Spune-ne cand te-ai nascut, iar noi iti vom zice care este pisica ideala pentru zodia ta

pisica ideala pentru zodia ta

Fiecare zodie in parte are un numar de caracteristici generale. Astfel, persoanele nascute intr-un anumit interval zodiacal de timp, pot imparatasi, mai mult sau mai putin, aceleasi trasaturi. Evident, la construirea personalitatii fiecaruia contribuie si multi alti factori. Dar in acest articol ne vom rezuma la trasaturile caracteristice semnelor din Zodiacul European.

Te-ai gandit vreodata ca exista o pisica ideala pentru zodia in care te-ai nascut? Daca nu, acum este momentul! Poate iti doresti de mult sa adopti o pisicuta si esti indecis, deoarece iti plac prea multe rase. Nu stii ce criterii de selectie sa folosesti? Ce-ai zice de o potrivire de caracter, de o compatibilitate reusita intre personalitatea ta si cea a pisicutei tale?

Tu esti curios care este pisica ideala pentru zodia ta? Gaseste-ti zodia in lista de mai jos si afla care este “jumatatea” ta din lumea pisiceasca!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Rasa: Siberiana

pisica ideala pentru zodia ta

 

Esti o fire energica, activa, ambitioasa si independenta. De aceea ti se potriveste perfect o pisica Siberiana. Aceasta este foarte activa si plina de energie pe tot parcursul vietii. In acelasi timp este si foarte prietenoasa si afectuoasa.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Rasa: LaPerm

pisica ideala pentru zodia ta

 

Dintre cele cinci simturi, tu il ai cel mai bine dezvoltat pe cel tactil. Din acest punct de vedere, tu si pisicuta LaPerm sunteti extrem de asemanatori, ea folosinduse mereu de labute pentru a descoperi totul in jurul ei. La fel ca tine, este o pisicuta foarte loiala.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Rasa: American Curl

cele mai scumpe rase de pisici

Ai o atitudine generala joviala, vesela si faci tu ce faci, dar te asiguri ca intotdeauna cazi in picioare. De aceea ai nevoie de o pisicuta care sa iti mentina interesul viu, iar American Curl este pisica ideala pentru zodia ta. Ea este o pisicuta mereu pusa pe sotii si plina de energie, cu care nu te vei plictisi niciodata.

Citeste aici mai multe detalii despre ce rase de pisici se potrivesc zodiilor berbec, taur si gemeni.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Rasa: Somali

pisica ideala pentru zodia ta

 

Esti foarte emotiv si sensibil. Ai nevoie de cineva care sa iti fie alaturi mereu, sa te sprijine in tot ceea ce faci. De aceea pisicuta Somali ti se potriveste foarte bine. In general ea este activa si jucausa. Dar poate fi si calma si sa stea linistita in poala ta, oferindu-ti afectiunea de care ai nevoie.

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Pisica Neagra

145.99 lei
149.99 lei
109.99 lei
154.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Complete Cat

145.99 lei
154.99 lei
134.99 lei

Bijuterii cu pisici

Cercei din argint Sweet Cats

99.99 lei
119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Colier din argint Complete Cat

159.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Cute Paws

119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Bratara din argint-Elegant Paw

144.99 lei
119.99 lei
154.99 lei
109.99 lei

Leu (23 iulie – 22 august)

Rasa: Abyssinian

Abyssiniana

 

Adori sa fii in centrul atentiei, toata lumea sa te aprecieze si sa te laude! La fel si pisicuta Abyssinian. Ii place sa fie tot timpul in “lumina reflectoarelor” si cu siguranta va dori sa primeasca toata atentia ta. Va veti intelege minunat!

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Rasa: Persana 

rase de pisici

 

Esti perfectionist atat cand vine vorba despre tine, cat si despre tot ce se petrece in jurul tau. De aceea iti doresti o pisica perfecta, care sa ti se asemene. Iar Persana se incadreaza in toate cerintele tale. Este o pisicuta eleganta, cu maniere de printesa si cu o personalitate cald, la fel ca a ta.

