Bossulica, cel mai faimos motan din Romania

Bossulica

Astazi ne-am decis sa scriem despre Bossulica, cel mai faimos motan din Romania. Daca nu ai auzit despre el pana acum la televizor sau pe retelele de socializare, poate ca ar trebui sa citesti in continuare acest articol. Pana la finalul lui, cu siguranta te vei indragosti de pufos! ? Si cine poate sa ne povesteasca mai bine despre el, daca nu insusi Bossulica in persoana? Pardon, pisica. Asa ca ne-am intalnit cu el la un pahar cu lapte si iata ce ne-a destainuit:

“Miau! Ma numesc Boss, alintat Bossulica. M-am nascut pe 22 iunie 2014 si sunt un motanel din rasa Scottish Fold. Parintii mei biologici nu sunt parinti campioni, nu au pedigree, dar sunt minunati: mama, o pisicuta British Shorthair blue ( Chelsie) si tatal, un Scottish Fold Tabby ( Paddington).

La varsta de 4 luni am fost achizitionat in 3 rate de mamica mea actuala, o studenta care a lucrat cateva saptamani bune pentru a ma avea. Ce-i drept am fost putin mai ieftin fata de pretul pietei avand in vedere ca eram deja “batran” si stapanii nu reuseau sa-mi gaseasca o noua familie.

Drept urmare, tot incercandu-mi norocul sa mai sug la mama m-am ales cu o bataie zdravana de la ea si cu varful coditei rupte. Acum nu ma mai doare, nu este vizibil dar se simte la atingere. Si sincer… cred ca fiecare aveti semne de “buna” purtare din copilarie, nu?

Bossulica

De ce numele Boss?

Se pare ca ideea a pornit de la un parcagiu. :)) Cand am plecat de la vechea familie, un parcagiu pazea dumnezeieste masina in care urma sa ma urc si, ca orice lup, isi astepta recompensa. Vazand ca nu prea il baga nimeni in seama a inceput: “ Boss, Boss sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca ai un pisic frumos, dar da-mi si mie o tigara sau 1 leu sa-mi iau o paine… “. Stapanii mei nu ziceau nimic. Oare nu il auzeau sau se faceau ca nu il aud?! Parcagiul iar: “Boss, Boss, am avut grija de masina ta, fie-ti mila! Da-mi si mie 1 leu…”.

Bossulica

Viata in casa noua

Apoi, ajuns in noua casa, inca din primele momente mi-am etalat calitatile masculine si am inceput sa dau ordine celor trei domnisoare studente cu care locuiesc. Pai de… nu sunt eu singurul mascul din casa? Nu am eu grija de casa cand sunt ele plecate?

Trebuie sa recunosc ca fac ce vreau, obtin ce vreau… Cica sunt plangacios, dar fetele nu stiu ca eu sunt smecher si nu tac pana nu obtin ceea ce-mi doresc. Niciodata nu ma las pagubas! Merg pe unde vreau: masa, hota, mobila de la bucatarie. Stapana mea chiar mi-a facut ditamai dormitorul, dar parca tot mai bine este pe frigider. Ca sa nu mai zic ca toate ghiveciurile cu flori de pe pervaz au lesinat cand m-au vazut! Multe s-au simtit amenintate de frumusetea mea si au murit, saracele. Dar e bine ca nu mai apar altele (nu de alta, dar nu prea ne mai intelegem in ultima vreme). Si uite asa, toate aceste motive au dus la alegerea numelui meu.

