Povestea lui Gogosica, pisoiul care a pacalit moartea de doua ori intr-o singura saptamana

Gogosica, pisoiul care a pacalit moartea de doua ori intr-o singura saptamana. Insa cum s-a intamplat totul? Iata povestea lui aici:

El este Gogosica, pisoiul care a pacalit moartea de doua ori intr-o singura saptamana. Insa cum s-a intamplat totul? Iata povestea lui aici:

Gogosica este un pisoi de aproape doua luni, negru, adorabil, cu ochii ca doua margele, foarte nazbatios si extrem de fericit. Insa viata nu a fost prietenoasa cu el de la inceput.

Pe cand avea doar trei zile, a fost gasit alaturi de fratiorii lui intr-o magazie, tacuti, pe un butoi rece si ud, cu buricele atarnand… “Nici nu mi-am dat seama ca sunt pisici, am crezut ca sunt șoricei… Dar la cum sunt eu, ii luam oricum.”, a declarat Maria, cea mai buna prietena a micutului. Din pacate pe mamica lor au gasit-o la doua strazi distanta, lovita de o masina pe sosea. Nu le-a mai ramas decat sa o ingroape.

Ramanand orfani, Maria alaturi de mama si tatal ei, au devenit noii parinti ai micutilor. La inceput a fost extrem de dificil, mai ales ca trebuiau sa hraneasca pisoii din 3 in 3 ore. Insa chiar si asa, micutii refuzau sa manance. Au incercat si cu pipeta, si cu biberonul… Iar cand mancau fortat, faceau diaree. Au fost cu ei la medicul veterinar, insa tot nu s-a putut face nimic. Nedezvoltandu-se, pisoii au inceput pe rand sa moara.

Gogosica, pisoiul care a pacalit moartea de doua ori intr-o singura saptamana. Insa cum s-a intamplat totul? Iata povestea lui aici:

Si atunci te intrebi, oare ce rost a avut toata aceasta experienta, daca nu i-a putut salva?!

Insa Gogosica nu s-a dat la fel de repede batut precum fratiorii lui. Chiar daca a pierdut o viata, mai avea 8, nu? Astfel, pe zi ce trece prindea mai multa forta, devenind din ce in ce mai vioi. Ba chiar intr-o zi era atat de agitat, incat Maria l-a scos din cutiuta lui si l-a asezat pe masa langa ea in timp ce ii pregatea lapticul. Si desi avea doar o saptamana, el a considerat ca poate zbura, asa ca a sarit de pe masa. La cat de micut era, mare a fost sperietura. Din fericire nu a patit nimic, doar ca si-a mai pierdut o viata. Si asa a pacalit moartea de doua ori intr-o singura saptamana. 🙂

Gogosica, pisoiul care a pacalit moartea de doua ori intr-o singura saptamana. Insa cum s-a intamplat totul? Iata povestea lui aici:

 

Gogosica a devenit membrul preferat al familiei. El are si un prieten blanos, catelusul Milan cu care se intelege minunat. Dorm impreuna, mananca impreuna, se joaca tot timpul, sunt de nedespartit.

89.99 lei
99.99 lei
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

Activitatea preferata a micutului este sa se joace cu cerceii rotunzi. Intra pe o parte si iese pe cealalta. Si iar intra pe o parte si iese pe cealalta… Este atat de distractiv! 😀

“La aproape doua luni, Gogosica este in perioada in care musca, zgarie, pot sa spun ca este o mica bestiuta, dar si bucuria familiei.” a mai declarat Maria.

Citeste si: Batranul care isi imbratiseaza pisicuta in timp ce focul ii ardea intreaga locuinta – o poveste ce te face sa realizezi care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata

Citeste si: Mama pisica a cerut ajutorul unei femei necunoscute ca sa ii salveze puiul blocat in sistemul de canalizare

Aceasta este povestea pisoiului Gogosica, o poveste care ne-a impresionat. Pentru noi a reprezentat lupta pentru viata, dorinta de a supravietui a micutui, dar si efortul manat de iubire a parintilor adoptivi de a-l salva si de a-i oferi o viata mai buna. 🙂

Tu ce parere ai despre povestea micutului Gogosica?  Asteptam raspunsul tau intr-un comentariu.

Citeste si: Festivalul Pisicilor din Belgia, cel mai important festival din lume pentru iubitorii de pisici

Daca ti-a placut articolul nostru si doresti sa fii la curent cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru pisicesc. >^..^<

Acest articol a fost publicat in categoria Stiri. Salveaza link-ul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.