Care este pisicuta potrivita pentru tine daca esti Balanta, Scorpion sau Sagetator

pisicuta potrivita pentru tine

Stiai ca iti poti alege pisicuta potrivita pentru tine si in functie de zodia ta? Atunci cand iti plac prea multe rase si nu te poti hotari, poti lua in considerare sugestiile noastre.

Daca esti nascut intr-una dintre zodiile Balanta, Scorpion sau Sagetator, iata care este pisicuta potrivita pentru tine.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Rasa: Tonkineza

pisica ideala pentru zodia ta

Esti rareori singur, preferand intotdeauna compania celorlalti. Solitudinea nu te incanta, nu este pentru tine. Iti trebuie cineva langa tine cu care, mai ales, sa poti vorbi. Pisicuta potrivita pentru tine face parte din rasa Tonkineza. De ce? Pentru ca este extrem de atasata de omuletul ei, isi arata mereu afectiunea si ii place compania lui. Este, de asemenea, foarte vorbareata si va purta conversatii lungi si adorabile cu tine. Comunicarea dintre voi va fi una usoara si frumoasa, aspect foarte important pentru amandoi. Ea poate petrece ore in sir in bratele tale, alintandu-se si torcand de placere. O Tonkineza este cu siguranta o pisicuta potrivita pentru tine, esti de acord?

Alternativa:

Rasa: Kurilian Bobtail

pisicuta potrivita pentru tine

Pentru tine este foarte important sa fii corect, asadar dureaza mult pana cand iei o decizie. Ai nevoie de echilibru si armonie in jurul tau si de cineva in care sa poti avea incredere. Esti prietenos si iti place cand esti antrenat in special in activitati in care sa iti poti exprima creativitatea. Asadar, Kurilian Bobtail este o pisicuta potrivita pentru tine. Are o infatisare neobisnuita cu codita ei scurta si pufoasa, dar este foarte iubitoare si blanda. Este inteligenta, foarte sociabila si loiala. Poate fi fara indoiala tovarasul pe care il cauti si in care sa poti avea incredere. Echilibrul de care ai nevoie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Rasa: Albastru de Rusia

pisica ideala pentru zodia ta

Esti un lider innascut, nu dai inapoi de la nimic. Stii ceea ce vrei si esti dispus sa faci (aproape) orice pentru a obtine acel lucru. Nu ai retineri in a-ti exprima parerea odata ce crezi in ceva. Iti trebuie un companion pe masura, nu? Ce zici de frumoasa rasa Albastru de Rusia? Este o pisicuta care se aseamana cu tine mai mult decat crezi. Si ea obtine tot ce isi doreste. Este abila si uneori chiar sireata. Nu esti intotdeauna de acord cu abordarile ei, dar nici nu te-ai putea supara pe ea, la cat este de adorabila. Cert este ca Albastru de Rusia este pisicuta potrivita pentru tine.

Alternativa:

Rasa: Singapura

pisicuta potrivita pentru tine

Esti foarte istet, descurcaret si independent. Stii cum sa intorci lucruri in favoarea ta si esti foarte hotarat atunci cand iti doresti ceva. Ai mare incredere in tine si nu esti tolerant cu greselile. Avand in vedere ca pui mare pret pe inteligenta, Singapura este pisicuta potrivita pentru tine. Se considera ca aceasta rasa provine din Abyssinian si Burmeza, doua dintre cele mai inteligente rase de pisici. Deci cu siguranta a avut de unde sa mosteneasca inteligenta cu care te va captiva. Are o personalitate puternica intr-un corp mic si delicat. Va ajunge in mod sigur la sensibilitatea ta prin personalitatea ei curioasa, jucausa si plina de afectiune.

89.99 lei
99.99 lei
Stoc epuizat
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Rasa: Peterbald

pisica ideala pentru zodia ta

Esti foarte curios. Iti place sa descoperi lucruri noi tot timpul si nimic din jur nu scapa atentiei tale. Iti place sa vezi locuri noi, sa ai parte de noi experiente si sa afli tot ceea ce viata are sa-ti ofere. Pentru ca esti open-minded, iti trebuie sa adopti o rasa de pisici iesita din comun! Pisicuta potrivita pentru tine este Peterbald. Aceasta pisicuta are un aspect fizic neobisnuit. Majoritatea oamenilor nu este incantata de aceasta rasa fara blanita, dar tu stii sa apreciezi diversitatea si o gasesti de-a dreptul adorabila! Este inteligenta, eleganta si stie sa ofere afectiune. Ai mai sta pe ganduri?

Alternativa:

Rasa: Devon Rex

devon rex

O alta pisicuta potrivita pentru tine este cea din rasa Devon Rex. De ce? Pentru ca este extrem de activa, mereu pusa pe sotii, cu temperament 2 in 1, avand si trasaturi tipice catelusilor. Iti starneste curiozitatea si admiratia si este foarte compatibila cu optimismul si spiritul tau aventuros. Ea este mereu gata de actiune, la fel ca tine, asa ca va puteti bucura impreuna de multa joaca si afectiune! Veti descoperi impreuna o multime de lucruri noi, va veti consuma in mod placut energia si va veti distra cu siguranta. Aspectul ei fizic neobisnuit, de mic extraterestru adorabil, este fara indoiala un mare plus pentru tine.

Rasele au fost selectate in urma unei documentari indelungate, dar raman doar la stadiul de sugestii. Orice rasa de pisici este potrivita pentru tine, atata timp cat o iubesti!

Vezi si care este pisicuta potrivita pentru tine daca esti nascut intr-una dintre zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Capricorn, Varsator sau Pesti.

Daca ti-a placut acest articol si doresti sa fii la curent si cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru pisicesc. >^..^<

Un comentariu despre “Care este pisicuta potrivita pentru tine daca esti Balanta, Scorpion sau Sagetator

  1. Pingback: Care este rasa de pisici potrivita pentru tine daca esti Rac, Leu sau Fecioara - Cu Pisici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.