Bossulica

 

 

 

Cum am devenit cel mai faimos motan din Romania

La varsta de 1 an am decis ca mi-a ajuns cu anonimatul si ca e timpul sa devin faimos! Si am reusit! In anul 2015 am castigat cel mai mare concurs dedicat pisicutelor din Romania. Catbox angaja o pisicuta cu salariu de 200 euro lunar, ca sa fie imaginea companiei lor. Din 800 de pisicute participante eu am fost fericitul castigator. Cv-ul, personalitatea, aspectul si comportamentul meu erau mai mult decat aveau ei nevoie. La interviu m-am prezentat ireprosabil, la costum si cravata, si mi-am revendicat imediat locul pe scaunul confortabil de piele din biroul amenajat doar pentru mine, viitorul director de comunicare al companiei. Fata de celelalte pisicute am trecut cu brio cele trei teste si mai mult decat atat, am fost foarte sociabil cu toti si nu m-am ascuns de nimeni.

Bossulica

Odata cu apelul primit ca am fost angajat a inceput si viata mea de vedeta. Televiziuni din tara si din strainatate, emisiuni si ziare voiau sa ma cunoasca… Cine a mai pomenit o pisica angajata cu acte in regula si cu salariu? Cred ca multi ma cunoasteti de la stiri; practic toata luna iunie am fost ocupat cu interviuri, comunicate de presa si sedinte foto.

Dupa ce s-au mai linistit putin apele, angajatii mei au inceput sa se tina de sotii: imi stricau somnul de frumusete, ma lasau fara internet, ma chemau devreme la munca, imi disparea de multe ori pachetelul cu mancare, dar s-a stiut: cand a zis Bossu’ ceva, s-a facut! Am organizat concursuri dragute pe pagina mea de facebook si s-au ocupat ireprosabil de ele, compania mergea bine si eram mandru de ei. Intre timp am participat si la emisiunea Ham Talent si am castigat locul III la categoria FRUMUSETE.

Bossulica

Viata de tatic

V-am povestit de copilaria mea, de jobul meu, de viata mea de acasa alaturi de stapanii mei, haideti sa va povestesc putin si de viata mea amoroasa. Cred ca v-ati dat si voi seama ca sunt un motanel curtat de multe pisicute frumoase si avand in vedere ca sunt tanar, parca nu ma lasa inima sa nu le curtez pe toate. Asadar sunt fericitul tatic a 48 de puiuti. In ceea ce priveste urechiusele lor, 80% mi-au mostenit gena, si sunt foarte mandru de asta.

Bossulica

145.99 lei
109.99 lei
154.99 lei
145.99 lei
154.99 lei
134.99 lei
99.99 lei
159.99 lei
119.99 lei
144.99 lei
154.99 lei
109.99 lei

Ce planuri pe viitor am

Si cum am atatia copii si sunt un tatic responsabil, trebuie sa ii intretin pana cand vor deveni majori. Asa ca am inceput o colaborare cu Laura Grama, o tanara talentata, arhitect designer de interior. Impreuna ne ocupam cu realizarea de amenajari pentru animalute. Mai exact integrarea mobilei animalutului de companie in cea a stapanului (Adio promenada pe mobila!). Si ne mandrim ca suntem primii din Romania care facem acest lucru. Ne dorim sa ne extindem si sa facem cat mai multi stapani multumiti si animalute fericite. Purr!”

Acesta este sarmantul Bossulica, cel mai faimos motan din Romania. Pe noi ne-a cucerit de prima data cand l-am cunoscut atat prin urechiusele lui adorabile, cat si prin personalitatea lui deosebita. Daca si voua v-a placut, ii puteti urmari in continuare giumbuslucurile atat pe pagina lui de Facebook unde a strans aproape 60.000 de like-uri www.facebook.com/BossulicaOfficial, cat si pe blogul personal bossulica.roInstagram si YouTube, unde este foarte activ. ?

Bossulica va ureaza labute moi si pufoase, la voi in case! >^..^<

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa fii la curent si cu urmatoarele, aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru. >^..^<

Acest articol a fost publicat in categoria Stiri. Salveaza link-ul.

Un comentariu despre “Bossulica, cel mai faimos motan din Romania

  1. Pingback: Top 10 cele mai populare rase de pisici - Cu Pisici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.