Misterioasa pisica verde din Bulgaria

pisica verde

In 2014 pe strazile din statiunea Varna, Bulgaria, a aparut o pisica verde. Desigur, imediat aceasta a atras atentia locuitorilor si a turistilor. “Cum este posibil asa ceva, de unde a aparut?” se intrebau.

Initial au crezut ca acesta este un semn de violenta asupra pisicutei, ca cineva a capturat-o si a vopsit-o in verde. Ba chiar locuitorii au creat un grup pe Facebook pentru pisica verde. Acolo discutau toti cei care au vazut-o, incercand sa identifice persoana care i-a facut una ca asta bietei pisici.

Alte persoane au crezut ca aceasta este o anomalie a naturii, un semn divin sau chiar o pisicuta extraterestra.

Intre timp, o persoana s-a gandit sa urmareasca pisica verde pentru a vedea ce activitati zilnice are, unde isi petrece timpul. Conform MailOnline, acesta a descoperit ca pisica obisnuia sa doarma in curtea unei fabrici unde erau multe urme de vopsea verde. Astfel, treptat blanita i s-a colorat complet in verde.

pisica verde

 

Crezand ca este bolnava, multi au incercat sa prinda pisicuta pentru a o duce la un medicul veterinar sau pentru a o spala. Insa nu au reusit. Din fericire, odata cu venirea toamnei si inceperea ploilor, blana pisicii a inceput sa se curete singura, revenind la culoarea ei naturala.

Pisica verde a devenit foarte faimoasa pe internet dupa ce a fost incarcat pe Youtube un filmulet cu ea. Multi fotografi au venit in Varna special pentru a o poza.

pisica verde

Pisica verde alaturi de companionul ei care se crede ca este fiul ei

 

Organizatiile pentru protectia animalelor au incercat sa ia masuri pentru protectia pisicutei. De asemenea, au devenit ingrijorati ca proprietarii de animalute sa nu fie inspirati de aceasta poveste si sa nu isi vopseasca necuvantoarele in alte culori, nefiind sanatos. Motiv pentru care au incercat sa promoveze cat mai mult faptul ca vopseaua le poate dauna.

89.99 lei
99.99 lei
Stoc epuizat
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

Cu toate acestea, in prezent a devenit un trend sa iti vopsesti animalutul. Se spune ca vopseaua folosita nu le dauneaza sanatatii, dar oare pufosii se simt confortabil cu noul lor stil?

Tie ti-a placut povestea pisicutei cu blanita verde? Asteptam raspunsul tau intr-un comentariu. 🙂

Daca vrei sa afli si alte povesti interesante ale pisicutelor, te invitam sa intri la sectiunea de “Stiri” de pe blogul nostru.

De asemenea, daca vrei sa fii la curent si cu urmatoarele articole pisicesti, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru. >^..^<

Sursa: www.dailymail.co.uk

Acest articol a fost publicat in categoria Stiri. Salveaza link-ul.

Un comentariu despre “Misterioasa pisica verde din Bulgaria

  1. Pingback: Verde. Pare incredibil, dar aceasta este culoarea unei pisici din Bulgaria

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.