O pisica a fost pusa sub sechestru de executorul judecatoresc din Constanta

O pisica a fost pusa sub sechestru

O pisica a fost pusa sub sechestru de executorul judecatoresc din Constanta in urma cu 10 zile, iar timp de 8 zile aceasta a fost privata de mancare si apa…

Pisicuta se numeste Suzi si apartine doamnei Maria, o persoana in varsta. Aceasta locuia intr-un apartament de peste 45 de ani, fiindu-i repartizat sotului ei de intreprinderea la care lucra. Deoarece nu au avut suficienti bani pentru a-l cumpara, batranica trebuia sa plateasca chirie in fiecare luna.

RAEDPP, care este proprietarul imobilului, a deschis insa un proces de evacuare. Acestia sustin ca femeia nu mai are dreptul sa locuiasca acolo pentru ca s-a terminat contractul.

Astfel, pe data de 6 octombrie, in timp ce doamna Maria se afla la piata, executorii au venit si au schimbat yala de la usa, netinand cont ca in locuinta era si o pisica. Cand a ajuns acasa, femeia nu stia ce s-a intamplat. Dupa ce a aflat, tot ce a interesat-o a fost sa isi recupereze pisicuta pe care o avea de peste un an. Aceasta avea nevoie de hrana. Era inchisa in apartament si nu era nimeni sa o ingrijeasca…

Dupa multe insistente la autoritati, abia dupa 8 zile femeia a putut intra in casa fiind insotita de catre reprezentanti ai executorului judecatoresc, pentru a-si lua pisica. Din pacate aceasta s-a speriat si s-a ascuns, astfel incat nu au reusit sa o gaseasca.  Proprietara i-a lasat mancare si apa, urmand ca luni sa revina din nou la apartament pentru a incerca sa ia pisica.

O pisica a fost pusa sub sechestru

 

In tot acest timp, doamna Maria doarme sub cerul liber, iar in fiecare zi vine la geamul locuintei unde o supravegheaza pe Suzi.

Inca o data ne-a uimit si revoltat nepasarea autoritatilor. Pe langa faptul ca o persoana a ramas fara acoperis deasupra capului, cum este posibil sa tii inchis in casa un suflet timp de 8 zile, fara hrana?!

O poveste care ne-a intristat foarte mult… Speram totusi ca aceasta doamna sa reuseasca sa isi recupereze pisicuta pe care o iubeste extrem de mult si sa gaseasca repede o noua locuinta unde sa le fie bine!

Sursa: www.reporterntv.ro 

Acest articol a fost publicat in categoria Stiri. Salveaza link-ul.

3 comentarii despre “O pisica a fost pusa sub sechestru de executorul judecatoresc din Constanta

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.