Esti Capricorn, Varsator sau Pesti? Iata pisicuta care ti se potriveste

pisicuta care ti se potriveste

Tu stii care este pisicuta care ti se potriveste cel mai bine? Zodia ta te poate ajuta in alegerea rasei ideale. Asadar, daca esti nascut intr-una dintre zodiile: Capricorn, Varsator sau Pesti, iata sugestiile noastre.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Rasa: Korat

pisica ideala pentru zodia ta

Esti un familist convins, desi nu esti deschis neaparat in a-ti exprima sentimentele. Nimic nu pare sa fie mai important pentru tine decat familia. Faci tot posibilul sa aloci cat mai mult timp persoanelor dragi din viata ta. Si petreci timp de calitate cu acestea. Asadar, pisicuta care ti se potriveste face parte din rasa Korat. Ea creeaza o legatura foarte stransa cu omuletul ei si ii place sa fie implicata in viata lui. Va fi mereu in preajma ta pentru a-ti insenina si bucura ziua. Odata ce ai primit-o in casa ta, nu o vei putea vedea ca pe un animalut de companie. Ea va fi un adevarat membru al familiei. Si isi va lua rolul in serios cu mult devotament.

Alternativa:

Rasa: Chartreux

pisica ideala pentru zodia ta

Esti organizat, punctual, responsabil si denoti multa seriozitate. Crezi in principiile tale si nu te abati de la ele. Esti foarte tolerant, rabdator si temperat. Ai nevoie langa tine de o pisicuta linistita, nu foarte vorbareata, nu exagerat de activa. Ea ar trebui sa fie bine echilibrata cu mesele, somnul si joaca. Care sa aprecieze afectiunea pe care i-o oferi, dar sa nu ceara prea mult si prea des. Sa fie independenta, fara a fi impunatoare si rece. Sa fie o intelegere tacita de convietuire armonioasa, in care fiecare are si viata lui separat. Suna ideal? Atunci pisicuta care ti se potriveste este Chartreux. Pentru ca ea indeplineste absolut toate criteriile de mai sus!

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Rasa: Birmaneza

pisica ideala pentru zodia ta

Esti un vizionar. Iti doresti sa faci lumea un loc mai bun. Iar acest lucru nu ramane la stadiul de dorinta, ci tu chiar lucrezi si depui efort in acest sens. Dovedesti prin actiuni ca interesul tau fata de bunastarea oamenilor si a planetei este unul real. Ai nevoie de cineva langa tine care sa iti inteleaga impulsul de a ajuta, de a face bine. Empatizezi foarte bine cu cei din jur si iti doresti pe cineva la fel de empatic. Asadar, pisicuta care ti se potriveste cel mai bine face parte din rasa Birmaneza. Ea este cunoscuta pentru faptul ca ii este alaturi omuletului ei oricand. Ea este prietenoasa si calda si iti va oferi suportul afectiv necesar pentru a-ti continua visul.

Alternativa:

Rasa: Scottish Fold

pisicuta care ti se potriveste

Esti activ si energic, te intereseaza sa afli cat mai multe, sa citesti, sa te documentezi, sa fii intotdeauna bine pregatit. Iti place sa experimentezi. Esti sincer si direct. Iti place sa fii corect si vei lua intotdeauna apararea celor slabi. Pisicuta care ti se potriveste este o dragalasa Scottish Fold. Ea te va cuceri prin particularitatile ei, de la aspectul fizic, cu urechiusele ei mici impaturite, pana la comportament. O poti gasi mereu adoptand pozitii atipice unei pisicute lucru care te va fascina. Este inteligenta si nu foarte activa. Daca ii pui la dispozitie obiectele necesare, isi poate gasi singurica de joaca atunci cand esti tu ocupat, ceea ce vei aprecia cu siguranta!

89.99 lei
99.99 lei
Stoc epuizat
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Rasa: Ragamuffin

pisica ideala pentru zodia ta

Esti plin de compasiune si solidaritate. Ai o sensibilitate aparte si intelegere fata de cei din jur. Aceste trasaturi ale tale o fac pe Ragamuffin sa fie pisicuta care ti se potriveste cel mai bine. Ea este extrem de dulce si adora sa petreaca timpul alaturi de tine, indiferent de activitatile pe care le ai. Va fi la tine in poala atunci cand te uiti la televizor, cand citesti o carte, asculti muzica sau lucrezi la calculator. Este calma si toleranta, ceea ce o va face sa accepte diverse persoane in jur. O caracteristica pe care o poti regasi cu usurinta si la tine. Asadar poti avea multi musafiri la tine acasa sau o poti lua cu tine la evenimente sociale fara nicio grija!

Alternativa:

Rasa: British Longhair

pisicuta care ti se potriveste

Esti mai degraba timid si detii o imaginatie extraordinara. Usoara instabilitate de care dai dovada te ajuta sa fii in acelasi timp foarte creativ. Esti idealist si visator. Desi iti plac distractia si petrecerile, preferi de multe ori solitudinea. Asadar, o pisicuta care ti se potriveste foarte bine este British Longhair. Aceasta este calma, relaxata si destul de independenta. Nu este foarte activa si nu o vei gasi catarandu-se prea mult pe mobila sau scotocind prin dulap. Ii place sa fie alintata si mangaiata, dar moderat. Va alege singura momentul, in rest este destul de retrasa si linistita. O pisicuta ideala pentru tine, nu crezi?

Rasele au fost selectate in urma unei documentari indelungate, dar raman doar la stadiul de sugestii. Orice rasa de pisici este potrivita pentru tine, atata timp cat o iubesti!

Vezi si pisicuta care ti se potriveste daca esti nascut intr-una din zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion sau Sagetator.

Daca ti-a placut acest articol si doresti sa fii la curent si cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru pisicesc. >^..^<

Un comentariu despre “Esti Capricorn, Varsator sau Pesti? Iata pisicuta care ti se potriveste

  1. Pingback: Care este rasa de pisici potrivita pentru tine daca esti Rac, Leu sau Fecioara - Cu Pisici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.