12 Idei purrfecte de cadouri de Craciun cu pisici

cadouri cu pisici pentru Craciun

Mai sunt cateva zile pana cand vine mult asteptatul Craciun. Insa, totodata cu el vin si grijile. Oare ce cadouri sa cumparam?! Cu totii stim cat de complicat este sa gasim cadoul potrivit, mai ales cand este vorba despre o persoana speciala din viata noastra. Insa lucrurile se simplifica foarte mult daca acea persoana este o mare iubitoare de pisici.

Asadar, iata 12 idei purrfecte de cadouri de Craciun cu pisici, cu care nu vei da gres GARANTAT!

1. Bijuterii cu pisici

Daca trebuie sa ii faci cadou de Craciun unei iubitoare de pisici, cu siguranta nu vei da gres cu o bijuterie cu PISICI!

De aceea iti punem la dispozitie o gama variata de bijuterii precum inele, coliere, cercei si bratari, toate cu pisici. Te invitam sa le vezi pe toate aici.

 

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Pisica Neagra

145.99 lei
149.99 lei
109.99 lei
154.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Complete Cat

145.99 lei
154.99 lei
134.99 lei

Bijuterii cu pisici

Cercei din argint Sweet Cats

99.99 lei
119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Colier din argint Complete Cat

159.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Cute Paws

119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Bratara din argint-Elegant Paw

144.99 lei
119.99 lei
154.99 lei
109.99 lei

2. Tricouri printate cu pisici

Un alt cadou cu care nu poti da gres de Craciun este un tricou cu pisicute. Poti opta pentru un tricou cu atitudine pisiceasca sau pentru unul cu tematica specifica de Craciun. 

Aici poti vedea toate modele noastre de tricouri printate cu pisici pentru femei, iar aici poti vedea toate modelele noastre de tricouri printate cu pisici pentru barbati.

3. Bluze cu pisici

Bluzele cu pisici sunt de asemenea un cadou purrrfect pentru orice iubitor de feline. Indiferent ca alegi o bluza cu tematica de Craciun sau nu, succesul este garantat. Purrr! 

Aici poti vedea toate modelele noastre de bluze printate cu pisici pentru femei, iar aici poti vedea toate modelele noastre de bluze printate cu pisici pentru barbati.

4. Tricouri pictate manual cu pisici

Daca iti doresti sa impresionezi persoana iubita cu un cadou unic, iti recomandam un tricou pictat manual cu pisici. Pe langa unicitate, acest tricou este si haios si cu siguranta ofera o stare de bine de fiecare data cand este purtat. 

Aici poti vedea toate modelele noastre de tricouri pictate manual cu pisici pentru femei, iar aici poti vedea toate modelele noastre de tricouri pictate manual cu pisici pentru barbati.

5. Bluze pictate manual cu pisici

La fel ca tricourile pictate, si bluzele pictate manual cu pisici reprezinta un cadou unic, deosebit pentru persoanele dragi. 

Desigur, si in acest caz poti alege un model specific Sarbatorilor de iarna sau unul haios, care iti confera o atitudine pisiceasca. Miau!

Aici poti vedea toate modelele noastre de bluze pictate manual cu pisici pentru femei, iar aici poti vedea toate modelele noastre de bluze pictate manual cu pisici pentru barbati.

229.99 lei
319.99 lei
269.99 lei
319.99 lei

6. Tricou personalizat, printat cu Portretul Pisicii Tale

O alta idee miaununata de cadouri de Craciun cu pisici este un tricou personalizat, desigur cu portretul propriului pufos. Cu siguranta persoana care il va primi va fi super incanta sa vada ca te-ai gandit la relatia ei cu blanosul si va fi foarte mandra sa il poarte. 

Poti comanda tricoul aici

169.99 lei
169.99 lei

7. Manusi cu pernute de pisica

Manusile cu pernute de pisici sunt atat de adorabilie, incat orice persoana iubitoare de feline le va indragi pe loc. Acestea sunt foarte calduroase si usor de intretinut.

