tie cum ti s-a schimbat viata dupa ce ai adoptat o pisicuta? Spune-ne printr-un comentariu. 🙂

Daca ti-a placut acest articol si doresti sa fii la curent si cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru pisicesc. >^..^<

Sursa: Youtube

7 comentarii despre “7 lucruri care se schimba in viata ta dupa ce adopti o pisica

  1. lili spune:

    Pana la 44 de ani am iubit câini .am avut un boxer care a trăit 14 ani a fost al 3 lea copil în casa .Dacă mi -ar fi spus cineva în perioada aia ca am sa iubesc pisicile i-as fi spus ca e nebun.Doar ca m-am mutat la tara și Dumnezeu mi -a trimis o pisicuță care m-a învățat sa le iubesc.Drept urmare acum am 5 pisicuțe care îmi îmbogățesc viața și îmi demonstrează cât sunt de minunate prin dragostea pe care mi -o oferă

  2. Alina spune:

    Ne bem cafeaua împreună, Doamne ferește sa nu il bag in seamă 5 minute, dormim împreună si deja patul a devenit prea mic! Dar ce este mai frumos decât sa vezi ghemotocul de blana cum se gudura fericit pe langa tine si așteaptă sa il iei in brate?

  3. Raluca spune:

    Desi nu aveam intentia sa adoptam o pisica inca, ea ne-a ales pe noi, o pisica neagra complet cu niste ochi verzi superbi. A venit in curte si nu a mai plecat. In scurt timp ne-a facut si un cadou, 4 pisoi superbi de care ne-am indragostit iremediabil. Acum casa e plina de viata, iar noi cateva ore pe zi uitam de toate si ne bucuram de toate nazbatiile pe care le pun ei in practică. Clar, viata e mai frumoasa cu pisici!

  4. Neaga Ioana spune:

    Da trezirea e la 6 dimineata,mieunam ca vrem plic. Am o pisica frumoasa de un an,e tare dulce si pretentioasa,iar timpul tau e clar timpul ei. Acesta se imparte in timp de mangaieri,timp de dat mancare cand vrea ea,timp de alintat si poate in pic de timp pentru tine,dar nu prea mult ca dupa aia te inveti. Am pisici de la 9 ani deci nu pot fara ele!?

  5. Pingback: 9 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa adopti o pisica - Cu Pisici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.