Ce rasa de pisici ti se potriveste daca esti nascut in zodiile Berbec, Taur sau Gemeni

rasa de pisici ti se potriveste

Esti un iubitor de pisici si vrei sa adopti o pisicuta, insa nu te poti decide pe care? Ei bine, o solutie este sa tii cont de zodia in care te-ai nascut.

Afla in continuare ce rasa de pisici ti se potriveste daca esti nascut in zodiile Berbec, Taur sau Gemeni:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Rasa: Siberiana

rasa de pisici ti se potriveste

Esti o fire energica, activa, ambitioasa si independenta. Ceea ce inseamna ca ai nevoie de o pisicuta care asa faca fata dinamismului tau caracteristic, nu? Asadar, o Siberiana este ceea ce iti trebuie cu siguranta! Aceasta pisicuta pufoasa este in primul rand extrem de jucausa si spontana. Ea ramane la fel de plina de energie si atunci cand atinge maturitatea. O vei surprinde negresit alergand in viteza prin casa, catarandu-se peste tot si facand tot felul de acrobatii. Nu uita de jucariile ei preferate! Ele trebuie sa ramana intotdeauna la indemana ei. Alaturi de tine, poate fi foarte prietenoasa si afectuoasa. Siberiana este mai mult ca sigur o rasa de pisici care ti se potriveste, Berbecule. Dar tu esti pregatit sa ii faci fata?

Alternativa:

Rasa: Siameza

rasa de pisici ti se potriveste

O alta potrivire miaununata pentru Berbec ar fi pisicuta Siameza. De ce? Pentru ca ei ii place sa faca parte din viata omuletului ei, sa se simta implicata. Entuziasmul tau ar incanta-o pe pufoasa. Ea este, de asemenea, si tare comunicativa. Iar Berbecul este recunosut pentru timpul scurt de reactie la stimulenti noi si pentru faptul ca este pregatit intotdeauna pentru orice. Aceste aspecte vor face comunicarea dintre voi usoara si frumoasa. Iar relatia voastra va fi una trainica, de-a lungul celor noua vieti ale ei.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Rasa: LaPerm

rasa de pisici ti se potriveste

Este nascut in zodia Taur si vrei sa afli ce rasa de pisici ti se potriveste? Raspunsul este LaPerm. Dintre cele cinci simturi, tu il ai cel mai bine dezvoltat pe cel tactil. Din acest punct de vedere, tu si pisicuta LaPerm sunteti extrem de asemanatori. Ea foloseste mereu labutele pentru a descoperi tot ce se afla in jurul ei. Acest lucru o face si o maseza desavarsita. Ea va framanta orice obiect din jur cu mult talent si delicatete. Tu esti un incapatanat prin natura ta, dar asta poate fi un lucru bun. Te ajuta sa ai principii frumoase, precum loialitatea. Din nou, LaPerm este rasa de pisici care ti se potriveste deoarece si ea este la fel. Odata ce dezvolta o conexiune cu omuletul ei, va ramane alaturi de el pana la final.

Alternativa:

Rasa: Ragdoll

Rasa de pisici care ti se potriveste

Esti foarte indraznet si detii o personalitate foarte puternica. In acelasi timp, ai o latura sensibila care te face sa apreciezi cu adevarat frumusetea. Esti un gurmand cu gusturi rafinate. Din aceasta cauza, o alta rasa de pisici care ti se potriveste este Ragdoll. Pisicuta Ragdoll este extrem de frumoasa, ca o papusica, ceea ce vei observa instantaneu. O vei admira si aprecia negresit. De asemenea, personalitatea ei docila si toleranta va fi complementara personalitatii tale. Acest lucru este ideal pentru o relatie echilibrata, plina de intelegere.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Rasa: American Curl

american curl

Ai o atitudine generala joviala, vesela si faci tu ce faci, dar te asiguri ca intotdeauna cazi in picioare. Iti place distractia si te plictisesti repede. Ai nevoie de o pisicuta care sa iti mentina interesul viu. Este clar faptul ca rasa de pisici care ti se potriveste cel mai bine este American Curl. Ea este o pisicuta mereu pusa pe sotii si plina de energie. Ea ramane un “copil” pe tot parcursul vietii, la fel ca tine! Este atasata de omuletul ei si ii place sa petreaca timpul impreuna cu el, jucandu-se. Nu este genul care sa leneveasca prea mult sau sa petreaca ore in sir la tine in poala, cerand mangaieri. Deci este pisicuta ideala pentru temperamentul tau!

89.99 lei
99.99 lei
Stoc epuizat
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

Alternativa:

Rasa: Turkish Van

rasa de pisici ti se potriveste

Esti recunoscut ca fiind foarte priceput cand vine vorba de comunicare. Stii ce sa spui, cand sa spui si cum sa spui exact ce trebuie intotdeauna… sau aproape intotdeauna! Asadar, iti trebuie o pisicuta vorbareata, nu? Una dintre cele mai vorbarete rase de pisici este Turkish Van. Turkish Van este o pisicuta tare sociabila si prietenoasa, iar langa ea nu te vei putea plictisi. De asemenea, multe exemplare ale acestei rase s-au nascut cu heterocromie. Acest aspect o va face pe pisicuta ta cu atat mai deosebita, lucru care te va fascina cu siguranta!

Speram ca am reusit sa te ajutam sa afli ce rasa de pisici ti se potriveste cel mai bine in functie de zodia in care te-ai nascut. 🙂

Rasele au fost selectate in urma unei documentari indelungate, dar raman doar la stadiul de sugestii. Orice rasa de pisici este potrivita pentru tine, atata timp cat o iubesti!

Vezi si ce rasa de pisici ti se potriveste daca esti nascut intr-una din zodiile: Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa fii la curent si cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru pisicesc. >^..^<

4 comentarii despre “Ce rasa de pisici ti se potriveste daca esti nascut in zodiile Berbec, Taur sau Gemeni

  1. Pingback: Spune-ne cand te-ai nascut, iar noi iti vom zice care este pisica ideala pentru zodia ta - Cu Pisici

  2. Pingback: Esti Capricorn, Varsator sau Pesti? Iata pisicuta care ti se potriveste - Cu Pisici

  3. Pingback: Care este pisicuta potrivita pentru tine daca esti Balanta, Scorpion sau Sagetator - Cu Pisici

  4. Pingback: Care este rasa de pisici potrivita pentru tine daca esti Rac, Leu sau Fecioara - Cu Pisici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.