Citeste aici mai multe detalii despre ce rase de pisici se potrivesc zodiilor rac, leu si fecioara.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Rasa: Tonkineza

pisica ideala pentru zodia ta

Esti rareori singur, preferand intotdeauna compania celorlalti. De aceea iti trebuie cineva langa tine cu care, mai ales, sa poti vorbi. Cee ce face ca Tonkineza sa fie pisica ideala pentru zodia ta.  Ea este extrem de atasata de omuletul ei, isi arata mereu afectiunea si ii place compania lui. Este, de asemenea, foarte vorbareata, putand sa poarte cu tine conversatii lungi si adorabile. Super, nu?

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Rasa: Albastru de Rusia

pisica ideala pentru zodia ta

 

Esti un lider innascut si nu dai inapoi de la nimic. La fel si pisicuta Albastru de Rusia. Si ea obtine tot ce isi doreste. Este abila si uneori chiar sireata. Exact pe gustul tau.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Rasa: Peterbald

pisica ideala pentru zodia ta

Esti foarte curios. Iti place sa descoperi lucruri noi tot timpul si nimic din jur nu scapa atentiei tale. Esti o fire foarte deschisa, asa ca ai nevoie de o rasa de pisici iesita din comun, precum Peterbald. Este o pisicuta cu un aspect fizic neobisnuit obtinut prin lipsa blanitei, dar, de altfel, foarte eleganta si afectuoasa.

Citeste aici mai multe detalii despre ce rase de pisici se potrivesc zodiilor balanta, scorpion si sagetator.

89.99 lei
99.99 lei
Stoc epuizat
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Rasa: Korat

pisica ideala pentru zodia ta

 

Esti un familist convins, desi nu esti deschis neaparat in a-ti exprima sentimentele. Asadar, pisica ideala pentru zodia ta face parte din rasa Korat. Ea creeaza o legatura foarte stransa cu omuletul ei si ii place sa fie implicata in viata lui, devenind un adevarat membru al familiei.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Rasa: Birmaneza

pisica ideala pentru zodia ta

Esti un vizionar. Iti doresti sa faci lumea un loc mai bun si chiar actionezi in acest sens. Empatizezi foarte bine cu cei din jur si iti doresti pe cineva la fel de empatic. De aceea ti se potriveste foarte bine pisicuta Birmaneza. Este foarte prietenoasa si afectuoasa, intotdeauna alaturi de tine ca sa te sustina in indeplinirea visurilor.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Rasa: Ragamuffin

pisica ideala pentru zodia ta

 

Esti plin de compasiune si solidaritate, fiind o fire foarte sensibila. De aceea pisicuta Ragamuffin ti se potriveste foarte bine. Este extrem de dulce si adora sa petreaca timpul alaturi de tine, indiferent de activitatile pe care le ai si va fi la tine in poala tot timpul. De asemenea, este calma si toleranta, la fel ca tine.

Citeste aici mai multe detalii despre ce rase de pisici se potrivesc zodiilor capricorn, varsator si pesti.

Rasele au fost selectate in urma unei documentari indelungate, dar raman doar la stadiul de sugestii. Orice rasa de pisici este potrivita pentru tine, atata timp cat o iubesti!

Citeste si: Top 7 cele mai inteligente rase de pisici

Ce parere ai despre pisica ideala pentru zodia ta? Esti de acord cu sugestia noastra si ti-ar placea sa o adopti numaidecat? Spune-ne parerea ta intr-un comentariu! Suntem tare curiosi. 🙂

Daca ti-a placut acest articol si doresti sa fii la curent si cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru pisicesc. >^..^<

 

7 comentarii despre “Spune-ne cand te-ai nascut, iar noi iti vom zice care este pisica ideala pentru zodia ta

  1. Mioara Stafie spune:

    Buna seara,sunt nascuta in zodia Pesti si am fost placut surprinsa de aceste detalii,chiar am un exempolar superb de Ragamuffin desi nu stiam ca aceasta rasa este potrivita pentru mine.Va multumesc pentru detalii.

  2. Alice spune:

    adevarat! sunt in zodia varsator, si cu multi ani in urma, am primit cadou o birmaneza am fost super incantata eu avand si ceva probleme de sanatate, a fost un adevarat medicament dar… toate sunt potrivite daca stii si vrei sa le iubesti si ingrijesti ca atare! acum de exemplu imi doresc una cu par lung, desi am o europeana dragalasa

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.