Masha, pisicuta care a salvat de la inghet un bebelus abandonat

Masha, pisicuta care a salvat un bebelus abandonat, de la inghet

 

        Un bebelus abandonat in orasul Obninsk, Rusia, in toiul iernii a fost salvat de la inghet de o pisica. Eroina se numeste Masha si este o pisicuta a strazii.

Sursa foto: aici

      Ea locuieste intr-o cutie pe scara unui bloc, unde locuitorii au grija de ea. Aici a gasit si bebelusul. Acesta era asezat pe jos. Cand l-a vazut, Masha i s-a alaturat si a inceput sa miaune foarte zgomotos. O vecina a iesit pentru a vedea ce s-a intamplat. Stia ca pisicuta de obicei este foarte linistita si prietenoasa si s-a ingrijorat ca a putut pati ceva. Atunci a gasit-o langa bebelus, incercand sa il incalzeasca cu blanita ei. “In mod normal ar fi venit imediat sa ma salute. Va dati seama ce soc am avut cand am vazut-o stand jos langa un bebelus.” , a declarat  Irina Lavrova, femeia care i-a gasit.

Sursa foto: aici

        In momentul in care a sosit ambulanta si medicii au luat copilul, Masha nu s-a indepartat de el, devenind foarte protectoare. Ea a alergat dupa el si chiar a incercat sa sara in autovehicul. Vecinii spun ca a stat in strada cateva ore asteptand ca bebelusul ei sa se intoarca. De asemenea, sunt convinsi ca daca nu ar fi fost Masha care sa il protejeze cateva ore, copilul ar fi inghetat de frig.

        Cand a fost gasit, bebelusul  era imbracat in haine curate si parea ingrijit. Langa el s-a mai gasit si o sacosa cu scutece si mancare. Politia a inceput o ancheta pentru identificarea parintilor, in timp ce copilul a ramas internat in spital pentru a primi ingrijirile necesare.

        Medicii au declarat ca atunci cand a ajuns la spital, bebelusul in varsta de doua-trei luni, era in stare perfecta de sanatate, neexistand nicio urma ca ar fi suferit din cauza frigului.

        Daca si tu o consideri pe Masha o eroina, lasa-ne un comentariu! 🙂

Surse: Youtubewww.huffingtonpost.comlittleboyreports.com

4 thoughts on “Masha, pisicuta care a salvat de la inghet un bebelus abandonat

    • Cu Pisici says:

      Buna Andreea! Din cate am inteles s-au oferit persoane care sa adopte atat bebelusul, cat si pisicuta, pentru a ramane impreuna. Insa, din pacate nu stim sa confirmam daca s-a intamplat acest lucru. 🙂

  1. Feher adriana says:

    Si mie mi-ar fi placut un deznodământ fericit, pisicuta merita sa rămână cu bebelusul. Era al ei practic .Păcat ca o pisicuta a avut mai mult suflet decat mama copilului. Iată de ce-i in stare animalutele , sunt mai cu suflet decat oamenii .

Lasă un răspuns