Nutmeg este cea mai batrana pisica din lume si a implinit 31 de ani pisicesti

Nutmeg-cea-mai-batrana-pisica

Cea mai batrana pisica din lume se numeste Nutmeg si a implinit 31 de ani pisicesti

        Nutmeg traieste in Gateshead, Marea Britanie, si este cel mai batran motan din lume. El are onorabila varsta de 31 de ani,  adica 141 de ani omenesti. Si inca mai are vieti de trait! 

        Nutmeg fost adoptat acum 26 de ani. De fapt si-a adoptat omuletii, asa cum se intampla de obicei in cazul pisicilor, stabilindu-se in curtea acestora pentru tot restul vietii. In acel moment avea o infectie la gat, asa ca proprietarii l-au dus la veterinar. Atunci li s-a comunicat ca avea cel putin 5 ani. Ceea ce il face astazi sa fie cea mai batrana pisica din lume care este in viata. 

        Cartea Recordurilor inca nu i-a reconoscut acest titlu pana nu se vor prezenta dovezi concrete, dar proprietarii motanului fac toate demersurile in acest sens.

 

        Nutmeg a avut destul de recent un atac vascular cerebral, insa din fericire a reusit sa se recupereze, reluandu-si statutul de stapan al casei.

 

        Secretul longevitatii consta intr-o dieta cu ton, smantana si pui, dar si faptul ca intotdeauna a fost foarte iubit si ingrijit. Proprietarii lui afirma ca de fapt nu ei sunt stapanii lui Nutmeg, ci invers.

 

        De asemenea, in fiecare dimineata Nutmeg are grija sa isi trezeasca omuletii la ora 5 pentru a-l hrani.

       

        Bineinteles, el are si propria camera in casa, insa prefera sa isi petreaca timpul torcand fericit langa cei mai buni prieteni ai lui.

 

        Si astfel traieste fericit pana la adanci batraneti! 🙂

        Cea mai in varsta pisica de pana acum a fost Creme Puff. Aceasta a locuit in Texas, SUA, s-a nascut in  1967 si a decedat dupa 38 de ani. Stapanii lui Creme Puff au mai avut o pisicuta care a trait 34 de ani. Ei spun ca acest lucru se datoreaza dietelor neobisnuite ale pisicutelor, bazate pe bacon, oua, sparanghel, broccoli si chiar cafea cu smantana grasa.

Sursa: boredpanda.com, wikipedia.org

 

 

One thought on “Nutmeg este cea mai batrana pisica din lume si a implinit 31 de ani pisicesti

Lasă un răspuns