Dupa ce au adoptat un motan orb, au mers la un adapost de pisici pentru a-i gasi cel mai bun prieten

       El este Martin, un motan cu care viata nu a fost blanda. Insa a reusit sa treaca peste orice obstacol, iar acum se bucura de orice moment petrecut alaturi de noua sa familie si de cel mai bun prieten al lui.

       Martin a locuit atat in casa, cat si pe afara. Dar, la un moment dat au inceput sa i se infecteze ochii, si desi in mod normal ar fi fost dus imediat la veterinar, stapanii lui au preferat sa il abandoneze, nepermitandu-i sa mai intre in casa si nici nu il mai hraneau. Vazand in ce situatie de afla si ca starea lui de sanatate se inrautatea, un vecin a decis sa il duca la medic.

       Din pacate infectia a avansat prea mult si vederea lui Martin nu a mai putut fi salvata. Dupa recuperare,  a fost dat spre adoptie. O familie l-a indragit imediat si l-au luat acasa. Raye Ann Tucker si Markeeta Tucker sunt acum noii lui stapani. Acestia mai aveau deja o pisica pe nume Miss Kitty, in varsta de 14 ani. Din pacate, aceasta fiind obisnuita ca toata viata sa fie unica pisica din casa, nu l-a acceptat pe Martin.

       Datorita noii dizabilitatii, motanul orb avea nevoie de un prieten care sa ii fie mereu aproape. Asa ca Raye Ann Tucker si Markeeta Tucker au decis ca e timpul sa adopte cea de-a treia pisica. Astfel, au mers impreuna cu Martin la un adapost. Acolo l-au intalnit pe Mr. Pinkerton, un alt motan in varsta de 2 ani. Imediat ce s-au cunoscut, cei doi pufosi s-au comportat ca si cum ar fi fost prieteni de-o intreaga viata. Din acel moment au devenit de nedespartit.

       “Cand l-am adus acasa, i-am lasat pe cei doi baieti in aceeasi camera. Mr. Pinkerton a fugit in dormitorul de rezerva si s-a ascuns sub pat. Martin s-a asezat in usa camerei si a asteptat acolo pana cand noul lui prieten a decis ca este un loc sigur si a iesit din ascunzatoare.” a declarat Tucker.

       “De atunci isi petrec tot timpul impreuna. Ba chiar dorm impreuna pe un singur patut de pisica, iar daca sunt lasati in camere diferite, incep sa planga. Mr. Pinkerton este foarte zgomotos atunci cand plange, in timp ce Martin are un planset mai pitigaiat.” a mai declarat Tucker.

       Dintr-o viata grea, nemiloasa, motanul orb a iesit invingator si ne demonstreaza ca avem cu totii dreptul la o noua sansa si ca meritam sa fim iubiti si fericiti! O noua casa, un bun prieten, o familie iubitoare si zile pline de mangaieri. Acum Martin traieste o viata purr-fecta!

       Daca si pe tine te-a impresionat aceasta poveste lasa-ne un comentariu sau impartaseste-o prietenilor. 🙂

Sursa: www.lovemeow.com

 

Acest articol a fost publicat in categoria Stiri. Salveaza link-ul.

Un comentariu despre “Dupa ce au adoptat un motan orb, au mers la un adapost de pisici pentru a-i gasi cel mai bun prieten

  1. Alexandra spune:

    Saraculutul ! E foarte impresionanta povestea lui de viata . Persoanele adoptive au avut inima mare de l-au ajutat, Dumnezeu sa le dea sanatate si o viata plina de bucurii alaturi de Motan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.