8. Accesorii cu pisici

In sezonul rece, accesoriile precum sosetele, sepcilecaciulile si esarfele sunt intotdeauna binevenite. Iar daca sunt cu pisici, sunt purrrfecte pentru a fi oferite de Craciun! 

43.99 lei
36.99 lei
99.99 lei
72.99 lei
Stoc epuizat
99.99 lei
Stoc epuizat
36.99 lei

9. Genti si portofele cu pisici

O alta idee de cadou cu care poti surprinde o iubitoare de pisici este un portofel, un rucsac sau o geanta din bumbac cu pisici

89.99 lei
62.99 lei
62.99 lei
65.99 lei

10. Cani cu pisici

Canile pot fi alte idei miaununate de cadouri de Craciun cu pisici.

In acest caz poti opta fie pentru o cana tematica precum Cana I Regret Nothing, fie pentru o cana amuzanta sau poate chiar una termosensibila.

Indiferent de model, cu siguranta se va bucura de ea in timp ce va savura cafeaua de dimineata, o ciocolata calda sau un vin fiert. 🙂

Aici poti vedea toate modelele noastre de cani cu pisici.

58.99 lei
58.99 lei
74.99 lei
58.99 lei
Stoc epuizat
-30%
41.50 lei
58.99 lei
58.99 lei

11. Decoratiuni de Craciun cu Pisici

Normal ca din casa unui iubitor de pisici nu pot lipsi decoratiunile de Craciun cu pisici.

Daca vrei sa surprinzi o persoana draga, poti opta pentru globulete cu pisicisosete de Craciun cu Pisica, au perne decorative cu pisici. 

12. Cadouri pentru pisici

Si nu in ultimul rand, daca persoana pentru care cauti cadou are si o pisica, ofera-i ceva si pufosului. Cu siguranta vei capata un loc special in inima acelei persoane, stiind cat de important este pufosul pentru ea.

Noi iti recomandam o manusa pentru perierea pisicii cu efect de masaj. Stapanul va fi foarte incantat ca nu va mai avea par peste tot prin casa, iar pisicuta va toarce de fericire de fiecare data cand este periata datorita efectului de masaj.

De asemenea, o idee foarte buna poate fi o jucarie cu catnip sau o Fundita pentru pisici Christmas-Purr. Doar trebuie si pisica sa fie in ton cu Sarbatorile, nu?!

89.99 lei
39.99 lei
45.99 lei
59.99 lei
Stoc epuizat
47.99 lei
Stoc epuizat
47.99 lei

Acestea sunt doar cateva idei de cadouri de Craciun cu pisici. Te invitam in magazinul nostru pisicesc pe care l-am creat special pentru iubitorii de pisici pentru a descoperi si mai multe lucruri minunate care vor aduce bucurie in sufletul fiecarei persoane care le va primi. Pentru ca la urma urmei asta inseamna Craciunul, nu? Sa daruim bucurie celor dragi! Prin fapte, vorbe, cadouri, intentii… 🙂

Va dorim ca gasiti cadourile purrfecte si sa va bucurati cat mai mult de momentele petrecute alaturi de persoanele iubite!

Sarbatori miaununate! ?

Citeste si: Top 12 cele mai bune idei de cadouri de Craciun pentru pisica ta

Citeste si: Top 10 cele mai bune idei de cadouri cu pisici

Citeste si: 8 Modele purrfecte de tricouri cu pisici de Craciun

4 comentarii despre “12 Idei purrfecte de cadouri de Craciun cu pisici

  1. Pingback: 10 metode simple prin care tii pisica departe de bradul de Craciun - Cu Pisici

  2. Pingback: Povestea lui Dongsuk, pisica a strazii care nu accepta mancare decat la pachet, a facut inconjurul lumii - Cu Pisici

  3. Pingback: Povestea lui Gogosica, pisoiul care a pacalit moartea de doua ori intr-o singura saptamana - Cu Pisici

  4. Pingback: A fost lansat un parfum cu miros de pisica. Afla cat costa acesta - Cu Pisici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.