Omar, probabil cea mai lunga pisica din lume

cea mai lunga pisica din lume

El este Omar, un motan din Melbourne, Australia, care in ultimele saptamani a cucerit internetul la nivel global. Dar ce il face atat de faimos? Dimensiunile lui cu mult mai mari decat cele ale unei pisici normale. In prezent masoara 1.2 m lungime si are 14 kg. Datorita acest dimensiuni, Omar probabil ca va deveni cea mai lunga pisica din lume.

Cum a ajuns Omar faimos?

Faima lui Omar a inceput atunci cand stapana lui, Stephy, a postat o poza cu el pe unul dintre cele mai cunoscute conturi de Instagram, Cats of Instagram, iar ceilalti utilizatori i-au distribuit poza de peste 270.000 de ori. Apoi, a inceput sa apara peste tot in presa scrisa, dar si la televiziunea nationala din Australia. Mare i-a fost surpriza proprietarei motanului cand a fost contactata si de catre cei de la Cartea Recordurilor pentru a-i solicita dimensiunile exacte ale pufosului. In prezent cea mai lunga pisica inregistrata in Cartea Recordurilor este Ludo. Aceasta masoara 118.33 cm si locuieste in Wakefield, UK.

 

Cand a fost adoptat in 2013, motanul avea doar 12 saptamani si arata exact la fel ca si fratiorii lui. Doamna Hirst nu s-a gandit niciodata ca va creste atat de mult.

Dar oare cum arata o zi normala din viata lui Omar?

Pai se trezeste mereu la ora 5 dimineata, mananca la micul dejun foarte multa mancare uscata pentru pisici, apoi leneveste in salon, se plimba prin gradina, doarme pe trambulina si intotdeauna la cina accepta doar carne proaspata de cangur. “Cumparam mereu carne proaspata de cangur de la supermaket. Este singurul tip de carne pe care accepta sa il manance”, spune doamna Hirst.

Datorita dimensiunilor lui, stapana blanosului a fost nevoita sa ii cumpere o cusca pentru caini pentru a-l transporta la cabinetul veterinar, iar noaptea il incuie mereu in afara dormitorului deoarece apoi ocupa prea mult loc in pat.

Pe langa lenevit, mancat si dormit, Omar mai are un talent. Acela de a deschide usile. Inclusiv pe cele de la dulaburile din bucatarie, de la dus sau de la sifonier.

Desi foarte multi s-ar bucura de faima, “Omar prefera sa se intoarca la viata lui obisnuita. Sa doarma pe trambulina, sa devoreze cat mai multa carne de cangur si sa ne tina treji noaptea”, afirma proprietarea lui.

89.99 lei
99.99 lei
Stoc epuizat
62.99 lei
72.99 lei
74.99 lei

 

Reprezentantii Guinness din Londra au confirmat ca au primit aplicatia lui Omar si a familiei lui si ca va dura pana la 12 saptamani pana cand vor stabili daca pufosul va deveni cea mai lunga pisica din lume sau nu.

Tu ce parere ai despre acest pufos care ar putea deveni cea mai lunga pisica din lume? Lasa-ne un comentariu. 🙂

Daca ti-a placut acest articol si doresti sa fii la curent cu tot ce se intampla in lumea pisiceasca, aboneaza-te acum la newsletterul nostru.  >^..^<

Sursa: www.bbc.com

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Pisica Neagra

145.99 lei
149.99 lei
109.99 lei
154.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Complete Cat

145.99 lei
154.99 lei
134.99 lei

Bijuterii cu pisici

Cercei din argint Sweet Cats

99.99 lei
119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Colier din argint Complete Cat

159.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Cute Paws

119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Bratara din argint-Elegant Paw

144.99 lei
119.99 lei
154.99 lei
109.99 lei
Acest articol a fost publicat in categoria Stiri. Salveaza link-ul.

Un comentariu despre “Omar, probabil cea mai lunga pisica din lume

  1. Pingback: Top 10 cele mai populare rase de pisici - Cu Pisici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.