Tasha, pisicuta care vorbeste cu omuletii ei ca si cum ar fi si ea insasi om

Se spune ca inainte ca pisicile sa se domesticeasca, nu obisnuiau sa miaune si ca de fapt au invatat sa “vorbeasca” pentru a reusi sa comunice mai bine cu omuletii lor. In prezent ni se pare ceva absolut normal sa le auzim miaunand, iar stapanii lor le inteleg ca si cum ar fi proprii lor copii.

Insa unele pisicute chiar ai impresia ca vorbesc cu tine. Acesta este si cazul Tashei, pisicuta care vorbeste si ne-a impresionat imediat ce am auzit-o.

Haideti sa o cunoastem mai bine! 🙂

Ea a fost adoptata de pe un grup de adoptii animalute pe cand avea doar o luna si jumatate si isi cauta casuta alaturi de cei doi fratiori ai ei. Tasha a cucerit-o imediat pe Daniela, stapana ei, cu privirea gingasa. Si de atunci sunt de nedespartit, iar vietile li s-au transformat atat de frumos. 🙂

Avand doar opt luni si jumatate, Tasha a devenit o pisica foarte responsabila. In fiecare dimineata pe la orele 3-4, isi trezeste omuletii si niciodata nu uita sa le spele parul. Doar cineva trebuie sa aiba grija de ei, nu?

In rest, in timpul liber (adica mai tot timpul) face multe nazbatii. Se urca peste tot, se baga peste tot, ori musca. Probabil ca se crede si catel! Si cum dupa atatea obraznicii mai si obosesti, ii place sa doarma în dressing, pe raftul cu papuci ca sa nu o vada nimeni. Doar ca ii atarna coada…  :))

pisicuta care vorbeste

Si ca orice copilas, Tasha a invatat la un moment dat sa vorbeasca. Iar de atunci, de fiecare data cand o auzi, chiar ai impresia ca iti vorbeste de fapt un om. “A inceput sa vorbeasca cu noi de mica… Totul a început de la o banala joaca cu laserul. Îl ridicam pe tavan si ea parca ma certa… Si asa a început tot mai des sa ne spuna cate ceva… Dar oare ce? :))” ne-a povestit Daniela. “De 7 luni ne incanta si ne face sa radem cu pofta. O ador cand vine langa mine si toarce si incepe sa framante cu pernutele ei moi. O ador si cand face nazbatii… Ea este copilasul nostru si o iubim enorm.” a adauga ea. Si asa a devenit Tasha, pisicuta care vorbeste.

Si daca nu ne crezi pe cuvant, te invitam sa o asculti aici. 🙂

Ce parere ai despre dragalasa Tasha, pisicuta care vorbeste?

Si pisicuta ta vorbeste? Lasa-ne un comentariu. 🙂

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa fii la curent si cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru. >^..^<

Sursa: www.facebook.com/cupisici, YouTube

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Pisica Neagra

145.99 lei
149.99 lei
109.99 lei
154.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Complete Cat

145.99 lei
154.99 lei
134.99 lei

Bijuterii cu pisici

Cercei din argint Sweet Cats

99.99 lei
119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Colier din argint Complete Cat

159.99 lei

Bijuterii cu pisici

Inel din argint Cute Paws

119.99 lei

Bijuterii cu pisici

Bratara din argint-Elegant Paw

144.99 lei
119.99 lei
154.99 lei
109.99 lei
Acest articol a fost publicat in categoria Amuzant. Salveaza link-ul.

6 comentarii despre “Tasha, pisicuta care vorbeste cu omuletii ei ca si cum ar fi si ea insasi om

  1. Adela spune:

    Si Sophie “vorbește “! Orice intrebare îi adresez, îmi răspunde. Când o cert, se ceartă cu mine?, când o răsfăț prin cuvinte dulci, îmi răspunde! E o scumpă! Are, cred, sute de feluri de a mieuna. Uneori o înțeleg, alteori, nu. Încă nu am învățat tot ce vrea sa-mi zică ?. Uneori , adică foarte des, mă disperă!!! Dar “vorbește” muuult?!

  2. Arina spune:

    Si pisoii mei sunt vorbareti, un baiat si o fetita. Le stiu deja de mult mieunaturile, cand vor mancare, cand vor joaca sau atentie/ mangaieri, cand miauna dupa pasarile de afara (acela fiind mai mult un fel de carait decat mieunat) etc.
    Da, pisicile comunica, daca le dai timp si atenție inveti destul de usor ce vor sau ce iti comunica mai ales daca esti o persoana empatica.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.